Да се надеваме дека за брзо ке дојде до позиција да биде на трансфер радарот на Арсен Венгер.кажа и Дедо Ферги вчера, со секоја изгубена титула, 3 години помлад е.!
Реален сум бил отсекогаш, реален сум и сега . Комјунити Шилд не го важат во Англија како битен трофеј . Еве ти и линк чисто да видиш кој е најтрофеен тим http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_major_honours_wonДај биди реален малу сега. Види наназад кој го користи тоа...Која логика има ние со најмногу трофеи во англиско да ви се правдаме вас со 23=23. За твое инфо (не знам дал си бил лично ти или некој друг од вас црвените) кога Јунајтед ја освои ланската рекордна 19ка и кога официјално ве поминавме по бројот на трофеи излеговте со правдање со тоа 18+5=23 и 19+3=22 и поради тоа дека сте најдобар англиски клуб. Баш еден од фановите на Арсенал (не памтам кој беше, но ако се пронајде може да се огласи) рече баш да ги видам што ќе измислат фановите на Ливерпул кога ќе се случи тоа 23=23...
Инаку следниот викенд е Вест Хем-Блекпул?
Ферги два пати по ред не губи титула, уверен сум во тоа!Ми се свиѓа како и фановите на Манчестер Јунајтед почнаа да викаат "ај ќе биде следната година"
Кај спомнав ја Комјунити шилд или некој друг куп во постот мој објасни ми жити се или со сила се правиш на тошо?Реален сум бил отсекогаш, реален сум и сега . Комјунити Шилд не го важат во Англија како битен трофеј . Еве ти и линк чисто да видиш кој е најтрофеен тим http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_major_honours_won
Како и што не испушташе 8 бодаФерги два пати по ред не губи титула, уверен сум во тоа!
Па само со него сте најтрофеен англиски тим, друг начин нема . Затоа ти го спомнав.Кај спомнав ја Комјунити шилд или некој друг куп во постот мој објасни ми жити се или со сила се правиш на тошо?
Пример чист...Па само со него сте најтрофеен англиски тим, друг начин нема . Затоа ти го спомнав.
Не е комплекс, зошто и челси, арсенал дојдоа и си отидоа Јунајтед пак остана таму горе. Така да исто ќе биде и со сити, се фатија на орото сега останува да видиме дали ќе биде уште еден пропаднат челси проект, или уште полошо, ливерпул 2 делАма да ти се создаваат комплекси од тим ко СИТИ... е тоа е веќе нешто.