Евро 2012 - група А (Чешка и Грција во 1/4 финале)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Чех, concentrate!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Му се одмили да бране сака да свире на концерти т.е да чука на тапани :D

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Не беше одбраната толку крива, колку што беше грешка на Чех. По негова грешка падна голов и негова кривица е ова.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Големи три бода за Чесите и заслужена победа а гнидиве нека се вадат со Русите уште па ако случајно загубат вечерва од Полска, во последно коло ќе ги масакрираат.

А

Анноун

Гостин
Грците 2 меча , 2 еврогола :pos: . Па да ви се посерам на педерската среќа . Најлесни групи 8 години уназад и у квалификации и на првенства , па и головите што ги даваат :facepalm:

во " Тип на Денот " навредени дека сум се радувал што губи грција . Изиграле на педериштана да тепаат :eek: На тие не ставам ДЕНАР да победат . Што македонец ќе бев тогаш?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Чех и Барош демек предводници требаше да бидат на Чесиве ....:facepalm:
Многу слабо одиграа и двете репрезентации па се надевам дека ни една од овие нема да оди понатаму.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
во " Тип на Денот " навредени дека сум се радувал што губи грција . Изиграле на педериштана да тепаат :eek: На тие не ставам ДЕНАР да победат . Што македонец ќе бев тогаш?
Да ги играше на ЕП 2004та ќе беше богат македонец. Вака само си интернет/кладилница патриот.

Иначе Чешка одлично прво а очајно второ. Победата заслужена само заради првото полувреме, во второто Грција подобра иако не доволно за нешто повеќе. Посед на топка имаат ама нападот импотентен како евнух. Очекувам Грција да има пораз и од Русија во последното коло од групава, иако очекувам победа на русите против Полска вечерва, сепак сум сигурен дека ќе изиграат на ниво и последниот натпревар иако нема да им биде од значење.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Свирење на химна, типично во последно време. Срамота!

Ајде Зборнаја, згази ги!

B

Beck's

Гостин
Bas sakam da znam sto mu kaza Arshavin na Stark, koa posledniot mu kaza da igrat fer, pokazuvajki im na mototo Respect:cautious:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Без разлика како ќе заврши натпреваров последното коло ќе биде лудо до последна минута

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Колку е моќна химната на Русиве знае кој ја слушал во живо... многу мотивирачка.
у топ 3 химни ми е Зборнајата, заедно со Дојчланд Убер алес и Фратели Д'Италија... секако и нашата, наша си е... али:

боље од ова нема! Дур и ја се мотивирам кога ја слушам! :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Незнам зошто Кержаков има предност пред Павличенко.

Kajgana Shop

На врв Bottom