Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Читам и не можам да се изначитам од овие манчестерциве што викаат како било местено, како Сити не заслужиле титула и како сите нивни ривали се радувале на нивната загубена титула. Па еве нешто да споделам со вас:

1. If United Wins A Trophy Then They
Have Won That Trophy... If Others
Win It Then They Are Buying That
Trophy...
2.If They Win Carling Cup Then Its
A Great Trophy...If Others Win
Carling Cup Then Its A Mickey
Mouse Cup...
3.If They Spend Money Then It Is
Just To Save Their Legacy...If
Another Club Spends Then Money
Bags Are Destroying Football...
4.If United Buys A Player Then They
Are Trying To Win Titles...If Others
Buy A Player Then They Are Trying
To Buy Success...
5.If United Reaches the Final Of UCL Or Any
Cup Then Its Because Of Their
Determination,Spirit And Never
Say Die Attitude...If Others Reach
Final Its Just Because Of Money

6.If United Are On Top Of The Table
Then We Must Say 'MONEY CANT
BUY SUCCESS'...If They Are Not
Then We Must Agree That The
Team At The Top Is Buying BPL...
7.United Fans Can Mock Your Club
When Your Club Lose But U Cant
Do The Same Thing When They
Lose...If U Do Then you are a Plastic...
8.United Fans Can Celebrate If Your
Team Lose Cup Final Or League
But If U Do The Same Thing Then
Ur A Rent Boy...
9.When they lose all 5 cups,they will talking about their old old old old old old "History"

Се разбира дека ова не се однесува на скроз сите фанови. Прочитав и некои многу добри мислења на некои фанови на Јунајтед, највеќе да ја истакнам Ilumious со што сфатив дека е најреален и најголем фан на овој клуб, па со секое нејзино мислење се повеќе ја почитувам на форумов.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
^ inb4 not arrogant just special или како и да беше незнам таму :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И мене ме нервираат некои фанови на Манчестер што се смеат на некој фан на Ливерпул кога ќе каже за титулите а после вакви денови редат статуси на ФБ 19>се останато. Па и што видов некои палеле дрес на Агуеро пред некој ден, ау страшно, не знам само што е крив Агуеро, типот си ја врши работата и си игра + мислам дека нема лош збор за нас кажано. Исто и Компани, Харт се однесува доста заштитнички кон Смолинг и Велбек, се бунеше на еден натпревар на Англија зошто судијава не даде црвен на еден шо ќе му ја однесеше главата на Велбек, тоа се играчи за пример, да не набројувам сега, се ќе сфатам ама да палиш дрес така поготово од Агуеро па..

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Дечки што ќе беше ова денес ? Мислам дека прв пат вака се решава титула на последните 3 минути.Не ми се веруваше што се дешава....
До кога ќе го толерират оној говедоно Бартон да игра фудбал ? Мислам,што е многу многу,гнасен човек.....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ебате тимот, како ја славеа титулата ко Ауди куп да освоиле... :rolleyes:

Прогнозирав дека Сисе ќе им го спопика, и им го спопика ама не доволно за да им ја земе титулата! Се изнагледавме пресврти, чуда, а, у... нешто што фудбалот го прави тоа што е! Реал зема титула на сличен начин пред неколку сезони, знам какво величенствено и слатко чуство е така да освоиш титула! Воедно и многу горчливо за оние кои останаа без неа. :)

Честитки до фановите на Милан!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

"Its better this kind of win than beat QPR 6-0 ..United were suffer a little bit"

:pos:

00:31 look mario checking the girls ass sneaky :icon_mrgr:
--- надополнето: 14 мај 2012 во 03:29 ---

Уште едно закон видео..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
И да, никој не кажа дека бевме сведоци на историја. Уште еднаш да се повтори вакво нешто, и ваков трилер, тешко во наредните 100 години, па и повеќе ! Се на се, да одмориме малце ! :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.809
Поени од реакции
11.427
Се разбудија ливерпулците со тешки комплекси од најтрофејниот клуб последниве 20 години. Среќа престапна година е, наредните 4 ќе се збори само за ова :icon_lol:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Се разбудија ливерпулците со тешки комплекси од најтрофејниот клуб последниве 20 години. Среќа престапна година е, наредните 4 ќе се збори само за ова :icon_lol:
Да имаш комплекси од тим кој го предводи големиот Фергусон, од каде испаднале големи играчи и легенди и како што рече, е најдобриот клуб во Енглеска во последните 20 години е разбирливо.

Ама да ти се создаваат комплекси од тим ко СИТИ... е тоа е веќе нешто. :icon_mrgr:

H

HoT IcE

Гостин
Цел ден да ги читам фановиве на Ливерпул и Јунајтед, нема да ми досадат, колку се интересни еј..:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom