Фан Клуб: Италија

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
кој ги :drk: биланезите,глеј кој се шампионите пријателе (y)
Те мислев за попаметен.
Како прво, не постои фраза "кој ги дрка биланезите".
Како второ се пишува коИ, наместо коЈ.
Како трето, Абате, Монтоливо и Ночерино изиграа на ниво, колку и да сакаш да си негираш и да си правиш филмчиња во главата.

Само да се кењало еј. Место заеднички да се радуваме на победава, не пропуштате момент да употребите билан, шинтер, јубе. Пред да напишиш уште еден моронски пост, сфати дека сите имаме право еднакво да се радуваме за Пирло, Буфон и... Дијаманти.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Teши се дека најдобар беше во одбраната, Барзаљи беше најдобар во одбраната не му даде да мрдне на Руни...
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 11:07 ---
А кај Абате мрднаа? Цела одбрана беше супер не знам што само кењате.
Еден погоре пиша дека Абате бил дрво и затоа следеше таков коментар.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.405
Дај кажете кои играчи го пропуштаат дуелот со Германија. Вчера Маџо доби жолт и пишуваше дека ќе го пропушти наредниот, исто и Барзаљи доби картон ама не пишуваше ништо. И кажете дали Келини ќе игра со швабиве :)

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
За
@Rossonero :D

Абе чуек бројките те негират, види малце погоре еден пост или оди на уефа меч репорт..
Аватарут доволно кажуве...
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 11:23 ---
Добро сега за инает вака само пишуваш или мислиш Маџо е подобар од Абате или си коментираш без врска? Па Абате изигра одличен натпревар, без грешка во одбрана и доста беше активен во нападот, исто и Балзарети лево. И јас сум за Милан, ама можам да бидам реален, а не пристрасен. Еве мое мислење е дека Пирло е бог во фудбалот, онаков фудбалер со такво чувство за пас нит имало нит ќе има, уште не ми е јасно како можеше Милан да даде и тоа на Јуве, ама нема врска сега тоа... И сите останати изиграа супер натпревар, без грешки, тактички добро поставени и доста шанси креираа, а и статистиката кажува кој кого му одржа лекција, ќе беше катастрофа ако Англија одеше во полуфинале.
Друже никој не спомна дека Италија била полоша...
За Абате може со сакиш да кажиш или кажум нели.... ама бројките те негират.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
За
@Rossonero :D

Абе чуек бројките те негират, види малце погоре еден пост или оди на уефа меч репорт..
Аватарут доволно кажуве...
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 11:23 ---

Друже никој не спомна дека Италија била полоша...
За Абате може со сакиш да кажиш или кажум нели.... ама бројките те негират.
Какви бројки бе човеку?
Поминаа ли кај Абате? Направи ли грешка човекот па да примат гол?

Само да се плукало бе нц нц нц.

Има тука луѓе што патат од тежок комплекс бе,ја сум за Милан ама не ми е проблем да ги пофалам Пирло(добро до вчера ми беше у моја екипа) и Буфон и Дијаманти и сите што изиграа добро.

Ама вие си имате проблем бе луѓе,голем проблем.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Само лајна да се јадело од овие од Јувентус, наместо заеднички да се радуваме овде само глумите некои стручњаци каде играчите шо не се од Јувентус играле лошо. Се сеќавам на минатото европско водевме дискусија со навивачи од Јуве овде и тогаш на еден од натпреварите Пирло беше избран за МОМ и пак пишуваа како не играл добро, не креирал шанси...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
И вие не сте поарни, отековте со грешката на Киелини, еден член пишува како Ночерино требало да игра на место на Маркизио (играч кој секој натпревар има истрчано најмногу km, кој вчера на два пати сервираше 100 процентни шанси, кој не му даде на Јанг да се види) и тоа само ради тоа што игра за Милан.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 11:52 ---
Дај кажете кои играчи го пропуштаат дуелот со Германија. Вчера Маџо доби жолт и пишуваше дека ќе го пропушти наредниот, исто и Барзаљи доби картон ама не пишуваше ништо. И кажете дали Келини ќе игра со швабиве :)
Вчера Абате покажа дека треба да игра на место на Маџо така да нема да има некакво влијание неговото отсуство, Барзаљи нема да паузира (ако не се лажам прв жолт му беше вчера) е сега незнам за Киелини ваљда ќе пробаат да го опорават за мечот со швабите :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
И вие не сте поарни, отековте со грешката на Киелини, еден член пишува како Ночерино требало да игра на место на Маркизио (играч кој секој натпревар има истрчано најмногу km, кој вчера на два пати сервираше 100 процентни шанси, кој не му даде на Јанг да се види) и тоа само ради тоа што игра за Милан.
Грешка се случила па збореле но вие зборите без да се случи нешто,разликата ја конташ така?
Вчера се беше одлично,од голман до последен што влезе од клупа а зошто има потреба да се мрчи? Која е потребата да се делиме и да се зборувате како само играчите на Јувентус да се заслужни за влезот понатака?

Смешно е,но разбирам доволно долго бевте во дупка па затоа сте вакви,јас ве знам и постарите тука ве знаат,поготово интерашите ама ајде терајте. Само имате одбрано погрешна тема за мерење муда,ова тука е за сите фанови на репрезентацијата на Италија,било да се навивачи на Милан,Јуве,Интер(не бе не ве дупам :pos:) Наполи,Палермо итн итн.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Грешка се случила па збореле но вие зборите без да се случи нешто,разликата ја конташ така?
Вчера се беше одлично,од голман до последен што влезе од клупа а зошто има потреба да се мрчи? Која е потребата да се делиме и да се зборувате како само играчите на Јувентус да се заслужни за влезот понатака?

Смешно е,но разбирам доволно долго бевте во дупка па затоа сте вакви,јас ве знам и постарите тука ве знаат,поготово интерашите ама ајде терајте. Само имате одбрано погрешна тема за мерење муда,ова тука е за сите фанови на репрезентацијата на Италија,било да се навивачи на Милан,Јуве,Интер(не бе не ве дупам :pos:) Наполи,Палермо итн итн.
Добро било грешка ок, ама зошто не бидете реални кога се работи и за играчи од Милан, ете синоќа спорем мене Касано одигра под своето ниво а не гледам ни еден коментар за тоа, никаде немам спомнато за играта на Монтоливо, Абате и Ночерино, сите тројца одиграа перфектно, пред да плукате по навивачите на Јуве погледнте прво што пишувате вие ;)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Добро било грешка ок, ама зошто не бидете реални кога се работи и за играчи од Милан, ете синоќа спорем мене Касано одигра под своето ниво а не гледам ни еден коментар за тоа, никаде немам спомнато за играта на Монтоливо, Абате и Ночерино, сите тројца одиграа перфектно, пред да плукате по навивачите на Јуве погледнте прво што пишувате вие ;)
Јас тука сум дојден како фан на Италија а не на Милан,за другиве имам други тема каде пишувам.

Вчера Касано беше океј но за него не би требало да се коментира многу бидејќи сите знаеме што му се случуваше. Ова би важело за било кој играч.

Патем ко што каже Панчев вчера: Многу брзо му се деси тоа што му се случи:pos::pos:

Монтоливо беше солиден но со пеналот заеба работа.
Ночерино беше добар и имаше една мн добра шанса но изблокиран беше,пеналот солиден.
Маркизио -Пирло- Де Роси одлични подоцна и Дијаманти беше добар.
Буфон супер рефлекс и одлично прочитан пенал на Ешли Кол.

Значи мене ми е да нема поделби тука,а вие сте иницијатори на тоа,приберете се и уживајте во репрезентативниов фудбал.
;)

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.773
Поени од реакции
3.848
Ок нема поделби, али вчера не дека нешто очекував од играчите на Милан

P

PewDiePie

Гостин
Ок нема поделби, али вчера не дека нешто очекував од играчите на Милан
Јас па очекував нубовите од нубентус да испозаебат ама не се деси........има време сега со германи.

Пирло наш си докажа дека е класа,а и сите други Миланези беа на ниво. :P

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Тие што имаа картони се надвор од опасност затоа што картоните после 1/4 финале се бришат. Освен во ситуацијата кај Маџо кој доби жолт и не смее да игра во 1/2 финале.
Значи, ако не добие играч жолт картон во 1/4 финале (ко Буфон, Балотели, не знам таму други...) им се бришат, ама како што доби Маџо, тогаш му стои.

Во врска со повредите, знам само дека Киелини и Тиаго Мота имаат некаква мака.
Распоредот е заебан затоа што Германците испаѓа да имаат 2 дена повеќе одмор од Италијаните. Ептен е заебано што уствари швабиве не ни се уморија и ќе настапат во 1/2 финале посвежи. Ама тоа не е ич битно кога ние сме на killing spree.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.773
Поени од реакции
3.848
Јас па очекував нубовите од нубентус да испозаебат ама не се деси........има време сега со германи.

Пирло наш си докажа дека е класа,а и сите други Миланези беа на ниво. :P
Adriano Galliani likes this

Kajgana Shop

На врв Bottom