Фан Клуб: Челзи

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Мене лично прво ме интересира останувањето на РДМ, а второ гледам Малуда не е меѓу тие што се ослободени, така да и тоа ме засега неможам да го гледам повеќе како се мрцвари по теренот!

H

HoT IcE

Гостин
Јас сум прилично сигурен дека Роби ќе добие шанса, за тоа дека Гвардиола би можел да биде тренер се само измислици на англиските новини за да бидат продавани, Абрамович е луд, но не е до толку, и свесен е за тоа што го постигна Роби, така да верувам дека тој останува на позицијата менаџер.
И да, навистина Малуда има уште една година од договор, се надевам дека нема да му го продолжат како што се вртат шпекулации дека можеби ќе добие нов договор, посебно не сега кога го имаме Марин и Какута.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.981
Поени од реакции
11.621
Сигурно е веќе ова дека Калу и Босингва си одат? Пошто обично не верувам на ништо додека не прочитам на официјална. :)
Инаку....една жална вест, ќе ви ја пренесам со слика...

RIP David's hair. :(
Којзнае колку време требало за да се ишиша тоа чудо. xD

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Босингва и КАЛУУУУ....збогум.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.179
Поени од реакции
8.258
Сигурно е веќе ова дека Калу и Босингва си одат? Пошто обично не верувам на ништо додека не прочитам на официјална. :)

како што можам да приметам косата му стои, само врзана му е во реп.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542

Да, сигурно е. -- http://www1.skysports.com/football/news/11095/7790818/Released-players-revealed
Иначе не е шишан, има реп. :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Hulk's record last season: Played 38, Scored 21, Assists16

At £32m, £38m & £8m Hazard, Hulk & Marin have cost Chelsea a mere £2m more than Carroll, Henderson & Downing

Unofficial reports that Abramovich wrote Hulk deal on the coverback of "Financial Fair Play Guide Book"

CFC have Hulk and Hazard. MUFC likely to get Kagawa. AFC in intense discussions with Chinese prodigy Fa-Kin No-Wan

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.981
Поени од реакции
11.621
Фак, ме истрола Луиз, а верувам и други луѓе...:D Енивеј...со среќа нека им е на Калу и Босингва кај и да одат...не можам да кажам дека ми е жал што си одат (како за ДД пример) ама сепак знаеа да одиграат добри партии за клубот, но од друга страна, некогаш стварно беа дупиња.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
EPIC !
Не знам кој е Скарлет ама требало да ја стават Ева Карнеиро :)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Полека смирено сеуште ништо не се знае за Хулк , како што гледам шпекулациите се смирија .Нема веќе уааа уааа ....

А иначе dragonsky Ева е бре :D , кај може неа да ја испуштат :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
Chelsea have offered Florent Malouda to a few clubs across Europe. PSG and Juventus are interested if Chelsea lower their valuation of 10m.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Малуда и Фереира не знам што чекаат уште...

Kajgana Shop

На врв Bottom