Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Дали вреди ова телефонче
Motorola Fire XT (XT530) ?

Го има во one по ниска цена и се чудам дали би ми одговарало пошо моментално не сум во состојба да се истргнам за телефон со повеќе од 9000. Го имате некој користено? Некоа особина нешто за него? :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Дали вреди ова телефонче
Motorola Fire XT (XT530) ?

Го има во one по ниска цена и се чудам дали би ми одговарало пошо моментално не сум во состојба да се истргнам за телефон со повеќе од 9000. Го имате некој користено? Некоа особина нешто за него? :)
Немој бе друже мотошиторола ... види хатеце самсунг нешто

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Немој бе друже мотошиторола ... види хатеце самсунг нешто
брат, имам ограничен буџет и за тие пари не најдов ни хатеце ни самсунг. фактички ја барам телефон со андроид, и како шо кажав ова моторолчево ми е само у листа. затоа прашав за него, дали некој го користел.. да знам шо земам и како ќе ме служи

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
По спецификациите не е лошо телефонче, подобро Motorola би зел место LG или Samsung Mini со резолуција од 320х240 пиксели.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
брат, имам ограничен буџет и за тие пари не најдов ни хатеце ни самсунг. фактички ја барам телефон со андроид, и како шо кажав ова моторолчево ми е само у листа. затоа прашав за него, дали некој го користел.. да знам шо земам и како ќе ме служи
Според некои ривјуа телефонот има мана со екранот поточно тачот има одвратно лоша чуствителност. Ако не ти пречи да имаш телефон со лоша чуствителност на екран тогаш мислам дека останатите работи кај телефонов се ОК. :гик:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Avenged, знаеш и самиот дека ако сакаш поевтино да поминеш а повеќе да добиеш - ќе изгубиш. Сепак за моторола има многу мала подршка, нема резервни делови и сервис.
Ако буџетот не ти држи, причекај собери си уште некој денар или пак немораш од таа класа на телефон да купуваш, сепак треба да размислуваш и за малце понатаму :)
Еве да почнеме, за ниту една моторола во Македонијава нема да најдеш оригинална футрола или скрин протектор, уште помалце низ балканов некој резервен дел како батерија, оригинален полнач, маска, капаче итн...
Многу Атрикс и Мајлстоун мотороли сами од себе им откажале тачовите, тач за Атрикс е 75 евра со монтажа и се чека цел месец.

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Avenged, знаеш и самиот дека ако сакаш поевтино да поминеш а повеќе да добиеш - ќе изгубиш. Сепак за моторола има многу мала подршка, нема резервни делови и сервис.
Ако буџетот не ти држи, причекај собери си уште некој денар или пак немораш од таа класа на телефон да купуваш, сепак треба да размислуваш и за малце понатаму :)
Еве да почнеме, за ниту една моторола во Македонијава нема да најдеш оригинална футрола или скрин протектор, уште помалце низ балканов некој резервен дел како батерија, оригинален полнач, маска, капаче итн...
Многу Атрикс и Мајлстоун мотороли сами од себе им откажале тачовите, тач за Атрикс е 75 евра со монтажа и се чека цел месец.
Донекаде и ја така размислував, знам дека за поефтини пари секогаш се добива нешто со помал квалитет и функции. Ама прашањево останува исто: Дали за тие пари би можел да најдам друг андроид телефон? Еве макар би бил и половен, но сепак подобро зачуван :) И дали ако се најде некој, може да се врши испорака во Виница?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Донекаде и ја така размислував, знам дека за поефтини пари секогаш се добива нешто со помал квалитет и функции. Ама прашањево останува исто: Дали за тие пари би можел да најдам друг андроид телефон? Еве макар би бил и половен, но сепак подобро зачуван :) И дали ако се најде некој, може да се врши испорака во Виница?
До која цена бараш Андроид фоунче?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
7800 ден ти нудам HTC Wildfire S кукла сочуван со 20 месеци гаранција, со кутија и целата фабричка оргинална опрема (слушалките се неотпакувани) + Силиконска футрола и заштитна фолија
декодиран е и работи на сите мрежи ... ај на ПП ќе ти пратам слики

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
За што поточно се работи околу ова NFC, гледам сите понови телефони го имаат? Најдов на англиски, ама ме мрзи да преведвам, во збор два ако може некој колку за да видам дали би ми користело?

Член од
22 април 2012
Мислења
75
Поени од реакции
54
Земав Samsung gt b5722 дуо сим....Проблем му е што се рестартира самиот..
Кога мирува телефонот си работи најнормално и малце да го прочепкаш нема проблем али ако го поштракаш за 5-10 минути пуштиш камера пример сликаш или па музика нешто се рестартира..
Што може да е дали е до софтверот или па си има маки телефончето??

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Земав Samsung gt b5722 дуо сим....Проблем му е што се рестартира самиот..
Кога мирува телефонот си работи најнормално и малце да го прочепкаш нема проблем али ако го поштракаш за 5-10 минути пуштиш камера пример сликаш или па музика нешто се рестартира..
Што може да е дали е до софтверот или па си има маки телефончето??
Најверојатно е софтверски, ај куцни му *2767*3855# тоа ти е ресет
п.с. брише податоци од телефонот

Член од
22 април 2012
Мислења
75
Поени од реакции
54
Најверојатно е софтверски, ај куцни му *2767*3855# тоа ти е ресет
п.с. брише податоци од телефонот
Му пишав али пак истиот проблем баш праев сеа муабет на него и се рестартираше..

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Му пишав али пак истиот проблем баш праев сеа муабет на него и се рестартираше..
Ај без мемориска, ако не пробај на сервис мада ми мириса на процесор шознам

Kajgana Shop

На врв Bottom