Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
А прееска Бартон што пиша за црвениот.

Joseph Barton@Joey7Barton
Can do nothing but apologise to the players and the fans. Still don't think its a sending off. Tried to take 1 of their players with me....
The head was never gone at any stage, once I'd been sent off, one of our players suggested I should try to take 1 of theirs with me...

Заслужува едно добри 10 утакмици да биде казнет

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Значи сите екипи што влегоа оваа сезона во Премиер лига успеаа да обезбедат опстанок. Последен пат тоа се случило 2001/02 со Блекбурн, Болтон и Фулам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи сите екипи што влегоа оваа сезона во Премиер лига успеаа да обезбедат опстанок. Последен пат тоа се случило 2001/02 со Блекбурн, Болтон и Фулам.
И таа година (не Сезона) ние им извадивме 2-2 на Англичаниве. Којзнае шо диверзија ги чека сеа :р

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
По сликата после мечот со Блекбурн кога фановите го пееа името на Роби и ракоплескаше цел стадион.Прегледај го приврзокот 43323
За мене сликава доволно говори.
Плус изјавата на Брус Бак, кој рече дека тие не се задоволни со позицијата во лигата, и дека во лето ќе имало радикални промени за да не се повтори истата позиција на табелата.

Иначе Џену, кој по Ди Матео не знам..
Но кој и да е, таква љубов и посветеност кон клуб нема да има никој !
Не ни треба да помислам да дискутирам за ова али ајде... нека ти биде.
Го виде ти Брус Бак да даде изјава кај што го руга РДМ или некој друг? Многу е веројатно и да не ни дал никаква изјава. Али еве, да речеме дека дал изјава... Што очекуваш ти да каже? Нема да правиме никакви промени во тимот, наредна година приоритет ќе ни биде 10тото место да го фатиме?
А ако 6та позиција не им се допаѓало, 5та поарно ќе било? Ете со освојување ФА куп исто ко 5та позиција да имаш. Башка има огромна шанса да освои ЛШ што автоматски исто како да освоил 4то место. А и да не се освои ЛШ, пак добро. Бар ќе се прочисти малце дебилизмот во фан клубовите на Челси и слободно ќе можат да си ги искажат досега скриените страсти по Сити :tapp:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.753
Ферги со мастикава на крај, кога дознаа дека овие тепале, царска реакција, абе цар, цар, каков човек еј, јака им душа на овие што навиваат на Јунајтед кога ќе се пензионира, мене јадно ќе ми е со оглед дека од коа знам за спортов знам и за Човеков и Мастиката, а не па филингов кај фановите на Јунајтед. Мислам дека бетер ќе се осеќаат и по денешниов, т.е. вчерашниов ден.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Они ја почнаа уште пред месец, демек се изедначија со нас, па сега само да ги поправам дека не е така :sneaky:.
Дај биди реален малу сега. Види наназад кој го користи тоа...Која логика има ние со најмногу трофеи во англиско да ви се правдаме вас со 23=23. За твое инфо (не знам дал си бил лично ти или некој друг од вас црвените) кога Јунајтед ја освои ланската рекордна 19ка и кога официјално ве поминавме по бројот на трофеи излеговте со правдање со тоа 18+5=23 и 19+3=22 и поради тоа дека сте најдобар англиски клуб. Баш еден од фановите на Арсенал (не памтам кој беше, но ако се пронајде може да се огласи) рече баш да ги видам што ќе измислат фановите на Ливерпул кога ќе се случи тоа 23=23...

Инаку следниот викенд е Вест Хем-Блекпул?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам што ги чека, ама остаревме бе у пм...ко вчера да беше. :)
Офтопик ама иако играч на Манчестер, го смрзев Бекам невероватно тогаш, со ногата во аут си ја подаде топката за нивнио прв гол, исип добив.

H

HoT IcE

Гостин
Не ни треба да помислам да дискутирам за ова али ајде... нека ти биде.
Го виде ти Брус Бак да даде изјава кај што го руга РДМ или некој друг? Многу е веројатно и да не ни дал никаква изјава. Али еве, да речеме дека дал изјава... Што очекуваш ти да каже? Нема да правиме никакви промени во тимот, наредна година приоритет ќе ни биде 10тото место да го фатиме?
А ако 6та позиција не им се допаѓало, 5та поарно ќе било? Ете со освојување ФА куп исто ко 5та позиција да имаш. Башка има огромна шанса да освои ЛШ што автоматски исто како да освоил 4то место. А и да не се освои ЛШ, пак добро. Бар ќе се прочисти малце дебилизмот во фан клубовите на Челси и слободно ќе можат да си ги искажат досега скриените страсти по Сити :tapp:
Изјавата на Бак е пренесена од SkySports, тоа ти е најточен медиум од Англија, ама пошто не пратиш, очигледно дека немаш појма дека е тоа така, туку само трубиш овде.
Второ, толку ли си глуп и слеп, па неумеш да читаш меѓу редови, дали навистина мислиш дека тоа ништо не значи? Не знам колку го пратиш Челзи, но јас одкога пратим секоја изјава на Бак или дебелоно прасе Гурлај била ваква дипломатска и притоа кобна за сите.
Тоа што Челзи освои ФА Куп не е занемарлива работа, но работите во Челзи стојат на друг начин, таму се гледа и смета само ЛШ, а токму тоа ќе биде и пресудно за Роби.
Но јас џабе зборам, ти овде цела недела мудруваш на празно, а уствари си глуп ко трактор и го пратиш Челзи само површно. Плус си нашол да збориш за чистење од дебилизам.:tapp:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама и да е точно ова,зашто пак низ истото да поминувате со различен менаџер не ми е јасно?
Стварно луда управа имате.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.753
Ама и да е точно ова,зашто пак низ истото да поминувате со различен менаџер не ми е јасно?
Стварно луда управа имате.
Гвардиола го сакаат, кратко и јасно, најверојатно и ќе го донесат колку и да не ми одговара мене зашто го сакам у Интер. Е сеа ако не им доаѓа Гвардиола а го шутираат Ди Матео, јап, луда управа имаат, т.е. ако освои овој ЛШ титула ни муабетов со Гвардиола веќе не важи, да го тргнат после едно такво спасување на сезона со вакви играчи ... с-р-а-м-о-т-а.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Изјавата на Бак е пренесена од SkySports, тоа ти е најточен медиум од Англија, ама пошто не пратиш, очигледно дека немаш појма дека е тоа така, туку само трубиш овде.
Второ, толку ли си глуп и слеп, па неумеш да читаш меѓу редови, дали навистина мислиш дека тоа ништо не значи? Не знам колку го пратиш Челзи, но јас одкога пратим секоја изјава на Бак или дебелоно прасе Гурлај била ваква дипломатска и притоа кобна за сите.
Тоа што Челзи освои ФА Куп не е занемарлива работа, но работите во Челзи стојат на друг начин, таму се гледа и смета само ЛШ, а токму тоа ќе биде и пресудно за Роби.
Но јас џабе зборам, ти овде цела недела мудруваш на празно, а уствари си глуп ко трактор и го пратиш Челзи само површно. Плус си нашол да збориш за чистење од дебилизам.:tapp:
Дали било од Скај или Канал 5 воопшто не ми прави разлика. Се додека не е официјално: РДМ отпуштен поради ова и она, за мене се само безвезе шпекулации колку да се пише нешто. И пак ќе ти го поставам истото прашање, каква друга изјава очекуваш да даде? За тоа дека работите се гледале само во ЛШ... и да и не. Јас пре би рекол дека се гледаат во ПЛ, ама секој со своите гледишта.
За навредите се заеба... Не дојдов и коментирам за да си ги мериме на кој му е поголем т.е. дали сум/си ги прател работите површно или не. Ако читање на Скај спортс секојдневно прави да бидеш поголем поддржувач на тимот тогаш честитки ;)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Манчестер Сити-Вештачки клуб.Ништо друго неможам да кажам.Џабе и пари и се.Кој и да оди таму ќе се расипе.Плус со самото име и тоа е.Кој е тој Манчестер Сити да освои титула покрај Арсенал,Јунајтед,Ливерпул,Челзи.Нема шанси тоа го гарантирам.Башка додека на клупа го имат Манчини,кој повеќе од очигледно се глупиран на квадрат,Сити нема да освојат титула.Едино добро у тим им се Силва,Компани,Тевез и Јаја Туре.А плус сега кога им дојде Клиши и ќе си гледаме саир как шо викаме тука у Струмица.
Екипите ко Тотенхем,Евертон etc etc ќе се борат за ЕЛ ,но можеби Тотенхем ќе им напраи по некој малемат на Сити и Челзи за место во ЛШ.
Тоа е накратко ( ебати краткото ) :) за овогодинешниве претенденти за титула во Аглиската ПЛ.
:pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom