Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Ја изгледа сум била среќничка што моите единствено една серија си гледаат - шехерезад, па лисјата, сега величенствениот ( и дедо ми езел ), а не сите можни турски индиски, со се репризи. Јееј

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Аман серииве... Или се тажни или се мафијашки, трето нема :P

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Амо што сакаш да се клецкаат? o_O
Впрочем какви треба да бидат според тебе?
Па не знам не гледам турски серии... Мислењево ми е од неколку пати што имам начекано на тв или во најавите (трогателната приказна бла бла бла...)
А за какви треба да бидат не знам, нели темава е за хејтање шо има врска какви се :P

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па не знам не гледам турски серии... Мислењево ми е од неколку пати што имам начекано на тв или во најавите (трогателната приказна бла бла бла...)
А за какви треба да бидат не знам, нели темава е за хејтање шо има врска какви се :P
Добро де да си поразговараме ебаго , ами шпанските на времето какви беа?
Секош една сиромашна ќе се вплетка во "лажната" љубов на двајца НЕНОРМАЛНО богати,па овој богатиов ќе ја засака сиромашната па после проблеми демек па ќе се остаат,па после таа ќе забреми па нема да му кажи и сл..
Значи оттука заклучивме?
Шпанско <> Турско исти курац во два примероци.

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Добро де да си поразговараме ебаго , ами шпанските на времето какви беа?
Секош една сиромашна ќе се вплетка во "лажната" љубов на двајца НЕНОРМАЛНО богати,па овој богатиов ќе ја засака сиромашната па после проблеми демек па ќе се остаат,па после таа ќе забреми па нема да му кажи и сл..
Значи оттука заклучивме?
Шпанско <> Турско исти курац во два примероци.
Епа во право си исти се. И стално тие богаташите возеја некој јак кабриолет xD

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
темава е вРв!

Dreambox FTW!

јас стварно не сум видел ни пола епизода од ниедна серија турска/индиска or otherwise друга таква серија.

кај нас дома нема кој да гледа такви серии

јас не соблекувам патики кога одам на гости и не сакам гостите да се собуваат кога доаѓаат кај мене - не се дома...

изаура беше робинка во првата шпанска серија кај нас - 80-ти. и таа серија не ја гледав и покрај тоа што тогаш имаше само 2 телевизиски канали само до 11 навечер, немаше интернет, немав видео, а ни комодоре...
--- надополнето: 25 мај 2012 во 01:35 ---
Дефиниција за СКАЛИ:Место каде што го губиш бебето во Шпанска/Турска серија! :D
there, i fixed it for you :D

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Ама ај што ги има многу...него и се репризираат за кратко враме,демек по барање на гледачите...мижи Асан да ти бајам.
Незнам дали Радиодифузија гледа и дали има ингиренции...да ги опомени,затоа што не отрува.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
А шо викате да одиме на протести пред телевизииве или владава да протестираме против Турски серии и така денска прднало магаре се оди на протести за се и сешто??? :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А шо викате да одиме на протести пред телевизииве или владава да протестираме против Турски серии и така денска прднало магаре се оди на протести за се и сешто??? :D
Ами после пензионерине кога ќе се пуштат у контра-протест :)
Кога ќе извадат пароли - Каква е денешнава младина, не почитува ништо и слични има комедии да биде :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Ами после пензионерине кога ќе се пуштат у контра-протест :)
Кога ќе извадат пароли - Каква е денешнава младина, не почитува ништо и слични има комедии да биде :)
хахаха си направивме бајрам на мозокот:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
темава е вРв!

изаура беше робинка во првата шпанска серија кај нас - 80-ти. и таа серија не ја гледав и покрај тоа што тогаш имаше само 2 телевизиски канали само до 11 навечер, немаше интернет, немав видео, а ни комодоре...
И јас немав комодоре, видеото ме спаси... sort of... сите филмови Американ Нинџа со Мајкл Дудикоф ми се гледани по 18 пати :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom