Фан Клуб: Јувентус

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
ИииииииЗИ :) ... кој спомна дека ќе биде тешко гостување :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мило ми е што Интер поведува и има уште големи шанси за 3то место со тоа што во претпоследно коло нема така лесно да им ја даде утакмицата на нивните комшики :icon_lol:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.887
Поени од реакции
2.799
Баш би сакал Елија да добие поголема минутажа,но никогаш нема да му ја заборавам изјавата кога пред да дојде во Јувентус,рече дека не сака тим сличен со сегашниот во кој тој игра.Па памет у глава за друг пат, пред да каже нешто да размисли,затоа сеа гледа како тимот води а тој не игра ни 30 мин..

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ништо дечки,не влегоја последните шанси на Елиа И Пирло... Ќе мора да се стегниме последните 3 кола по 2 гола поќе од милан да постигнуваме,да го поминиме и во постигнати голој "најдобриот" пенал напад во Италија

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
ништо дечки,не влегоја последните шанси на Елиа И Пирло... Ќе мора да се стегниме последните 3 кола по 2 гола поќе од милан да постигнуваме,да го поминиме и во постигнати голој "најдобриот" пенал напад во Италија
Aбе мене ми е гајле колку гола ќе има милан на крај, и 100 да има битно Јуве да освои :icon_lol:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Aбе мене ми е гајле колку гола ќе има милан на крај, и 100 да има битно Јуве да освои :icon_lol:
со ваква игра ич не сумњам. Се плашиме ние демек за опстанок се бореле,ама има причина зошто е то така.Оти разликата во класи е очигледна,имај ти мотиви колку сакаш ако немаш знаење. Нека си ја игра Јуве својата игра,па ако треба и животот нека им зависи,не само опстанок,џабе им е

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Се поубеден сум дека доаѓа крај на светот. Торес и Бориело во тандем ги тресат противничките мрежи иако за различни екипи:)
Уште Рамос да погоди пенал :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
23-1 гол разлика имаме во последниве 8 натпревари каде што остваривме исто толку победи :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom