Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Тешки денови, немаат Сити фанови па нема на кој да честитам, уште неможам да верувам, а сето ова е ради идиотот Бартон, да не напраеше ваква збрка, ќе имаше +3 и немаше да има вакви идиотски работи, цццц гомнар ... 92, 1-2 титулата е кај нас, 2 гола дадоа, 15 корнера издржаа, овој Џеко им го дае, ох брее ....

А вие само радувајте се, ви кажа и Дедо Ферги вчера, со секоја изгубена титула, 3 години помлад е.Сега Кагава, плус 2-3ца, следната година пак ќе плачете :D GGMU !

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
кажа и Дедо Ферги вчера, со секоја изгубена титула, 3 години помлад е.!
Да се надеваме дека за брзо ке дојде до позиција да биде на трансфер радарот на Арсен Венгер. :icon_mrgr:

S

Stivie G

Гостин
Дај биди реален малу сега. Види наназад кој го користи тоа...Која логика има ние со најмногу трофеи во англиско да ви се правдаме вас со 23=23. За твое инфо (не знам дал си бил лично ти или некој друг од вас црвените) кога Јунајтед ја освои ланската рекордна 19ка и кога официјално ве поминавме по бројот на трофеи излеговте со правдање со тоа 18+5=23 и 19+3=22 и поради тоа дека сте најдобар англиски клуб. Баш еден од фановите на Арсенал (не памтам кој беше, но ако се пронајде може да се огласи) рече баш да ги видам што ќе измислат фановите на Ливерпул кога ќе се случи тоа 23=23...

Инаку следниот викенд е Вест Хем-Блекпул?
Реален сум бил отсекогаш, реален сум и сега ;). Комјунити Шилд не го важат во Англија како битен трофеј :D. Еве ти и линк чисто да видиш кој е најтрофеен тим http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_major_honours_won

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
честитки до новиот шампион - Манчестер Сити , честитки до сите - што изборија опстанок , пласман , ЛШ , ЛЕ .

мислев дека Утд ќе биде стар нов шампион , но сепак титулата е во Манчестер - ова беше драма ко никогаш досега - Реал освои со 100 бода , Јуве без пораз , а Сити во последните 2 минути , фудбалот се менува браќа и сестри .

сума сумарум најтешко е да бидеш втор - поздрав , спотрски поздрав до сите фанови на фудбалот и фанови на ЕПЛ .

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Реален сум бил отсекогаш, реален сум и сега ;). Комјунити Шилд не го важат во Англија како битен трофеј :D. Еве ти и линк чисто да видиш кој е најтрофеен тим http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_major_honours_won
Кај спомнав ја Комјунити шилд или некој друг куп во постот мој објасни ми жити се или со сила се правиш на тошо?

S

Stivie G

Гостин
Кај спомнав ја Комјунити шилд или некој друг куп во постот мој објасни ми жити се или со сила се правиш на тошо?
Па само со него сте најтрофеен англиски тим, друг начин нема ;). Затоа ти го спомнав.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Па само со него сте најтрофеен англиски тим, друг начин нема ;). Затоа ти го спомнав.
Пример чист...
По твоја логика ако Норич или рандом некој друг тим има освоено повеќе купови и 2-3 титули во ПЛ и во вкупен збир од тоа има повеќе трофеи од Јунајтед тоа ќе го прави најтрофеен англиски тим или најтрофеен ќе биде оној кој има најмногу во ПЛ??

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стиви џи ама што почнуваш сега муабети за титули, нели овие од Манчестер се занимавале со тоа? Ок ајде најтрофејни сте, ако со ова ќе можеш да спиеш помирно вечерва.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.808
Поени од реакции
11.426
Ама да ти се создаваат комплекси од тим ко СИТИ... е тоа е веќе нешто. :icon_mrgr:
Не е комплекс, зошто и челси, арсенал дојдоа и си отидоа Јунајтед пак остана таму горе. Така да исто ќе биде и со сити, се фатија на орото сега останува да видиме дали ќе биде уште еден пропаднат челси проект, или уште полошо, ливерпул 2 дел :icon_lol: (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom