Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
Моето дете да го убијат и да видам дека е мачено, со кршени нозе, прсти, тепано со кундаци и вадени очи јас ке викам на сет глас, на сите телевизии и нема начин да ме спречат.

Ти би ќутел?

Кој родител би ќутел за таква работа?
ako bilo tvoeto dete ti ne ke znaes kaj si shto si i zoshto si nema da mozish da recish neshto so denovi meseci godini ke bidish pod sedativi za da se izdrzi bolkata a i sigurno ne mu e dozvoleno na semejstvata da davaat izjavi osven na mvr da ne nashtetat na "istragata" edinstveniot coek shto bil otepan so 3 kurshumi bil svedokot a drugite da ne vi opishuvam shto zboraa lugjeto

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Зошто државата не распише дебела награда и тоа меѓународно да го објави за информација која ќе доведе до откривање и апсење на сторителите. Кога се дадоа десетици милиони за споменици и улепшувања, мене око не би ми трепнало да понудам милион евра како награда. Мислам дека ќе се најде некој или некои кои имаат сознанија за сторителите кои за тие пари би дале таква информација.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.097
Поени од реакции
9.406
ako bilo tvoeto dete ti ne ke znaes kaj si shto si i zoshto si nema da mozish da recish neshto so denovi meseci godini ke bidish pod sedativi za da se izdrzi bolkata
ОК, можеби.
А можеби ке бидам во огромен бес..................

a i sigurno ne mu e dozvoleno na semejstvata da davaat izjavi osven na mvr da ne nashtetat na "istragata" edinstveniot coek shto bil otepan so 3 kurshumi bil svedokot a drugite da ne vi opishuvam shto zboraa lugjeto
Луѓето може да зборат што сакаат. МВР може да ги замоли луѓето да не зборат за да не се наштети на истрагата, али родителите ги виделе своите деца.
Не знам кој родител не би реагирал бурно.
На погреб колку што знам се гледаат лицето и рацете, се друго е облечено. Освен најблиските никој не ги гледа телата.

Е сега пошто им пукале во тил на крај не верувам дека лицата им биле неоштетени. Најверојатно биле здробени од силината на куршумот.

Член од
20 април 2012
Мислења
28
Поени од реакции
46
Додека ги фатат,истите тие убијци ќе направат уште 5 уште 10 масакри-чисто се соменавам дека и во моментов не ни спремаат некое изненадување.Мислам срамота живееме во држава во која ништо не функционира,ниедна институција!.Па од тука и надежта дека ќе ги фатат пропаѓа во вода,освен ако овие од МВР не успеат да ме разубедат со своите "аргументи",што не верувам дека некогаш ќе се случи.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Моето дете да го убијат и да видам дека е мачено, со кршени нозе, прсти, тепано со кундаци и вадени очи јас ке викам на сет глас, на сите телевизии и нема начин да ме спречат.

Ти би ќутел?

И јас истото го помислив но би молчел доколку ми кажат оставете ни извесен рок да ги пронајдеме инаку такви изјави би штетеле на истрагата. Е сега доколку не се открие ништо извесен период нормално се како што било ќе кажеш во јавноста.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.361
Поени од реакции
4.170
И јас истото го помислив но би молчел доколку ми кажат оставете ни извесен рок да ги пронајдеме инаку такви изјави би штетеле на истрагата. Е сега доколку не се открие ништо извесен период нормално се како што било ќе кажеш во јавноста.
Зошто таквите изјави би и штетеле на истрагата? Зошто било какви изјави би и штетеле на истрагата? Истрагата си е независна од било какви изјави. И зошто воопшто би штетело на истрагата ако и од мвр кажат дека децата биле мачени ако вистина било така? незнаат касапите дека ги мачеле? Мислам дека изјавите на мвр дека не соопштуваат повеке информации во интерес на истрагата се само параван за покритие на тоа дека појма немаат кои се убиците и заради смирување на народот.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141

Ти би ќутел?

Не е убаво да се зборува ова. Не дај боже да си им во кожата на родителите или на поблиските.
И јас го имам мислено ова и навистина ми е малку чудно како до сега да нема збор од родителите или од поблиските на децата.
Пак ке речам не е убаво да се зборува ова, али ако се деси ова на некој мој, и јас би завршил до сега зад решетки поради убиство, сеедно дали е на некој од сторителите или рандом љоч минувач...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И да има нешто и да нема ништо, спотот на Елвир Мекиќ си доби популарност и пред да биде издаден...

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Зошто таквите изјави би и штетеле на истрагата? Зошто било какви изјави би и штетеле на истрагата? Истрагата си е независна од било какви изјави. И зошто воопшто би штетело на истрагата ако и од мвр кажат дека децата биле мачени ако вистина било така? незнаат касапите дека ги мачеле? Мислам дека изјавите на мвр дека не соопштуваат повеке информации во интерес на истрагата се само параван за покритие на тоа дека појма немаат кои се убиците и заради смирување на народот.
заради тензичната ситуација, не заради друго. Не се прави сега и ти...да се појавеа пред камери првиот ден и да кажеа дека биле мачени и дека се сомневаат на некого и да повикаа на протест знаеш што ќе беше сега....вака во најмала рака купи време МВР што донекаде е во ред, им оставаме период да расчистат ама деновите минуваат а тензијата не спласнува. Така да ако наскоро нема резултат треба да следуваат - оставка, евентуален протест и тн. Ќе видиме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
газда оди чукни си ја главата во ѕид КЕНЕДИ американскиот претседател како го отепаа пред толку народ бе а ти ми збориш пред 300 луѓе мене не ме интересира кој е и што е елвир ме интересира што не се јавил во полицијата да каже дека бил на тоа место недела дена помина тој дури вчера кажува дека бил таму сепак зборувам теорија дали е возможно тој да бил мета на атентат или друг член никогаш не се знае

најдобро е да се остави полицијата да си ја врши работата
А Елвир една фаца по важност што е па да го убијат така... Кенеди вода да носи. Дај бе не туку се филмајте

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
А Елвир една фаца по важност што е па да го убијат така... Кенеди вода да носи. Дај бе не туку се филмајте
Абе имаше некоја фрка со него со некој руски мафијаши, тогаш Антич играше баскет во Русија па он го извади од гомна ... мислам дека беше за девојка !!!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Абе имаше некоја фрка со него со некој руски мафијаши, тогаш Антич играше баскет во Русија па он го извади од гомна ... мислам дека беше за девојка !!!
Елвир Мекиќ ја искористи случкава за сопствена промоција. Па уште и изјава за Свет. :sick:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да претпоставиме и дека била намерата за него, камери не ги спречуваат такви убијци/атентатори да ја остварат својата цел. :) Кенеди кога го застрелаа снимаа повеќе камери отколку филм што снимаат па пак убиецот успеа во својата намера. Текстот што искочи по медиумите е глупост жива, да не речам кревање акции на туѓа мака.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
После сите напишани новинарски глупости за време на истрагава ми иде да се
... Уште што ли ќе извадат? -.-

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Зошто државата не распише дебела награда и тоа меѓународно да го објави за информација која ќе доведе до откривање и апсење на сторителите. Кога се дадоа десетици милиони за споменици и улепшувања, мене око не би ми трепнало да понудам милион евра како награда. Мислам дека ќе се најде некој или некои кои имаат сознанија за сторителите кои за тие пари би дале таква информација.
Зошто од тоа неможе да ги исперат парите пријателе :) Каснат плати секаде во држвата, земаа нов кредит, они ќе даваат милион награда....

Ништо, пред 4-5 дена срамежливо кажуваа истрагата напреднува, последните денови ништо ни од тоа ....

Kajgana Shop

На врв Bottom