Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.445
Поени од реакции
7.849
Captain fantastic Vidic to start pre-season training next week.

The Serbian was initially three weeks behind schedule in his rehabilitation but the club are delighted with his progress since the end of the season and confident he will be fit for next season's opener against Everton on August 18.

Vidic has been running without trouble and has maintained a specially devised programme to improve his core strength around the knee.

On his return to the club’s Carrington training base, Vidic will be assessed by United’s team of physiotherapists and sports scientists. They will then update United manager Sir Alex Ferguson as to when he can expect his captain to join the full squad in first-team training.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.483
Поени од реакции
3.466
Гледам на фб сме воделе битка со Барселона за Алба. Јас мислам дека е подобар од Бејнс а и одлично игра на европското па ако им го лапнеме на Каталонците ќе немаме проблеми за лев бек.Фабио за некоја година ке стане подобар а и двајцата се млади.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Роналдо играчи, еднаш на 50-100 години, не очекувајте од сите 50 гола по сезона да му се сневиди...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Гледам на фб сме воделе битка со Барселона за Алба. Јас мислам дека е подобар од Бејнс а и одлично игра на европското па ако им го лапнеме на Каталонците ќе немаме проблеми за лев бек.Фабио за некоја година ке стане подобар а и двајцата се млади.
Сигурно.... со негована висина во Премиер Лига...
Да го пуштам кај мене на нива на јаготка ќе се обеси... :confused:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И што има везе висината? Moдриќ колкав е? Ленон колкав е? Сколс колкав е? Бејнс колкав е?
Прв пат слушам висина да се бара во фудбал. Физичка спремност да ама тоа нема везе со висина.

Само не си правете бајрам на умот со Алба, протерани или не, каталонците секогаш си се враќаат во гнездото.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.566
Поени од реакции
4.221
И што има везе висината? Moдриќ колкав е? Ленон колкав е? Сколс колкав е? Бејнс колкав е?
Прв пат слушам висина да се бара во фудбал. Физичка спремност да ама тоа нема везе со висина.

Само не си правете бајрам на умот со Алба, протерани или не, каталонците секогаш си се враќаат во гнездото.
Баш поради ова не сакам Алба да дојде кај нас ќе изигра за некоја сезона ќе стане најдобриот лев бек и ќе почне да плаче по Барселона како Фабрегас.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што си има разлика висината ?? ццц

иначе извинете за аватар шо ми е, заради кладба е :facepalm:
Има и те каква разлика....
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 13:08 ---

Да да да да да , висината не е ич битна... особено за во одбрана, треба ниски како Алба,измислени за во Манчестер Јунајтед се...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333

Да да да да да , висината не е ич битна... особено за во одбрана, треба ниски како Алба,измислени за во Манчестер Јунајтед се...
Од кога тоа треба бековите да бидат високи? Рафаел фабио да не се високи? Гери Невил висок да не беше? Дани Алвеш и он висок да не е? Ова прв пат го слушам. Високи се бараат во централниот дел од одбраната.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Колку беше висок Роберто Карлос? Фил Џонс е стопер па колкав е? Денис Ирвин што играше за нас исто така? Мартин Бучан? Норберт Стајлс? Близнаците да не се 2 метра? Евра?

Абе деца не е ова кошарка да му се сневиди...Па и кошарка да е, Ален Ајверсон глеам, пропаст жива.

Биди физички спремен, копито, па и 150 да си нема да е проблем.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Од кога тоа треба бековите да бидат високи? Рафаел фабио да не се високи? Гери Невил висок да не беше? Дани Алвеш и он висок да не е? Ова прв пат го слушам. Високи се бараат во централниот дел од одбраната.
Колку е повисок толку е подобро... барем за мене, види ги за бекови бе ....
Едноставно не ми се допаѓа Алба и зато така коментирав
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 14:03 ---
Колку беше висок Роберто Карлос? Фил Џонс е стопер па колкав е? Денис Ирвин што играше за нас исто така? Мартин Бучан? Норберт Стајлс? Близнаците да не се 2 метра? Евра?

Абе деца не е ова кошарка да му се сневиди...Па и кошарка да е, Ален Ајверсон глеам, пропаст жива.

Биди физички спремен, копито, па и 150 да си нема да е проблем.
Добро да,ама според мене колку повисок е толку подобро ...
Маикон,Арбелоа,Енрике,Маџо,Балѕарети....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку е повисок толку е подобро... барем за мене, види ги за бекови бе ....
Едноставно не ми се допаѓа Алба и зато така коментирав
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 14:03 ---

Добро да,ама според мене колку повисок е толку подобро ...
Маикон,Арбелоа,Енрике,Маџо,Балѕарети....
:facepalm:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Секако , вие сте стручњаци овде нема што да дебатирам со вас, и Прандели не знае и Мурињо не знае зошто Арбелоа е прва постава ,за Енрика онака лупнав :icon_lol:.
Секако вие сте во право,вие се водите кон статистики кој што направил и така си создавате слика за фудбалерот што БИ можел да направи и што НЕ БИ можел.
Сеуште си стојам на тоа дека Алба не е доволно кадарен за во Манчестер Јунајтед за мене.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Секако , вие сте стручњаци овде нема што да дебатирам со вас, и Прандели не знае и Мурињо не знае зошто Арбелоа е прва постава ,за Енрика онака лупнав :icon_lol:.
Секако вие сте во право,вие се водите кон статистики кој што направил и така си создавате слика за фудбалерот што БИ можел да направи и што НЕ БИ можел.
Сеуште си стојам на тоа дека Алба не е доволно кадарен за во Манчестер Јунајтед за мене.
Затоа Мурињо ги бара Маикон, Пишчек, Вокер (еј да Вокер што е едвај метар и жилет за Реал Мадрид ќе играл, кај се видело тоа?)... зошто Арбелоа е играчиштето!

Не треба да си стручњак за да сфатиш дека постовите што ги изнапиша се чисти глупости. Дали сакаш да идеш со глава во ѕид за инат, или колку да се пише нешто, не знам. Едно е да викаш дека Алаба не го сакаш во Манчестер, што е сосема поинаква работа отколку да викаш дека не бил доволно кадарен или па низок o_O

Ајде ќе погледаш фудбал уште 5-6 години и ќе ти стане јасно дека ова што го пиша денес си нема врска. И не ти викам само јас, кој сакаш прашај и од фан клубовиве ќе ти го каже истото. Па овие погоре ти што ги пиша што ти ги болдирав на Денис Ирвин, па и на Евра во неговите најдобри сезони можат копачките можат да им ги чистат. А за Роберто Карлос не правам муабет.

Алба е страшен играч. Измислен за Премиер Лига. Ама тешко излегуваат каталонците по други држави и тоа е факт.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Затоа Мурињо ги бара Маикон, Пишчек, Вокер (еј да Вокер што е едвај метар и жилет за Реал Мадрид ќе играл, кај се видело тоа?)... зошто Арбелоа е играчиштето!

Не треба да си стручњак за да сфатиш дека постовите што ги изнапиша се чисти глупости. Дали сакаш да идеш со глава во ѕид за инат, или колку да се пише нешто, не знам. Едно е да викаш дека Алаба не го сакаш во Манчестер, што е сосема поинаква работа отколку да викаш дека не бил доволно кадарен или па низок o_O

Ајде ќе погледаш фудбал уште 5-6 години и ќе ти стане јасно дека ова што го пиша денес си нема врска. И не ти викам само јас, кој сакаш прашај и од фан клубовиве ќе ти го каже истото. Па овие погоре ти што ги пиша што ти ги болдирав на Денис Ирвин, па и на Евра во неговите најдобри сезони можат копачките можат да им ги чистат. А за Роберто Карлос не правам муабет.

Алба е страшен играч. Измислен за Премиер Лига. Ама тешко излегуваат каталонците по други држави и тоа е факт.
Шмелцер, Пишчек ги заборавив, но сепак и тебе ти се допаѓаат така да не е важна висината...
Мика Ричардс... не бе подобро.....
Да,бе и Канаваро беше играчиште стопер,па нема како него,зато не мора мн. мн. споредби ,ќе те моЉам!
Секој е страшен играч на свој начин.
Сепак не си можам со вас,ај ќе поглеам уше некоја година фудбал,вчера сум се родил ;)
Но сеуште си стојам на тоа дека Алба не е играчот што ни треба за лев бек.

Kajgana Shop

На врв Bottom