А на картите сигурно напишале (се очекува Баерн да победи)..исто како Литванците со нас у кошаркаПу да тибам Германците, зависни луѓе, едно плаво-бело конфетче не пуштија, ни огномет ни ништо, декорација никаква, мизерија изгледа само во црвена боја им беа спремени, така мислеа ако играат дома и играат со хендикеп +2...
Друже, за добра и интересна утакмица потребни се двајца противници. Што кур ако имале 25 шута Баерн, кога имаа само 2-3 озбиљни шанси.Нешо као 25 шута на гол и акции од страна на Баерн?
Аиде аиде, бар ти си за Барса, знам вие се палите на шутеви и пасеви. Знам дека ти е катастрофа зашто ја нема Барса, ама беше класи над натпреварите Реал vs Барса во последниве две години.
Коа сме веќе кај традициитеEdno nesto se potvrdi , koj ja pobedil Barca vo eliminaciona faza toj stanuva CHAMPION.
2008-Machester
2010-Inter
2012-Chelsea
Уефа така наредисрамота организацијава ги напикаа сите онде капитенот не се виде кога го крена пехарот. СРАМОТА
сега навивачите на спарс го чекаат надвор Робен да му ебат матер
V godina Barca- Manchester United vo finale i tradicijata prodolzuva, Barca sekoja vtora godina da osvojuvaКоа сме веќе кај традициите
2009 Manchester United поразен во финале
2010 Баерн поразен во финале
2011 Manchester United поразен во финале
2012 Баерн поразен во финале
Редно е од догодина да се смени ova
се гледаше киселоста на фаците кога ги делеа медалите.Уефа така нареди