Евро 2012 - група Ц (Шпанија и Италија во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втора фаза?

• Вкупно гласачи
    230

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
А најсмешно ќе биде ако после толку тупење, Шпанија победи, а Италија изгуби или изигра нерешено...:pos::pos::pos:
Озбилно, биди мирна и не ми крши филм со таква варијанта:)
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 19:28 ---
Сепак мислам дека Шпанија и Италија ќе поминат понатаму ,ама многу јако ќе биде ако Шпанија ја победи Хрватска ,а Италија изиграат реми со Ирска :D
Исто така биди мирен:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ај биди мирна не коби:ROFLMAO:
Озбилно, биди мирна и не ми крши филм со таква варијанта:)
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 19:28 ---

Исто така биди мирен:)

Мирна сум бе јас. :ROFLMAO: Само размислувам на глас. Дека Италијанците направија се во своја можност да трубат да не било 2-2 Шпанија - Хрватска и замисли од толку тупење сам себе убијал да си направиш...:pos:Јас ги разбирам додуша кога ќе се изгориш од топло млеко и на матеница дуваш, ама напнаа малце.

П.С Јас сакам и Италија и Хрватска да поминат, но тоа како што знаеме сите не е возможно.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Мирна сум бе јас. :ROFLMAO: Само размислувам на глас. Дека Италијанците направија се во своја можност да трубат да не било 2-2 Шпанија - Хрватска и замисли од толку тупење сам себе убијал да си направиш...:pos:Јас ги разбирам додуша кога ќе се изгориш од топло млеко и на матеница дуваш, ама напнаа малце.

П.С Јас сакам и Италија и Хрватска да поминат, но тоа како што знаеме сите не е возможно .
Зашто да не е возможно. Ако си тепаат Хтватите и Италијанците,фуријата ке се збогува од првенството.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Зашто да не е возможно. Ако си тепаат Хтватите и Италијанците,фуријата ке се збогува од првенството.
Премногу е мала веројатноста тоа да се случи, тоа ми беше муабетот. Сепак тешко ми е за верување дека Шпанија би можела да биде елиминирана. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Италија и Шпанија ќе си победат, нај веројатно. Се би дал да е обратно :)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.939
Сите се толку исплашени од шпанците што сакаат уште од сега да отпаднат :LOL:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Официјално - Плетикоса - Вида - Чорлука - Шилденфелд - Стриниќ - Вукојевиќ - Срна - Ракитиќ - Модриќ - Прањиќ - Манџукиќ

Идејата е јасна.....се гледа да се згусне средината и тоа малку посед што ќе го изгубат шпанците да се задржи што повеќе.
Искрено Вида на десен бек не ми се допаѓа многу,но ај ќе видиме што ќе бидне.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Vero-верен, вистински на италијански ама ај не ви земам за зло на тебе и на уште едниот што така ме ословивте зошто подалеку од Tinex и не сте биле.
...и не сум Rossonero...
Не си росоњер, сполај му на Господа, ама затоа имаш волшебна кугла и мојш да видиш каде бил, а каде не бил Џет Сетерот од Биафра.
Ако знаеш каде е Биафра, оти си шетан choek, jebi gha.

Немај гајле Јувентус, нека биде 2:2 (иако мене не ми се верува, јас тврдам дека педерчињава ке ги носат до финале), па ке се посмееме сите на генерална шега. Pa mozhe ke ne prosetas site nekade заедно Neli?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Е колку мразам кога не се вклучуваат пред химните!!! :mad:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Vamos Espana !

Вечер не завршува нерешено па што сака нека е.

Кој ќе ги слуша азуриве ако не отидат понатаму...
него ако испадне се како што се очекува во 1/4 финале ќе играат Франција-Италија,. Каков фудбал ќе биде само тоа...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Vamos Espana !

Вечер не завршува нерешено па што сака нека е.

Кој ќе ги слуша азуриве ако не отидат понатаму...
него ако испадне се како што се очекува во 1/4 финале ќе играат Франција-Италија,. Каков фудбал ќе биде само тоа...
Никаков, каков? o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom