- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
МИРКО ЗОРО ВУЧИНИЧ! 4 0
so trista lupi ?? u redu cim ti e interesno inat da teras...Со триста лупи е она со Бонучи и пак никако не можи рака да се види
со вакви видеа страмота да провоцирате
не смарај бе ,иди глеј си ги твоитеso trista lupi ?? u redu cim ti e interesno inat da teras...
tebe nikoj ne ni ti se obrati...не смарај бе ,иди глеј си ги твоите
Aбе мене ми е гајле колку гола ќе има милан на крај, и 100 да има битно Јуве да освоиништо дечки,не влегоја последните шанси на Елиа И Пирло... Ќе мора да се стегниме последните 3 кола по 2 гола поќе од милан да постигнуваме,да го поминиме и во постигнати голој "најдобриот" пенал напад во Италија
со ваква игра ич не сумњам. Се плашиме ние демек за опстанок се бореле,ама има причина зошто е то така.Оти разликата во класи е очигледна,имај ти мотиви колку сакаш ако немаш знаење. Нека си ја игра Јуве својата игра,па ако треба и животот нека им зависи,не само опстанок,џабе им еAбе мене ми е гајле колку гола ќе има милан на крај, и 100 да има битно Јуве да освои
Уште Рамос да погоди пеналСе поубеден сум дека доаѓа крај на светот. Торес и Бориело во тандем ги тресат противничките мрежи иако за различни екипи
Уф Уф и женско имаме во Фан Клубов , добро е да разбие монотонија