Како да избришам едно фолдерче?

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Локација
Скопје, Карпош
Capture.PNG
Имам едно фолдерче и нејќе за жива глава да се избрише. Почнува да ме нервира. Симнав едно програмче за бришење на вакви фолдери што нејќат да се избришат, ама на мојава верзија на виндовс нејќе да се подигне. Ајде дајте некое решение да не го искршам целиов компјутер. :tapp::tapp::vozbud::vozbud::cuc::cuc:

Па кажи кое програмче. Unlocker ли?

Ако е unlocker, не може да нејќе да се инсталира.. симни, инсталирај, рестартирај, пробај.

И мене повеќе пати така ми се случувало, му правев рестарт на ПЦ па можев да го бришам после. :)

побарај remouninstaler и пробај со него
Не пали ништо, само не знам зошто нејќе да се подигне Unlocker?

Capture.PNG
--- надополнето: 24 април 2012 во 18:45 ---
Ти јавува некоја грешка?

Како и да е, рестартирај го компјутерот, може ќе го снема фолдерот :)
Само што го рестартирав, уште си дреме. Па кој мајку му негова го праваше виндовсов што вака за*бава? :D

А да не има вирус или па некој од тие фолдерите ти е блокиран од антивирусот?

Не пали ништо, само не знам зошто нејќе да се подигне Unlocker?

Само што го рестартирав, уште си дреме. Па кој мајку му негова го праваше виндовсов што вака за*бава? :D

Памет во глава за нареден пат.. не инсталирај шабански верзии од Windows кои официјално не постојат :)

Ме мрзи да гуглам - и ја имав ваков проблем ама го избришав у ДОС... има една фора у дос му ги тргаш пермисиите и го бришеш со командна линија. прогугалј како беа командите ке успееш

у краен слушај упали сејф мод ке успееш

А да не има вирус или па некој од тие фолдерите ти е блокиран од антивирусот?
Нема вирус, скенирано со касперски интернет секјурити 2012. Инече фолдеров е остаток од мод за гта сан андреас.

Ама најдов лесно и едноставно решение, музиката што ми беше во друг фолдер ја пикнав у него и сега ќе си кјутам и ќе си свиркам.

Ви благодарам на сите за одвоеното време за коментарите во оваа тема.

Си ја пикнав музиката у него и сеа малце ќе се смирам. (y)
--- надополнето: 24 април 2012 во 18:53 ---
Ме мрзи да гуглам - и ја имав ваков проблем ама го избришав у ДОС... има една фора у дос му ги тргаш пермисиите и го бришеш со командна линија. прогугалј како беа командите ке успееш

у краен слушај упали сејф мод ке успееш
Александар, ќе прогуглам, ако најдам такво нешто за во сејф модот ќе направам и ќе кажам, зошто можеби и некој друг ќе има ваков сличен проблем.
--- надополнето: 24 април 2012 во 18:54 ---
Памет во глава за нареден пат.. не инсталирај шабански верзии од Windows кои официјално не постојат :)
Абе брат ме нервира овој гејмеров, ама немам цд и јак интернет за да инсталирам оригинал ултимејт виндовс. Сега гледам испаѓа виндос 8 и така да ќе го замолам роднината тогаш 8-мицата да ми ја инсталира, сеа да не го мачам за глупост.

Отвори cmd како администратор и пиши ја следнава команда:

Код:
rd /s /q "c:\Users\Martin\Desktop\Themes"

Отвори cmd како администратор и пиши ја следнава команда:

Код:
rd /s /q "c:\Users\Martin\Desktop\Themes"
Фала брат, ама нејќе. Ти викам, ја ставив музиката во него и го преименував во "Music" и така да нека си седи, сега не можам веќе да се расправам со него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom