Фан Клуб: Челзи

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Ко ќе дојде, нема да има бе кој да му прави ќејф, и да му свршува на дриблинзи како тие соиграчи од Лил.
Тука ќе бидат Тери, Чех, Лампард, Кол. Ова се легенди, ова се играчи кои душа оставиле на терен за Челзи, кои знаат што е да се носи плав дрес, а ако ова куренце дојде и се понаша ко Слаткаристика, е тогаш ќе има пукање ластици, убеден сум.:icon_lol:
А и да не го заборавиме Луиз кој ќе чека само прилика пред камери да го измотава, тоа веќе го направи со Торес, Лампард, Босингва, водителкана од ТВ, Дрогба, скоро пола тим :$
Ако Луиз не го реши нема кој... ќе му се смее пола сат у фаца и ќе му збори дека е лигуш. Каков е Луиз ќе му ги опне сите муабети што му лежат на душа. Па тогаш ќе биде послушен како првооделенче. Нема да смее да писне. Дај боже да го приберат лигушов за да биде достоен играч кој ќе го носи синиот дрес.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ете го официјално е :)

Огномет у Лондон .

H

HoT IcE

Гостин
Бидете сигурни дека Хазард нема да заигра за Челзи до јануари следната година, за да дојде во Лондон следи уште еден тежок избор со кој да патува: Бритиш Ервејс, Еир Франс, ЕизиЏет или Рајнаром ?!:icon_lol:

L

Löwe

Гостин
Фејк е сликата. Сега отворив Твитер да видам. ФЕЈК Е СЛИКАТА

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.045
Поени од реакции
1.991
Не ми е јасно по што приметивте дека е лигуш и дека има лош карактер ?

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Фејк е сликата де, заебанција. :D

И тоа од Челзи Балкан, ме престраши првата реченица, хаха. :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ќе видиме. Имаше 20 гола и 16 асистенции изминатава сезона. Иначе многу се 30-40 милиони, но таков стана пазарот, ептен се дигаат цените. Толку бараа, и Челзи, Јунајтед и Сити беа сите спремни да исплатат.
Најверојатно трансферот изнесува 32М фунти (според британскиве медиуми)..

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.872
Поени од реакции
2.756
Не сум навивач на Челзи,али за Хазард е сигурно.На 24спорт гледав пред 5 минути,дека Челзи ќе плати 40 милиони евра за овој играч,а тој изјавил дека сака да биде во Челзи бидејќи Челзи му нуди загарантирана игра во ЛШ,нешто што тимовите од Манчестер неможат да го направат.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Не сум навивач на Челзи,али за Хазард е сигурно.На 24спорт гледав пред 5 минути,дека Челзи ќе плати 40 милиони евра за овој играч,а тој изјавил дека сака да биде во Челзи бидејќи Челзи му нуди загарантирана игра во ЛШ,нешто што тимовите од Манчестер неможат да го направат.
Доволно се искикса :pos::pos:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Доволно се искикса :pos::pos:
сакаше да каже дека ќе игра во прв состав,не дека јунајтед и сити нема да играат во ЛШ.:P
Иначе честито засилување,дечкото е СТРАШЕН!!!!!!!!!!!!;)

Kajgana Shop

На врв Bottom