Евро 2012 - група А (Чешка и Грција во 1/4 финале)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
браво си изиграа на нерешено двете,им се дава шанса на домаќинот да одат понатаму......
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 22:36 ---
браво си изиграа на нерешено двете,им се дава шанса на домаќинот да одат понатаму......

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Се гледаше дека судијата судеше апла за Полска.Русија е една класа подобра репрезентација од Полска, ама секоја чест на двете репрезентации играа машки фудбал со многу трчање.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Жирков дрво, ниедна саглам топка не даде:tapp:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Да само што нема да им биде ни малку лесно да победат против чешка, што знам ме разочараа малку пољаците, посебно против грчка.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Само победа ги носи сеа, ја имам ја полска иде даље ваљда ќе им пуштат судииве :D

А

Анноун

Гостин
Значи Грција со победа против Русија оди во 1/4 финале .........................:pos:

Ќе биде доста интересен меч Полска -Чешка , но ми се чини после двете нерешени , ќе победи Полска и ќе пројде во 1/4финале.

А многу сум среќен што Русија не обезбеди веќе пласман во втора рунда, да ги изрендат малце гејциве . Малце повеќе.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Старк. Повторно тој. Домаќини се знам али чисти контри да сечеш со контра-фаул е стварно срамота.

Полска изигра искрено подобро. Поконкретни, повеќе сила и повеќе трчаа. Русија снема кондиција во второто и пасовите им беа тотално непрецизни. Најслаб натпревар на Аршавин што сум гледал за Русија. Ајде се надевам со Грција ќе се вратат како што беа.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931
keif mi e za grcite mameto nivno :)
Не ги отпишувај :pos: По среќна екипа од нив нема. Како можи бе само против нив противничките голмани да праат такви грешки. Некни Шчезни напрај пенал, денеска и Чех заеба. Камо за нас таква среќа да ни се случува?! Море нека цркнат нека испаднат и 100 години да не се вратат на ЕП. Да даде господ 5-0 да изгубат од Русија, да ги треснат убаво од земја и подолго време да не ги гледаме на првенства, срам се за фудбалот.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Сега Русиве се уверени дека ќе го добијат мечот со Грција што ги става ви апла фаворитска улога... Имаат среќа што и нерешено ги носи даље а другиве отпаѓаат во спротивно ќе беше тежок дуел.... Полска и Чешка се многу слични екипи со тоа што Чесиве мислам дека имаат поголемо искуство во тимот со Росицки и Барош.... Ќе биде тежок дуел за Чешка посебно што Полска е домаќин е се очекува да доминира...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Колку е моќна химната на Русиве знае кој ја слушал во живо... многу мотивирачка.
Да, да, дефинитивно е да се наежи човек. Јас едно време и на памет ја научив, мајка ми знае руски па ми помогна со преводот:)

I

IBIZA SOUND

Гостин
ne gledam mesto za ciganite :)
edino ako imaat mnogu golema srekja sto ne veruvam :)

Kajgana Shop

На врв Bottom