Овие играат подобро и од првиот тим
вториот гол, taconazo!
Кога твојот Касиљас ќе шутира пенал во ФИНАЛЕ НА ЛШ,можеме да праиме муабет(секоја чест за голманските квалитети на Икер кои се неоспорни)Ма иди бегај бе!!!!Да беше најдобар немаше да прими толку голови во Купот,немаше да игра како п***а во финалето.Касиљас,Чех,Буфон па дури и Валдез се измислени за него.
За 65 милиони очекувам да биде одбрана, среден ред и напад. Да трчи по 100 км на секоја утакмица и да помага во косењето на теренот.
Реално гледано требаше да има по 20 гола у сезона и по 10-15 асистенции во сите конкуренции. Е сега наместо тоа добивме болен дојчин кој си зема плата од 11 милиони по сезона и зафаќа место на некој подобар играч кој може да направи разлика. Земи го полуфиналето со Баерн, ни пенал неможеше да погоди а камоли друго. Не ми прави приказни за тоа дали е добар или не. Го имаме најдобриот тренер моментално, ако тој не го пушта Кака во игра значи проблемот е кај него.
А кој се над Кака на таа позиција?Абе Кака не беше лош, ама муабетот е дека од него се очекуеше многу појќе од тоа што го покажа у Реал. У Реал е просечен играч, ама играч за кој беа платени 65 милиони и затоа е незадоволството од неговата игра.
Е шефе заебаваш и ти. Се знае која е задачата на голманот. Не ги мешајте тие работи. Споредувај го на соодветни места за голманските квалитети кој ги поседуваат. А за тоа дека шутнал пенал...не држи вода. И оној од Вердер мислам беше, шутираше пенали и што сеа ? Не вреди да го споредуваме со Икер, пошо нашиов само знае да брани...Кога твојот Касиљас ќе шутира пенал во ФИНАЛЕ НА ЛШ,можеме да праиме муабет.
Не не,да не ме сватиш погрешно...Секако дека не му е работа...Е шефе заебаваш и ти. Се знае која е задачата на голманот. Не ги мешајте тие работи. Споредувај го на соодветни места за голманските квалитети кој ги поседуваат. А за тоа дека шутнал пенал...не држи вода. И оној од Вердер мислам беше, шутираше пенали и што сеа ? Не вреди да го споредуваме со Икер, пошо нашиов само знае да брани...
И мене ми пречи али сега ако е паметен ќе увиди на грешките кои ги прави и ќе се смени.Озил 65мин трча на утакмица после си лази... па е звер и секоја му чест за тоа...
Тренерот е пичка која се брани со јаки екипи, а малите ги гази. Јесте да земал сегде титули и можи дури и вгодина да го влези и во историја, а воедно и да го прогласат за најдобар тренер шо постоел.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 23:08 ---