Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ривалство на страна, мерак ми е Јунајтед што ја изгубија титулата само заради маичката за шампиони за оваа сезона што искочи на 6 кола до крај. Таков снобизам и пување немало одамна.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Вакво нешто може да приреди само ПЛ и никоја друга.
2 ГОЛА ЗА 2 МИНУТИ?!?!?! А НЕ МОЖЕА ПРЕТХОДНО 40 МИНУТИ ДА ДАДАТ ГОЛ СО ИГРАЧ ПОВЕЌЕ???? :mad:
Стварно?
Како можевте вие за 2 минути 2 гола у финалето ЛШ а претходно 90 минути ништо?
Така убаво може, дур гледавме у Агер ја кажав дека ако Сити даде 1 гол ќе дадат и втор само поради тој психолошки момент.

Луѓе, никој не збори за местена за пари and shit, туку чисто за инат на Јунајтед им пуштија 2 гола откако видеа дека Болтон не победил и дека имаат изборено опстанок.

Да тепаше Болтон - 1.000.000% сум сигурен дека Сити немаше да победи. Затоа што КПР немаше да им дозволи.
Како прво Болтон не беше завршена кога Сити го даде вториот гол, како второ Хјуз им пуштил на Сити за инат на Јунајтед? Seriously?

И сериозно мислите дека ако КПР местеле ќе чекаа 94та минута? Што ако Агуеро го промашеше тоа бре? Што тогаш?

Бидете сите мужи и признајте дека анално ви влезе со Евертон и Виган, ја изгубивте титулата пред 2-3 кола не денес, Сити имаше 40+ шута, местена била.

Џену, ние сме се молеле на вас а? Да барам мислења од манчестерци кога играа Арсенал - Сити и кога ви овозможивме 8 бода предност? Дркаа пола од вас на Артета.

П.С. Фаците на фановите на јунајтед у Агер при постигнувањето на 3тиот гол на Сити прајслес. Најинтересно беше што имаше еден фан на Сити и кога заврши им се дереше од горе хахахха

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Фино лепо си тепаја си освоија титула.
Два пати не исплескаја не од шо се појаки,но ете :icon_mrgr:
И ние да ја освоевме немаше да биди незаслужено,но сепак си прокоцкавме 8 бода предност сеа само ќе го :drk:.
90 мин. го акав од тепихов пенисов, и за на крајот да ми се превртуваат цревата :confused:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Стварно?
Така убаво може, дур гледавме у Агер ја кажав дека ако Сити даде 1 гол ќе дадат и втор само поради тој психолошки момент.

Како прво Болтон не беше завршена кога Сити го даде вториот гол, како второ Хјуз им пуштил на Сити за инат на Јунајтед? Seriously?

И сериозно мислите дека ако КПР местеле ќе чекаа 94та минута? Што ако Агуеро го промашеше тоа бре? Што тогаш?

Бидете сите мужи и признајте дека анално ви влезе со Евертон и Виган, ја изгубивте титулата пред 2-3 кола не денес, Сити имаше 40+ шута, местена била.

Џену, ние сме се молеле на вас а? Да барам мислења од манчестерци кога играа Арсенал - Сити и кога ви овозможивме 8 бода предност? Дркаа пола од вас на Артета.

П.С. Фаците на фановите на јунајтед у Агер при постигнувањето на 3тиот гол на Сити прајслес. Најинтересно беше што имаше еден фан на Сити и кога заврши им се дереше од горе хахахха
Само да те надополнам сопственикот на КПР му вети на Хјуз пред почетокот на натпреварот ако го победи Сити или изигра нерешено Хјуз ќе добие 1.3 милиони евра така да СИГУРНО не му ја пуштил на Сити

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Стварно?

Абе Топче знам, знам дека и ние се молевме на вас, нигде не реков тоа :) се дообјаснив понатаму, мада не ми беше тоа поентата кој на кого се молел, друго сакав да кажам со постот ама нема врска ај :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Само да те надополнам сопственикот на КПР му вети на Хјуз пред почетокот на натпреварот ако го победи Сити или изигра нерешено Хјуз ќе добие 1.3 милиони евра така да СИГУРНО не му ја пуштил на Сити
И брат му на Фердинанд за инат им ја пушти :icon_lol::icon_lol:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Глупи муабети терате наназад по темава...

Сега малку со смирена глава можам да кажам дека кривицата е кај нас, поради тоа што лесно испуштивме предност од 8 поени и тука лежи се, а не на КПР што денес на крај ја нареди како што им одговараше на шеиците. До последните 2 кола Јунајтед сам си ја кроеше својата суднина, се зависеше од нас, па на последните 2 натпревари тоа се смени и малку фалеше Манчини да испадни идиот од 1 класа.

Јас на нашиот фан клуб и претходно напишав дека титулата е готова уште по мечот со Сити и тешко е да се верува во чудо, иако добив надеж по 50тата минута на двата натпревари денес, за да по 40 минути да ми се променат многу емоции кои не би посакал никој фан да ги доживее во иднина.

Честитки до фановите на Сити ако ги има на форумов, на другите не им честитам зошто се падобранци тука кои немаат 2 чисти и чим се радуваат на туѓ неуспех,а не гледаат во својот двор што се случува онда проблемот е кај нив :) зошто Јунајтед и покрај тоа што смена доста играчи ова сезона и со доста бледи изданија успеа да оствари втор најдобар учинок по освоени поени во својата историја и се бореше до крај за титулата и ја загуби 8 гола, така да не гледам што толку бил Јунајтед слаб оваа сезона како што многумина пишуваат тука. Кога оваа сезона вака резултира, што да речиме за следната сезона кога момците веќе знаат како е да се бориш за титулата и ако на нив им се додадат уште неколку нови играчи :)

Единствена добра страна што освои Сити е тоа што кловнот Манчини останува на кормилото и нема да биде променет следната сезона така да ќе видиме како ќе се носат вгодина во Европа и ПЛ. Очекувам догодина и силен Челзи и Арсенал, а исто посакувам и Ливерпул да се врати по старите патеки, па ако после нив се додадат и Њукасл и Тотенхем кои ќе посакуваат подобар пласман од годинава очекувам следната сезона да биде уште подраматична...

Тоа е тоа, заврши уште една возбудлива сезона со доста изненадувања, сега ќе чекаме да дојде што побрзо Август да започне новото лудило.

Инаку на Челзи им посакувам да дојде до тронот на ЛШ кој долго време го копнее Роман и догодина тие да бидат во ЛШ зошто поинаков отпор би пружиле тие отколку Тотенхем.

S

Stivie G

Гостин
Мало потсетување на дел од мислењата на фановите на Јунајтед пред месец два :sneaky::icon_lol:. И без лутење ;).

Сити ќе освоеле премиер :pos: bite me! :icon_lol:
Баш ме интересира откако ќе ја освоиме Премиер Лигата оваа сезона, навивачите на Ливерпул што ќе измислат за бидат најтрофеен клуб во Англија.. Сега било 19+3=22 за Јунајтед 18+5=23 за Ливерпул.. Излеа догодина ќе ги додадат и титулите од Карлинг Купот :pos:
Попрво челси, арсенал или тотнем ќе освојат него арапите. Кај дава кралицата титула на тие радикалци :icon_lol:
Ако јунајтед победи во понеделник, сити може комотно 90 гола да им збрца на 30ти април и пак џабе :icon_lol:
ETIHAD= Eleven Tired Idiots Having A Dream :)))

Mancini : "Maybe on Monday Manchester United will only draw. I think they will draw."
колку е очаен само!

Јунајтед сега излезе со соопштение дека оваа година титулата во ПЛ без борба ќе им ја дадат на Манчестер Сити зошто играа најдобро и сосема заслужено ќе е ако се шампиони!
Априлилилиииииииииииииииииииииииииииииииииии
Сити се први.
Априлилииииии! :ROFLMAO:

Артета.. каков гол! Ајде нека ни е честито титулата.. Ако сакаат сеа нека не тепаат и 15-0 на Етихад џабе ќе им бидеее!
20 титула!

18 + 5 = 23
20 + 3 = 23
Е не е интересно вака кога Ливерпул не е најтрофеен, дај ископајте некој друг трофеј пак да сте први :(
Чекам 90та. Тек тогаш има да ве прскам сите. :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.864
Мало потсетување на дел од мислењата на фановите на Јунајтед пред месец два :sneaky::icon_lol:. И без лутење ;).
Aј сеа напрај цицати и од сите што ни честитаа титула на 8ми Април, да биде фер...

Јас пишав на заебанција еден пост дека ако ни ја земат ќе си читам по тие страни и ќе си плачам....и така испадна на крај... Ама ајде, јебига... Пак сме најтрофеен тим во Англија :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Овие Ливерпулциве сигурно денеска прославиле ... олцна Фулам и тие пред нив се :cuc:
Јас не знам што се радувате фанови сте на Ливерпул,а сепак се радувате на титула на Сити? o_O
Или за инает овде за нас форумџииве фанови за Манчестер Јунајтед?
Дајте барам кажете ако може да си одберам 1-2 тима и јас да се заебавам овде со вас,ќе си играме ко децана во забавиште.. :cautious:

S

Stivie G

Гостин
Aј сеа напрај цицати и од сите што ни честитаа титула на 8ми Април, да биде фер...

Јас пишав на заебанција еден пост дека ако ни ја земат ќе си читам по тие страни и ќе си плачам....и така испадна на крај... Ама ајде, јебига... Пак сме најтрофеен тим во Англија :D
Некој друг нека го направи тоа, доста беше од мене ;). А за најтрофеен 23>22 (y).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom