Стварно?2 ГОЛА ЗА 2 МИНУТИ?!?!?! А НЕ МОЖЕА ПРЕТХОДНО 40 МИНУТИ ДА ДАДАТ ГОЛ СО ИГРАЧ ПОВЕЌЕ????
Како прво Болтон не беше завршена кога Сити го даде вториот гол, како второ Хјуз им пуштил на Сити за инат на Јунајтед? Seriously?Луѓе, никој не збори за местена за пари and shit, туку чисто за инат на Јунајтед им пуштија 2 гола откако видеа дека Болтон не победил и дека имаат изборено опстанок.
Да тепаше Болтон - 1.000.000% сум сигурен дека Сити немаше да победи. Затоа што КПР немаше да им дозволи.
Само да те надополнам сопственикот на КПР му вети на Хјуз пред почетокот на натпреварот ако го победи Сити или изигра нерешено Хјуз ќе добие 1.3 милиони евра така да СИГУРНО не му ја пуштил на СитиВакво нешто може да приреди само ПЛ и никоја друга.
Стварно?
Како можевте вие за 2 минути 2 гола у финалето ЛШ а претходно 90 минути ништо?
Така убаво може, дур гледавме у Агер ја кажав дека ако Сити даде 1 гол ќе дадат и втор само поради тој психолошки момент.
Како прво Болтон не беше завршена кога Сити го даде вториот гол, како второ Хјуз им пуштил на Сити за инат на Јунајтед? Seriously?
И сериозно мислите дека ако КПР местеле ќе чекаа 94та минута? Што ако Агуеро го промашеше тоа бре? Што тогаш?
Бидете сите мужи и признајте дека анално ви влезе со Евертон и Виган, ја изгубивте титулата пред 2-3 кола не денес, Сити имаше 40+ шута, местена била.
Џену, ние сме се молеле на вас а? Да барам мислења од манчестерци кога играа Арсенал - Сити и кога ви овозможивме 8 бода предност? Дркаа пола од вас на Артета.
П.С. Фаците на фановите на јунајтед у Агер при постигнувањето на 3тиот гол на Сити прајслес. Најинтересно беше што имаше еден фан на Сити и кога заврши им се дереше од горе хахахха
Абе Топче знам, знам дека и ние се молевме на вас, нигде не реков тоа се дообјаснив понатаму, мада не ми беше тоа поентата кој на кого се молел, друго сакав да кажам со постот ама нема врска ајВакво нешто може да приреди само ПЛ и никоја друга.
Стварно?
Како можевте вие за 2 минути 2 гола у финалето ЛШ а претходно 90 минути ништо?
Така убаво може, дур гледавме у Агер ја кажав дека ако Сити даде 1 гол ќе дадат и втор само поради тој психолошки момент.
Како прво Болтон не беше завршена кога Сити го даде вториот гол, како второ Хјуз им пуштил на Сити за инат на Јунајтед? Seriously?
И сериозно мислите дека ако КПР местеле ќе чекаа 94та минута? Што ако Агуеро го промашеше тоа бре? Што тогаш?
Бидете сите мужи и признајте дека анално ви влезе со Евертон и Виган, ја изгубивте титулата пред 2-3 кола не денес, Сити имаше 40+ шута, местена била.
Џену, ние сме се молеле на вас а? Да барам мислења од манчестерци кога играа Арсенал - Сити и кога ви овозможивме 8 бода предност? Дркаа пола од вас на Артета.
П.С. Фаците на фановите на јунајтед у Агер при постигнувањето на 3тиот гол на Сити прајслес. Најинтересно беше што имаше еден фан на Сити и кога заврши им се дереше од горе хахахха
И брат му на Фердинанд за инат им ја пуштиСамо да те надополнам сопственикот на КПР му вети на Хјуз пред почетокот на натпреварот ако го победи Сити или изигра нерешено Хјуз ќе добие 1.3 милиони евра така да СИГУРНО не му ја пуштил на Сити
Сити ќе освоеле премиер bite me!
Баш ме интересира откако ќе ја освоиме Премиер Лигата оваа сезона, навивачите на Ливерпул што ќе измислат за бидат најтрофеен клуб во Англија.. Сега било 19+3=22 за Јунајтед 18+5=23 за Ливерпул.. Излеа догодина ќе ги додадат и титулите од Карлинг Купот
Попрво челси, арсенал или тотнем ќе освојат него арапите. Кај дава кралицата титула на тие радикалци
Ако јунајтед победи во понеделник, сити може комотно 90 гола да им збрца на 30ти април и пак џабе
ETIHAD= Eleven Tired Idiots Having A Dream ))
Mancini : "Maybe on Monday Manchester United will only draw. I think they will draw."
колку е очаен само!
Јунајтед сега излезе со соопштение дека оваа година титулата во ПЛ без борба ќе им ја дадат на Манчестер Сити зошто играа најдобро и сосема заслужено ќе е ако се шампиони!
Априлилилиииииииииииииииииииииииииииииииииии
Сити се први.
Априлилииииии!
Артета.. каков гол! Ајде нека ни е честито титулата.. Ако сакаат сеа нека не тепаат и 15-0 на Етихад џабе ќе им бидеее!
20 титула!
18 + 5 = 23
20 + 3 = 23
Е не е интересно вака кога Ливерпул не е најтрофеен, дај ископајте некој друг трофеј пак да сте први
Чекам 90та. Тек тогаш има да ве прскам сите.
Aј сеа напрај цицати и од сите што ни честитаа титула на 8ми Април, да биде фер...Мало потсетување на дел од мислењата на фановите на Јунајтед пред месец два . И без лутење .
Некој друг нека го направи тоа, доста беше од мене . А за најтрофеен 23>22 .Aј сеа напрај цицати и од сите што ни честитаа титула на 8ми Април, да биде фер...
Јас пишав на заебанција еден пост дека ако ни ја земат ќе си читам по тие страни и ќе си плачам....и така испадна на крај... Ама ајде, јебига... Пак сме најтрофеен тим во Англија