Фан Клуб: Јувентус

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ејј немој не ме чепкај... За Челси и за Јувентус навивам одкако знам за себе, од 6-7 годинки :$.. Ма да ЈУВЕНТУС е првата љубов...
Добро е, се извади сега :)

Тогаш ќе се расправаш и со мене:)

Инаку Блу-ај, втората женска личност фан во омлетов(y)
Го најдов профилот, пола фан клуб не следела.Могуче да е шпион на Милан :pos:
http://forum.kajgana.com/members/blueeye89.56831/

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Odma i se pustate na pickava колешкава hahaha :D
Пази на речникот бе :sneaky: :pos:

Најбитно сега сме први на табела, после неколку години за Први мај ќе можам да кажам кој ми е омилен тим без да добијам милион потпрашања и закачки :vozbud:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Го поминеме ли Лече без кикс (пораз, нерешено) 100% титулата е наша. За мечевите со Каљари и Аталанта ич немам гајле. Двете екипи немаат проблеми со опстанокот (Каљари теоретски се уште се бори ама под нив има неколку екипи и не е реално сите тие да победуваат до крајот) и ќе немаат некој екстра мотив да ни скинат бодови. Сето ова ќе биде надополнето со мотивираноста на играчите на Јуве кои даваат 200% од себе така да после Лече веќе може дса се прославува титулата.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Го поминеме ли Лече без кикс (пораз, нерешено) 100% титулата е наша. За мечевите со Каљари и Аталанта ич немам гајле. Двете екипи немаат проблеми со опстанокот (Каљари теоретски се уште се бори ама под нив има неколку екипи и не е реално сите тие да победуваат до крајот) и ќе немаат некој екстра мотив да ни скинат бодови. Сето ова ќе биде надополнето со мотивираноста на играчите на Јуве кои даваат 200% од себе така да после Лече веќе може дса се прославува титулата.
Уште сега можеме да прославуваме за титулата.... Како играат 10000% ќе го победат Лече... Титулата е наша, овие гении нема да дозволат таа да им се лизне од раце :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.405
Леле сите почнаа потписот да ми го крадат :pos:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Уште една голема победа и целосна доминација.
Е сега чим Интер има шанси за трето место тој дуел на Сан Сиро со Милан според мене може да биде решавачки... До следна сабота односно до предпоследно коло ќе биде неизвесно. Победа со Лече пак останува неизвесност иако ќе се борат тие секој бод им е значаен за да не испаднат.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Честито Победа и од мене.Прекрасна игра многу рутинирано и лесно до 3те многу важни бода.Ни преостануваат уште 3 натпревари и после може да се пие и слави :icon_mrgr:.Иначе мило ми е што конечно Бориело почна да постигнува голови и исто така и Елиа што доби шанса иако не сум голем оптимист за него.И плус морам да го пофалам Џакерини пошто глеам никој не го спомна.Ѕверски одигра и една асистенција запиша.Супер играч кој што влегува од клупа.

Kajgana Shop

На врв Bottom