Фан Клуб: Јувентус

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Уф Уф и женско имаме во Фан Клубов , добро е да разбие монотонија :)
Иначе за утакмицава збор два да кажам, дека перфектно изигравме и едвај чекам Лече во среда да го решиме , то е то :)
Абе не сум ја прв пат тука :Р Иначе за Лече, тоа може да се смета за завршено, сигурно ќе ги победиме... Нема шала ЈУВЕНТУС сме ние :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ти кажувам дека ни двете екипи не се чисти, и за двете има подарени пенали, недосудени ама тоа незначи дека е местено првенството.

Судиски грешки и ја знам дека заради судиски грешки имаме 11 бода минус, ама што да се прави? Не ми е целта да ти кажам дека сме оштетени туку дека не играме со судии, а тоа оштетување и слично го има кај двете екипи.И нас и вас не оштетиле, само нас мелку поќе, мора да се согласиш.

Инаку, слика:

Оваа слика ми оди мене во прилог. Топката ја нема поминато линијата со полн обем.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ахахах пак ќе се пофторам одамна сум јас тука... имам и претходно давано мислења и читам шо пошувате... Ама не сум толку активна :/ како и да е благодерам :)
:cuc:
Ама ќе се расправаме за потписот :P

Инаку имаме уште една женска личност фан, тазе член.Претходната недела напиша нешто, сега ја барам пораката.:cuc:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ја испративме Чезена во Б, сега ја испративме и Новара во Б, останува уште Лече да го испратиме во Б :icon_lol:

G

grande-juve

Гостин
Рутинирано, и се е кажано. Него овој Бориело гол даде, ама после се извади со тоа промашувањето:pos:.
Уште само ДВЕ ПОБЕДИ! Аталанта обезбедија опстанок, па ако таа ја сметаме за добиена, во среда имаме прва меч топка против Лече. Исто во среда навиваме Каљари да не изгуби за да се обезбедат и они, и да немаат мотиви за нас. А најубавото е што не зависиме од никого, судбината е во наши раце. Даи рагаци!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.960
Хаха.Од инает го кажуваш ова? Се гледа јасно бе ало!
Не ја помина топката линијата, тоа што во зумираната слика линијата е истенчена во тој дел благодарение на фотошоп е друга работа....

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339

Инаку имаме уште една женска личност фан, тазе член.Претходната недела напиша нешто, сега ја барам пораката.:cuc:
Ејј немој не ме чепкај... За Челси и за Јувентус навивам одкако знам за себе, од 6-7 годинки :$.. Ма да ЈУВЕНТУС е првата љубов...

G

grande-juve

Гостин

Тогаш ќе се расправаш и со мене:)

Инаку Блу-ај, втората женска личност фан во омлетов(y)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

NE GO KARAJ BE MOMICETO :D

Kajgana Shop

На врв Bottom