F
fantomX
Гостин
Шо да мислам, ги гледав Кристијано Роналдо и Рикардо Кварезма на млади години, каде стаса едниот а каде другиот, сите знаеме. Тоа шо мислев за нив двајца, мислам и за овај. Има цврста основа, ама то е само почеток.Фантоме, ме интересира што мислиш за Моура. Издвој 8 минути и изгледај го видеово:
Свесен сум дека од клипчиња на Јутуб баш и не може да се суди за некој играч, ама пак колку толку се гледа што има да понуди.
Мое мислење е дека за своите 19 години покажува извонредни способности, но огромен проблем е тоа што е ПРЕЦЕНЕТ (Сао Паоло официјално одбија понуда на Челзи од 40 милиони ако не се лажам). Друг проблем е и фактот што сите знаеме колкава шанса добиваат толку млади играчи во Челзи. Исто така проблем е дали/колку тој би се снашол во ПЛ.
До 30 милиони фунти, со доза на налудничовост, би одел за овај. Над тоа, не.
--- надополнето: 26 мај 2012 во 03:08 ---
Премногу емоции има, гледај го потписот на драгонски само. Многу говеда останаа предолго во Челзи од тоа што требаше, од тренери до играчи. Челзи пати од преголема трпеливост, а не од нетрпеливост како шо вели ретардираната англиска јавност.го плукаме абрамович што сака да го смени ди матео. и јас не сакам да си оди. но денес почнав да ја читам Лондонград, книга за руските тајкуни. Абрамович овде е опишан ко одличен преговарач, инвеститор и бизнисмен. чиста среќа е што го имаме него за сопственик. додека он е во клубот, ќе има напредок и развиток.
јас не знам некој друг газда на фудбалски клуб толку да е внесен и да се замара и да е посветен на клубот
--- надополнето: 26 мај 2012 во 03:12 ---
Ова оди во потпис.
Which identity better shows the spirit of the team?
The team spirit is always to compete.
always to compete.
always to compete.
always to compete.
always to compete.
always to compete.