Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.445
Поени од реакции
7.849
Лелее Руни им е крив што изгубија од Италија :facepalm:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Па чим досега титули носеле брзи и офанзивни бекови, не знам зошто да експериментираме со високи и дефанзивно настроени. Има една изрека, тимот што победува, не се менува. И така е. Формацијата што носи титули и типот на фудбалери кои си ги користел 25 години, не ги менувај.

.
Повеќе експериментирање од сезонава што помина каков штопер и да ставиш нема да се случи:unsure:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Еве зашто го промашил пеналот,требало да си ги врзе очите :tapp::vozbud::pos:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ја мислам дека на Есиен му бил далеку помал од останатите црномурести фудбалери, а Ферги сакал црнец со голем за да може да ја користи како трета нога... И, и, и... Пропаднал трансферот :facepalm:

Ја отековте со висината, у ку*ац :eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гил му рекол на Питер Болтон дека се очекуваат уште 2 засилувања. Имиња не кажал :D Пред да викате шпекулации ово оно, Болтон е респектирана личност и кај персоналот на клубот и кај навивачите, човекот не лаже ниту па Гил го лаже.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Гил му рекол на Питер Болтон дека се очекуваат уште 2 засилувања. Имиња не кажал :D Пред да викате шпекулации ово оно, Болтон е респектирана личност и кај персоналот на клубот и кај навивачите, човекот не лаже ниту па Гил го лаже.
Peter Bolton ‏@PeterBolton3

#mufc golf day: the only info I've got off David Gill is United likely to play a pre-season friendly in Germany. (That's all I know!!)

И јас многу го почитувам човеков, ама изгледа малку трола :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Peter Bolton ‏@PeterBolton3

#mufc golf day: the only info I've got off David Gill is United likely to play a pre-season friendly in Germany. (That's all I know!!)

И јас многу го почитувам човеков, ама изгледа малку трола :D
Може им испаднал некој дил поради некој нов спонзор, како и да е малце се само 3 пријателски, по 4-5 сме играле :s плус сезонава не играме комјунити шилд, ко собрани од улица ќе се со само 3 натпревара, кој попрво работава :D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Може им испаднал некој дил поради некој нов спонзор, како и да е малце се само 3 пријателски, по 4-5 сме играле :s плус сезонава не играме комјунити шилд, ко собрани од улица ќе се со само 3 натпревара, кој попрво работава :D
На крај и со Валеренга играме 4-тата, ама пак барем 5 да изигравме, а сум за да изиграме една пријателска во Германија со некој посилен тим.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Со Дортмунд да не договориле утакмица поради купопродажба на Кагава? :) Слично и со Чичарито беше на времето...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај нека ме израдува со некое играчиште во средина :drk:
Вториот нека биде БЕЈНС! :P

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.445
Поени од реакции
7.849
Мои фаворити за летово се Модрич и можда Клајн :)

Kajgana Shop

На врв Bottom