Амо што сакаш да се клецкаат?Аман серииве... Или се тажни или се мафијашки, трето нема
Па не знам не гледам турски серии... Мислењево ми е од неколку пати што имам начекано на тв или во најавите (трогателната приказна бла бла бла...)Амо што сакаш да се клецкаат?
Впрочем какви треба да бидат според тебе?
Добро де да си поразговараме ебаго , ами шпанските на времето какви беа?Па не знам не гледам турски серии... Мислењево ми е од неколку пати што имам начекано на тв или во најавите (трогателната приказна бла бла бла...)
А за какви треба да бидат не знам, нели темава е за хејтање шо има врска какви се
Епа во право си исти се. И стално тие богаташите возеја некој јак кабриолет xDДобро де да си поразговараме ебаго , ами шпанските на времето какви беа?
Секош една сиромашна ќе се вплетка во "лажната" љубов на двајца НЕНОРМАЛНО богати,па овој богатиов ќе ја засака сиромашната па после проблеми демек па ќе се остаат,па после таа ќе забреми па нема да му кажи и сл..
Значи оттука заклучивме?
Шпанско <> Турско исти курац во два примероци.
there, i fixed it for youДефиниција за СКАЛИ:Место каде што го губиш бебето во Шпанска/Турска серија!
Ами после пензионерине кога ќе се пуштат у контра-протестА шо викате да одиме на протести пред телевизииве или владава да протестираме против Турски серии и така денска прднало магаре се оди на протести за се и сешто???
хахаха си направивме бајрам на мозокотАми после пензионерине кога ќе се пуштат у контра-протест
Кога ќе извадат пароли - Каква е денешнава младина, не почитува ништо и слични има комедии да биде
И јас немав комодоре, видеото ме спаси... sort of... сите филмови Американ Нинџа со Мајкл Дудикоф ми се гледани по 18 патитемава е вРв!
изаура беше робинка во првата шпанска серија кај нас - 80-ти. и таа серија не ја гледав и покрај тоа што тогаш имаше само 2 телевизиски канали само до 11 навечер, немаше интернет, немав видео, а ни комодоре...