Фан Клуб: Италија

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Миланези не го дрвете бе,го шутнавте како партал,викавте дека е стар,не е во форма,Аквилани го споредувавте со Пирло и сеа Пирло наш,гит:icon_mrgr:
стар,истрошен,дооден,без перспектива,неспремен за 90 минути,ја тупел со долгите додавања и уште што ли не од цел репертоар не ми текнува

ваков играч без пари - меѓу најдобрите фудбалски трансфери на денешницата ако земиме играчки а не комерцијално и тоа премин кај фаворити од сенка,за да им помогнат да испливаат на површина

ФАЛА МИЛАН ОД СЕ СРЦЕ !

(патем деновиве со вакви мајсторски потези,без грам местење резултати или влијание од некоја страна за пристрасност ми се враќа вербата во фудбалот,ова европско е она што му требаше да го освежи фудбалот - честитки до УЕФА)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ама пријател, муабетот не е по чии заслуги Пирло се нашол на ова Европско, туку каде го достигнал врвот на кариерата, каде останал најдолго за да се нерече НАШ е. Џабе ти од прееска редиш и редиш играчи сеа и Ѕамбро го спомнуваш што благе везе нема со муабетов зошто Ѕамброта од Милан е бледа сенка на оној од Јувентус.
Него го спомнав чисто за споредба, како пример.
Има уште такви примери. Роналдињо да направи нешто кприсно за Бразил, заслугите за тоа нема да бидат ни на Милан, ни на Барса туку на неговиот моментален тим. Исто така навивач на Арсенал неможе да ги припише на својот тим заслугите за на пример добри перформанси на Насри.
Тоа ми е целиот муабет. Тој бил играч на Милан, сега е на Јуве. Исто како што Зидан бил на Јуве па на Реал, Анри на Јуве па на Арсенал итн. Откога си отиде Зидан, јас немам кажано ЗИДАН НАШ, затоа што едноставно повеќе не бил наш иако Јуве го извади од анонимност од тим каков што е Бордо.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.253
Поени од реакции
14.557
Откога си отиде Зидан, јас немам кажано ЗИДАН НАШ, затоа што едноставно повеќе не бил наш иако Јуве го извади од анонимност од тим каков што е Бордо.
Тоа е твој проблем, јас за Шевченко уште си викам ’наш Шева’. :) А гледам и другите по фан клуб слична прикзнаа тераат, на пример сега повеќе се израдуваа и повеќе ги коментираа неговите голов од оние на Ибра на првенството. :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Тоа е твој проблем, јас за Шевченко уште си викам ’наш Шева’. :) А гледам и другите по фан клуб слична прикзнаа тераат, на пример сега повеќе се израдуваа и повеќе ги коментираа неговите голов од оние на Ибра на првенството. :)
Да ти кажам право, за Шева и јас се израдував ко да ми е братучед иако никогаш не играл во Јуве а и им нанел неколку зулуми во кариерата:)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Шева е друга приказна - најдоброто го изигра во Милан и со право е ваш

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Шева е друга приказна - најдоброто го изигра во Милан и со право е ваш
Тој можеби пред Милан во Динамо беше уште подобар ама Динамо не е моќен тим како Милан па неговите квалитети да дојдат до израз како што се случи по трансферот. Шева имаше полуфинале во ЛШ со Динамо Киев и испаднаа од Баерн а пред тоа го елиминираа Реал.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Тој можеби пред Милан во Динамо беше уште подобар ама Динамо не е моќен тим како Милан па неговите квалитети да дојдат до израз како што се случи по трансферот. Шева имаше полуфинале во ЛШ со Динамо Киев и испаднаа од Баерн а пред тоа го елиминираа Реал.
како сакаш речи Шева беше измислен за Серија А во нејзините најдобри времиња,ова е само бледа сенка на лигата оттогаш + имаа и европски успеси со Шева како предводник на нападот

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
aman be, aman... samo dadov primer na toa kako zvuchat nekoi juventashi koi vikaat pirlo e legenda na juve.
Дај посочи кој Јувенташ рекол дека Пирло е легенда на Јуве? баш ме интересира стварно. Каков идиотизам, и да е точно не мора да се замерува, има разни луѓе овде, од деца, до чисти провокатори... до чисти комплексаши , до вистински фанови. Така да никогаш не се фаќај да генерализираш врз база на 1-2 поста... Пирло е легенда на Милан, но сепак ни донесе толку многу радост оваа сезона што ние Јувентините заборавивме за неговото минато, не не интересира... за нас постои Пирло од ланската сезона и иднината во црно белиот дрес.... но никогаш неможе да биде легенда на клубот, најмногу поради возраста, камо да беше 7-8 години помлад..

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Доста тролате за италијанските клубови, сакам да ве израдувам Киелини се враќа од повредата и најверојатно ќе игра во четвртфиналето и Италија ќе биде уште посилна во дефанзивата ...

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Моја желба е Балотели да не игра не искористи доста шанси на сите утакмици плус црнец е(не дека имам нешто против црнците ама Италијанец црнец..... fuck logic?) нека игра Ди Натале

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Ахх бе миланези кога човек ќе се разведе од жена му више не е негова,па макар биле у брак и сто години.Пирло си е наш па пишувајте си елегии до утре :icon_lol:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Доста тролате за италијанските клубови, сакам да ве израдувам Киелини се враќа од повредата и најверојатно ќе игра во четвртфиналето и Италија ќе биде уште посилна во дефанзивата ...
полуфиналето де :D

со Германија само формацијата со тројца централни во одбрана му е мајката, како против Шпанија ;)

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.773
Поени од реакции
3.848
Вчера го следев во живо на Тв тренингот на Италија.

Киелини имаше индивидуални тренинзи на почетокот па потоа тренираше со останатиот дел од екипата.
Буфон, Балотели и Касано беа присутни на тренингот, но не тренираа.
Остнатите од натпреварот воопшто не беа присутни.

BTW

Kajgana Shop

На врв Bottom