Фан Клуб: Италија

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Какви бројки бе човеку?
Поминаа ли кај Абате? Направи ли грешка човекот па да примат гол?

Само да се плукало бе нц нц нц.

Има тука луѓе што патат од тежок комплекс бе,ја сум за Милан ама не ми е проблем да ги пофалам Пирло(добро до вчера ми беше у моја екипа) и Буфон и Дијаманти и сите што изиграа добро.

Ама вие си имате проблем бе луѓе,голем проблем.
Стварно мислум дека некој пишуве мислејки дека знае се.....ама вие сте врв...
Самте поставе ви покажават кој има проблем... страшни сте.....

Абе чоеку самта статистика кажуве кој како играл.
Ако тебе ти се допадна Абате како играл твое лично мислење Само што е различно од пак ќе кажум бројките....

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Те мислев за попаметен.
Како прво, не постои фраза "кој ги дрка биланезите".
Како второ се пишува коИ, наместо коЈ.
Како трето, Абате, Монтоливо и Ночерино изиграа на ниво, колку и да сакаш да си негираш и да си правиш филмчиња во главата.

Само да се кењало еј. Место заеднички да се радуваме на победава, не пропуштате момент да употребите билан, шинтер, јубе. Пред да напишиш уште еден моронски пост, сфати дека сите имаме право еднакво да се радуваме за Пирло, Буфон и... Дијаманти.
постот беше патка за напалени глави ко твојата и тие лајк шо ти манаа......ете да ти разјаснам кога инсистираш (y)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
постот беше патка за напалени глави ко твојата и тие лајк шо ти манаа......ете да ти разјаснам кога инсистираш (y)
Ми зборува за напалена глава форумџија кој името на противничкиот тим го пишува со мала буква и користи билан наместо Милан. :)
Тоа доволно говори за твоите комплекси.
Која иронија си :).

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Ми зборува за напалена глава форумџија кој името на противничкиот тим го пишува со мала буква и користи билан наместо Милан. :)
Тоа доволно говори за твоите комплекси.
Која иронија си :).
тоа се однесува само на оние кои ја отупија темата на репрезентацијата на сметка на клупско ниво,неосновано сметање зошто толку играчи биле земени од шампионот итн итн

другите си знаат и мудро си молчат - респект за сите фанови кои знаат да ценат она што го одбра Маестро Прандели,знаејќи дека изборот е навистина тежок пошто квалитетот на играчи рапидно стагнира кај жабарите

браво за репрезентацијата,успеа да игра на доста добро ниво досега,Прандели е верувам притиснат да менува нешто ново на секој нов настап на првенството со цел да измами и измени тактички замени кај “непријателот“(збунити непријатеља)........Прандели е моментално најдобриот италијански тренер на денешницата :cuc:

наредниот натпревар налетува на сигурните Шваби - со нетрпение чекам да видам што ќе измисли Маестро Прандели и какво изненадување ќе им приреди :vozbud:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.253
Поени од реакции
14.557
Навистина, ајде да исфрлиме тренери, ајде да исфрлиме се што има врска со фудбал и да консултираме само статистичари. Тие се знаат, тие нека го водат фудбалот. Остај што кажуваат сите што барем нешто се разбираат во фудбал, остај какви оценки даваат, си има статистика.

ФУДБАЛ НЕ Е СТАТИСТИКА!!! Тоа треба секој да го знае... Ако беше така тогаш секој што имаше добра статистика, пример посед на топка, ќе требаше да победува без некаков проблем.

Какво површно гледање на фудбал... Ти веќе не гледај фудбал, погледни статистика и готово.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne znam shto ste se fatile za Abate. Odigra super, Maggio mozhebi ima kondicija kolku pola tim na Italija, ama mene poveke Abate mi se dopagja kako igra za Italija.

Moe mislenje e deka ogromna greshka e napravena shto e povikan Giovinco i Giacherini, zatoa shto im dava shansa a ovie ne zasluzhuvaat da igrat za Italija. Ne me interesira kakva sezona imal Giovinco za Parma, koga se vide protiv hrvatite se zafrkavaa so negovite metro i 32 santimi, pa i telce onakvo malo i sitno, nikakov igrach... Moe mislenje...

Jas protiv germancite vaka bi sakal da igraat:

Bufon
Bonucci - De Rossi - Chielini
X- Pirlo - Mota - Marchiso
Cassano - Balo - Di Natale

E sea namesto X ne znam, Nocerino moze da igra desno? Ako da, togash on tamu.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
^
Znaes li so vakva formacija Ozil, Reus ili Miller sto ce im napraat na italijancive po strana ??

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Јас па очекував нубовите од нубентус да испозаебат ама не се деси........има време сега со германи.

Пирло наш си докажа дека е класа,а и сите други Миланези беа на ниво. :P
А Ибрахимович наш беше најдобар стрелец сезонава и Ночерино наш ја имаше сезоната на животот.:pos:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Навистина, ајде да исфрлиме тренери, ајде да исфрлиме се што има врска со фудбал и да консултираме само статистичари. Тие се знаат, тие нека го водат фудбалот. Остај што кажуваат сите што барем нешто се разбираат во фудбал, остај какви оценки даваат, си има статистика.

ФУДБАЛ НЕ Е СТАТИСТИКА!!! Тоа треба секој да го знае... Ако беше така тогаш секој што имаше добра статистика, пример посед на топка, ќе требаше да победува без некаков проблем.

Какво површно гледање на фудбал... Ти веќе не гледај фудбал, погледни статистика и готово.
Ама ме интересира која статистика ја бара :D ако гледа статистика на Италија на првенствово треба да го избрише цел тим само Пирло да остане. Не ми е јасно што очекуваше од Абате..

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Жими јајцава се легенди на јуве тие двајца.
...и Инзаги истотака.
Можеме до задутре вакви празни муабети да вртиме. Факт е дека Пирло да не играше во Јуве туку во Милан, мало морген ќе видеше ЕП. Ќе мораше Италија да им даде државјанство на Сидорф, Боатенг, ван Бомел за да го заменат во репрезентацијата. Тој се наоѓа на ЕП благодарение на неговите игри во Јуве па ако сака нека е и светец на Милан а не само легенда.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
^
Znaes li so vakva formacija Ozil, Reus ili Miller sto ce im napraat na italijancive po strana ??
Kurot ke im go pushat. :icon_lol:

Koj Ozil be? Pa i Reus i Miller so Ozil vo ista rechenica demek dobri igrachi se :), nikoj od ovie ne se brzi dribleri (moze ozil da dribla ama daleku e od brz igrach), a so toa avtomatski mozhat da se prostat da postignat neshto protiv Bonucci, De Rossi, i Chilini.

Malce me plashi Gomez i negovata sposobnost da dade gol od nikade, ama posle mi teknuva na De Rossi i na Bufon :D

Teshko ke bide da se izbere najdobar italijanski igrach koga italija ke ja osvoi titulata... Bufon, Pirlo, De Rossi...
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 15:32 ---
I ne mi se karajte za Pirlo mnogu, koga on e dete na Inter :pos:
Aman be, ne se umorivte od muabetite?

Kajgana Shop

На врв Bottom