Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, тоа го инсталирав. Еве и слика ставив.Па кажи кое програмче. Unlocker ли?
Ти јавува некоја грешка?Нејќе, пробав, не знам зошто нејќе.![]()
Не пали ништо, само не знам зошто нејќе да се подигне Unlocker?побарај remouninstaler и пробај со него
Само што го рестартирав, уште си дреме. Па кој мајку му негова го праваше виндовсов што вака за*бава?Ти јавува некоја грешка?
Како и да е, рестартирај го компјутерот, може ќе го снема фолдерот![]()
Не пали ништо, само не знам зошто нејќе да се подигне Unlocker?
Само што го рестартирав, уште си дреме. Па кој мајку му негова го праваше виндовсов што вака за*бава?![]()
Нема вирус, скенирано со касперски интернет секјурити 2012. Инече фолдеров е остаток од мод за гта сан андреас.А да не има вирус или па некој од тие фолдерите ти е блокиран од антивирусот?
Александар, ќе прогуглам, ако најдам такво нешто за во сејф модот ќе направам и ќе кажам, зошто можеби и некој друг ќе има ваков сличен проблем.Ме мрзи да гуглам - и ја имав ваков проблем ама го избришав у ДОС... има една фора у дос му ги тргаш пермисиите и го бришеш со командна линија. прогугалј како беа командите ке успееш
у краен слушај упали сејф мод ке успееш
Абе брат ме нервира овој гејмеров, ама немам цд и јак интернет за да инсталирам оригинал ултимејт виндовс. Сега гледам испаѓа виндос 8 и така да ќе го замолам роднината тогаш 8-мицата да ми ја инсталира, сеа да не го мачам за глупост.Памет во глава за нареден пат.. не инсталирај шабански верзии од Windows кои официјално не постојат![]()
Фала брат, ама нејќе. Ти викам, ја ставив музиката во него и го преименував во "Music" и така да нека си седи, сега не можам веќе да се расправам со него.Отвори cmd како администратор и пиши ја следнава команда:
Код:rd /s /q "c:\Users\Martin\Desktop\Themes"