Фан Клуб: Италија

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Читам цело време кој требело да играт кој не требело Абате изиграл слабо изиграл добро овај не изиграл онај не изиграл чим Прандели не го извај играчот од игра значи ја потврдил довербата кај него !

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Јас никој не кудам, но вчера за мене Балотели беше камен невиден сто процентни шанси мислам 2 прамаши ... Не знам што толку го форсира Прандели, ајде можеби ќе ме демантира против швабите. ..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.405
Kurot ke im go pushat. :icon_lol:

Koj Ozil be? Pa i Reus i Miller so Ozil vo ista rechenica demek dobri igrachi se :), nikoj od ovie ne se brzi dribleri (moze ozil da dribla ama daleku e od brz igrach), a so toa avtomatski mozhat da se prostat da postignat neshto protiv Bonucci, De Rossi, i Chilini.

Malce me plashi Gomez i negovata sposobnost da dade gol od nikade, ama posle mi teknuva na De Rossi i na Bufon :D

Teshko ke bide da se izbere najdobar italijanski igrach koga italija ke ja osvoi titulata... Bufon, Pirlo, De Rossi...
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 15:32 ---
I ne mi se karajte za Pirlo mnogu, koga on e dete na Inter :pos:
Aman be, ne se umorivte od muabetite?
Од кога Интер го промени името во Бреша? :eek::icon_lol:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Germania, Lahm ci crede: "In finale contro la Spagna"

Ако ако,отпишувајте ги Италија како и сите други,не ја ни спомна Италија само за финале дека ќе играле против Шпанија.

Али 2006 година среде Берлин ова им се деси
9.jpg

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Се познава по играта на Италија и по борбеноста дека играчите го имаат оној победнички менталитет кој му го има вградено Конте на Јувентус.....јас мисламд ека Германците ќе плачат како и да е:D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Germania, Lahm ci crede: "In finale contro la Spagna"

Ако ако,отпишувајте ги Италија како и сите други,не ја ни спомна Италија само за финале дека ќе играле против Шпанија.

Али 2006 година среде Берлин ова им се деси
Во Дортмунд ги исплескаа :cool::cool:

Инаку еве оценки за играчите од Скај Спорт Италиа

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
...и Инзаги истотака.
Можеме до задутре вакви празни муабети да вртиме. Факт е дека Пирло да не играше во Јуве туку во Милан, мало морген ќе видеше ЕП. Ќе мораше Италија да им даде државјанство на Сидорф, Боатенг, ван Бомел за да го заменат во репрезентацијата. Тој се наоѓа на ЕП благодарение на неговите игри во Јуве па ако сака нека е и светец на Милан а не само легенда.
Ама чекај, не мешај ти како ја стекнал таа форма за европското...муабетот е дека Пирло стана играч во Милан, Инзаги е друга прича на пример си тресеше мрежи уште пред тоа ама Милан му е во срце и таму стана тоа што е.
Ночерино и Златан се далеку од легенди на Јуве, првиот беше шутнат пошто не се ни покажа доволно, а вториот е еден од најомразените фудбалери кај навивачите на Јувентус, така да ти до утре можеш да се контраш ама и самиот знаеш дека ова е вистина.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 20:58 ---
“According to RaiSport, Prandelli told Marchisio to take the 4th penalty but he said he had a pain, Nocerino took it”

Чисто онака да ве рчнам.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 21:15 ---

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ама чекај, не мешај ти како ја стекнал таа форма за европското...муабетот е дека Пирло стана играч во Милан, Инзаги е друга прича на пример си тресеше мрежи уште пред тоа ама Милан му е во срце и таму стана тоа што е.
Ночерино и Златан се далеку од легенди на Јуве, првиот беше шутнат пошто не се ни покажа доволно, а вториот е еден од најомразените фудбалери кај навивачите на Јувентус, така да ти до утре можеш да се контраш ама и самиот знаеш дека ова е вистина.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 20:58 ---
“According to RaiSport, Prandelli told Marchisio to take the 4th penalty but he said he had a pain, Nocerino took it”

Чисто онака да ве рчнам.
Ночерино е омразен затоа што веднаш откога беше продаден, запрашан за тоа што мисли за иднината на Јувентус во наредната сезона изјави дека ги мрази и дека ќе навива за Милан.
Што се однесува до Пирло, јасно е чија легенда е ама и јасно е по чија заслуга се најде на ЕП. Чисто за споредба, на пример Замброта им носи на Италија победа или титула и јас да кажам :"Замброта наш".
...или навивач на Парма да го каже истото за Џиџи.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Ночерино е омразен затоа што веднаш откога беше продаден, запрашан за тоа што мисли за иднината на Јувентус во наредната сезона изјави дека ги мрази и дека ќе навива за Милан.
Што се однесува до Пирло, јасно е чија легенда е ама и јасно е по чија заслуга се најде на ЕП. Чисто за споредба, на пример Замброта им носи на Италија победа или титула и јас да кажам :"Замброта наш".
Пирло не се најде на ЕП по заслуги на Јуве... Јуве освои сериа а по заслуги на Пирло...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Пирло не се најде на ЕП по заслуги на Јуве... Јуве освои сериа а по заслуги на Пирло...
Да не играше во Јуве ќе немаше никакви заслуги а со самото тоа немаше ни да се најде на ЕП. Едноставно е, заслугите се обострани.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Миланези не го дрвете бе,го шутнавте како партал,викавте дека е стар,не е во форма,Аквилани го споредувавте со Пирло и сеа Пирло наш,гит:icon_mrgr:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Ама пријател, муабетот не е по чии заслуги Пирло се нашол на ова Европско, туку каде го достигнал врвот на кариерата, каде останал најдолго за да се нерече НАШ е. Џабе ти од прееска редиш и редиш играчи сеа и Ѕамбро го спомнуваш што благе везе нема со муабетов зошто Ѕамброта од Милан е бледа сенка на оној од Јувентус.

Kajgana Shop

На врв Bottom