Како да избришам едно фолдерче?

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување
Ма немој да ме јебеш бре. 3.3 на Windows Experience и Gamer. Епа арно ти кажаа погоре друг пат не инсталирај да не ги наречам ФУШ верзии на Windows. Така да форматирај го и инсталирај му асална верзија, и за шо нова тема си отворил, нека ти покажат сега како се брише тема од форум :)

Обично кога не можам да избришам фајл/фолдер од десктоп, мора еден рестарт па да можи да се бриши

Ма немој да ме јебеш бре. 3.3 на Windows Experience и Gamer. Епа арно ти кажаа погоре друг пат не инсталирај да не ги наречам ФУШ верзии на Windows. Така да форматирај го и инсталирај му асална верзија, и за шо нова тема си отворил, нека ти покажат сега како се брише тема од форум :)
Кога ќе ме наместат за модератор тогаш ќе можам теми да бришам. И плус јас не си го инсталирав видовсот, роднина ми го инсталираше. Да имам сега цд или да имам добар интернет ќе си го симнам и ќе го инсталирам оргиналниот виндовс, ама немам. ;)

Кога ќе ме наместат за модератор тогаш ќе можам теми да бришам. И плус јас не си го инсталирав видовсот, роднина ми го инсталираше. Да имам сега цд или да имам добар интернет ќе си го симнам и ќе го инсталирам оргиналниот виндовс, ама немам. ;)

:facepalm:

Пробај да го стартуваш анлокерот у “Compatibility mode" за виндоус 2000 или икспе

Не јас реков темава требаше одамна да биде избришана зма не знам зошто уште стои

1. Симни го зипов
  2. Отпакувај го на десктоп InstallTakeOwnership.reg
  3. Десен клик на него и Run as administrator
  4. Кликни YES и/или OK
  5. Оди сега десен клик на проблематичниот фолдер
  6. Клик на Take Ownership
  7. Пробај сега избриши го со SHIFT + DELETE

Attachments

1. Симни го зипов
  2. Отпакувај го на десктоп InstallTakeOwnership.reg
  3. Десен клик на него и Run as administrator
  4. Кликни YES и/или OK
  5. Оди сега десен клик на проблематичниот фолдер
  6. Клик на Take Ownership
  7. Пробај сега избриши го со SHIFT + DELETE
Све брише, ама тоа нејќе да го избрише. Ми вика дали сакаш да го избришеш фајлот и јас кликнав јес и пак си стои, нејќе за жива глава да се избрише.

Све брише, ама тоа нејќе да го избрише. Ми вика дали сакаш да го избришеш фајлот и јас кликнав јес и пак си стои, нејќе за жива глава да се избрише.

Епа напрај го Hidden и нека не се гледа :)

untitled.JPG
:pos::pos::pos::pos::icon_mrgr:
tumblr_loptkdmE431qgnoqk.gif

Епа напрај го Hidden и нека не се гледа :)
Го напраив хиден и го снема, којзнае кај отиде. :D
--- надополнето: 25 април 2012 во 13:31 ---
Епа модератор е блокирано, па затоа наместо "д", ставив "р"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom