Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
http://www.welt.de/sport/fussball/bundesliga/fc-bayern-muenchen/article106315712/Bayern-will-noch-eine-Bombe-fuer-den-Sturm-holen.html

Баерн влето ќе го одврзе ќесето. Хенес очекува рекорден обврт со околу 350м Евра оваа година и досега од ЛШ зеле 60м Евра. Исто така најави граната за хападот, можно е Жиру да иде за 10м има мислам клаузула. Подобар играч за тие пари здравје, и највероватно Штарке како втор голман иде. Иначе рече дека за одбраната нема засилувајна...хм...ок се мислам Лам, Алаба, Рафиња, Контенто, Данте, Бадштубер и вБајтен но не би било лошо да се донесе уште еден добар играч како на пример Хеведес. Боатенг е добар но некако не ми е соодветен за со Бадштубер. Исто така Данте мислам ќе конкурира со Боатенг. Солидна и стабилна одбрана ќе има Баерн вгодина ама пак мислам играч како Хеведес да се донесе не би било лошо.
Исто така мислам треба конкурент за средината, Густаво е добар ама може и подобро. Тимошчук како резерва е ок.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Жиру не е бомба за нападот.
Левандовски би бил, ама Цорк изјави нема да го пушти во Баерн. Изгледа покажале веќе интерес уште пред некоје време ама не го даваат.

M

Mario Gómez

Гостин
Левандовски би бил, ама Цорк изјави нема да го пушти во Баерн. Изгледа покажале веќе интерес уште пред некоје време ама не го даваат.
Да, Левандовски, Игуаин, Џеко, Фалкао, Агуеро, Тевез. Тоа се бомби. :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Мала мотивација од спонзорот на Дортмунд:

Глава горе! Челзи не е Дортмунд.

;)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Хенес и он изглеа се изнервирал од Дортмунд па изјавил дека Баерн ќе купуваат се додека не се вратат ко порано сами на врвот.
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/bayern-muenchen-hoeness-plant-verstaerkungen-2319301.html
Што е до мене супер али треба да се одбере кој ќе се купи и да се направи флексибилна тактиката да може да се менува пошто вака кој сака нека дојде пак ке губиме од тимови ко БВБ и Гладбах ние и со овој тим треба да газиме се во БЛ али ете се наоѓаат тренери не е*ат тактички.
--- надополнето: 15 мај 2012 во 17:47 ---
Да, Левандовски, Игуаин, Џеко, Фалкао, Агуеро, Тевез. Тоа се бомби. :)
Игуаин не ми праи мерак не мења многу а неможе да игра покрај Гомез башка ПСЖ го бараат мин 35 осеќамнема потреба да се фрлаат толку пари,Тевез па ич карактер нула да не праам муабет тоа што не е ич во форма. Левандовски,Агуеро,Суарез. еден од нив топ али нема никаква шанса за тие тројца.Фалкао и Џеко после тие тројца за Фалкао исто немогуче е според мене единствено од овие 5ца што имаме некакви шанси е Џеко. Сити веќе не смета на него мислам дека за 20-25 би можел да се донесе али пак еден ќе мора на клупа само ротација или ептен коа ќе губиме.

M

Mario Gómez

Гостин
Јас знам кој играч има теорија да дојде во Баерн, и тоа сигурно не се Фалкао и Агуеро, но ги спомнав поради тоа да ги споредам со тоа што го изјави Хенес за бомбата во нападот. Кога размислив подобро и Џеко не ми прае толку ќејф, а ниту Жиру, скоро сите што го гледаат знаат дека е сличен со Хомез. Тевез карактер не карактер имаме шанси за да го земеме, може и крило да игра, може и 4-4-2 да играме со него. 25 милиони евра. Кај нас Манчини и Арапи нема, no one bosses around with Uli and Kalle!!! Исто и со Игуаин би бил задоволен.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Абе не сум на моја матура туку кај братучед ми :S Че го гледам вкафана хахаха

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ќе има собиранка во Сабота во Ириш така ? Само да не има пак ко со Реал до нас 4,5 секунди понапред па да се нервираме

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
И сеа што ? Ќе има и од Баерн и Челзи и милион тапа ќе биде. Ќе се собираме пак таму ?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
И сеа што ? Ќе има и од Баерн и Челзи и милион тапа ќе биде. Ќе се собираме пак таму ?
Најверојатно не.

Ќе пишеме и тука и на ФБ кога ќе еофицијално кај ќе се собираме ама ова е краен педерлак од Ирски.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ajde pobrzo mesto da se najde da ne ostaneme so prst vo usta .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Kajgana Shop

На врв Bottom