Евро 2012 - група Ц (Шпанија и Италија во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втора фаза?

• Вкупно гласачи
    230

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ајде нека завршат веќе групиве, преку глава ми е од калкулации и пресметување.
Ако овој изгуби, па оние да изгираат 1:1...:facepalm:
Па на секоја страна има бар еден што праша, иако истото е 1000х пишано претходно.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе види сега 2-2 можеби ќе изгледа местено но 1-1 може Хрватска да задржи и тоа како...до душа ќе се види во играта дали е местена одма се познава. Италија секако ќе мора да дава голови.

А

Анноун

Гостин
да да , ќе ја наместат Шпанија нерешено со Хрватска , оти немаат сила да ги тепаат регуларно.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
да да , ќе ја наместат Шпанија нерешено со Хрватска , оти немаат сила да ги тепаат регуларно.
Па и на Италија имаат сили не да ја тепаат туку да ја згазат ама ете 1-1 заврши.

А

Анноун

Гостин
Не ме сфаќаш , не играат израмнети држави и соседи како Данска и Шведска што беа , па да местат.
Игра светскиот и европскиот првак против просечен тим како Хрватска која е за 2 класи послаба , така да нема потреба да местат шпанија со послаб тим од нив.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Па и на Италија имаат сили не да ја тепаат туку да ја згазат ама ете 1-1 заврши.
Па не би рекол баш. Да не се навраќаме на историјата зошто така се знае кој е кој. Еве ќе правиме муабет за периодот откога Шпанија почна да доминира со светскиот и европскиот фудбал. Ова веќе е нивни втор меч на големо натпреварување после мечот во 1/4 финалето на ЕП 2008 и Шпанија нема решение за Италија. Тогаш заврши 0-0 сега 1-1.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не ме сфаќаш , не играат израмнети држави и соседи како Данска и Шведска што беа , па да местат.
Игра светскиот и европскиот првак против просечен тим како Хрватска која е за 2 класи послаба , така да нема потреба да местат шпанија со послаб тим од нив.
Не викам да местат него дека е можно регуларно да извади Х , кога можеше Италија зошто да не може и Хрватска?;)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Од стално сум бил радознал како така луѓето класифицираат класи во фудбал. И во која класа спаѓа Хрватска а во која Шпанија.

За јајца и за коли ми е јасно како се определува која класа е, али никако да ми стане јасно и во фудбалов па ете тебе те читам како констатираш некој работи и ги делиш репрезентацииве во класи па дај појасни ми.

А

Анноун

Гостин
Од стално сум бил радознал како така луѓето класифицираат класи во фудбал. И во која класа спаѓа Хрватска а во која Шпанија.

За јајца и за коли ми е јасно како се определува која класа е, али никако да ми стане јасно и во фудбалов па ете тебе те читам како констатираш некој работи и ги делиш репрезентацииве во класи па дај појасни ми.
Ок , ајде нека биде за класа послаба само Хрватска од Шпанија , нека биде во ист кош со Холандија , Италија , Англија и Франција ? Ама не одговара нели ? Одговара ако навиваш за Хрватска само .

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Ајде ајде,дајте таму да отпаднат италјанциве,да им се посмеам малку ко шо им напраив на Холандија и да си гледам дуел меѓу Франција-Хрватска :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
А кој се смее без потреба? Знаеш?
Rossonero Tinex, ко ќе сфатиш дека некои работи немаат само една страна, тогаш ке ти кажам дефиниција за конкретни тревопасни чапункари.

Kajgana Shop

На врв Bottom