Евро 2012 - група А (Чешка и Грција во 1/4 финале)

Член од
10 јуни 2012
Мислења
82
Поени од реакции
57
Како што стои табела после 4 одиграни средби, или по завршувањето на 2 рунда:
1. Русија 4 бода
2. Чешка 3 бода
3. Полска 2 бода
4. Грција 1 бод
Јас лично мислам, дека 3 рунда нема да носи некакви големи изненадувања, затоа што мислам дека на Русија, Грција нема да и претставува некој тежок противник, иако Грците понекогаш и се големи изненадувачи, али сепак моето мислење е победа на Русија, а на натпреварот Чешка - Полска мислам дека Чесите на тој натпревар ќе успеат да извлечат барем еден бод. Така за во 1/4 финалето Русија би играела по мое мислење со Португалија, додека Чешка би играела со селекцијата на Германија.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Бесен Полски навивач го фрлил својот телевизор низ прозорецот од својот стан на трети кат по голот на Алан Џагоев со кој Русија поведе против неговата репрезентација на ЕУРО 2012. 46 годишниот Полјак од Сосновиц ги загубил нервите, го фрлил телевизорот кој експолдирал откако паднал на земја.
А па ако испаднат можеби и он ќе се фрли :pos::pos::pos:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Бесен Полски навивач го фрлил својот телевизор низ прозорецот од својот стан на трети кат по голот на Алан Џагоев со кој Русија поведе против неговата репрезентација на ЕУРО 2012. 46 годишниот Полјак од Сосновиц ги загубил нервите, го фрлил телевизорот кој експолдирал откако паднал на земја.
А па ако испаднат можеби и он ќе се фрли :pos::pos::pos:
Ја папучи,пенкала,па и даљинско знам да џитнам.......ама овој ја претерал.Само ме занима кај го видел после голот на Полска :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Чешка со нерешено оди во втора фаза. На Полска и е потребна победа.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Den na nezavisnosta na Rusija proslavena vo Polska, zemjata koja najvekje gi mrzi...
:sleep:
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 11:27 ---
Inache ponataka spored mene idat Russia i Cheshka. Russia gi gazi grcine 3/4-0, Cheshka ke izvlece remi..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Пољаците се во иста позиција како Украина ги вади само победа. Ако Чешка не успее да извади реми и дефинитивно не заслужува да помине во втора фаза.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не ги заборавајте судиите кога се во прашање домаќини на првенство.

М

Мартин`

Гостин
Чесиве некако поразиграни ми делуваа на првенствово, мислам ќе успејат да извадат еден бод барем на Полска, а и бајги се трупа на кладилница за Полска а според мене исто им се фаќа дали денеска ќе испаднат или во 1/4 нешто после.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Како исто им се фаќа?
Изгледа немаш појма, каков успех ќе биде за Полска играње во 1/4 финале. Исто им се фаќало:tapp:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Чесиве некако поразиграни ми делуваа на првенствово, мислам ќе успејат да извадат еден бод барем на Полска, а и бајги се трупа на кладилница за Полска а според мене исто им се фаќа дали денеска ќе испаднат или во 1/4 нешто после.
Не заебавај бе...не може исто да биде испаѓање во групи и испаѓање во 1/4 финале.Ако одиме по оваа твоја логика тогаш маливе репрезентации џабе се залагаат и не треба да се грижат за тоа дали ќе поминат групи или не.

М

Мартин`

Гостин
Како исто им се фаќа?
Изгледа немаш појма, каков успех ќе биде за Полска играње во 1/4 финале. Исто им се фаќало:tapp:
Да бе сигурно ќе слават како кај нас што беше за 4 место во кошарка :rolleyes: ако ги поминат групите одат кај првопласираниот во групата Б против Германија најверојатно и ќе бидат декласирани.. и незначи дека ако се домаќини дека сигурно ќе одат. Не баш буквално исто им се фаќа сепак ..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Е не бе, нема да слават? Полска е тоа, не е Германија, за која е успех само финале и титула.
А што ќе биде ако ги победат Германија? Не гледам дека некаде сум пишал, ако се домаќини сигурно ќе одат.
Тебе исто ќе ти се фаќаше, ако Македонија беше на местото на Полска. Значи дома да играме против Чешка и имаме шанси за пласман во 1/4 финале. Тебе ваљда исто ќе ти биде, ако испаднеме таму или после од Германија.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Русија и Полска тепаат!

Kajgana Shop

На врв Bottom