UEFA Europa League Fantasy Football 2011/12

Ко Тричковски и Пандев во ЛШ.

да но од Попов навистина добри поени ке се освојат, а Пандев и Тричковски џабе ги ставале другите
--- надополнето: Sep 12, 2011 5:30 PM ---
абе Попов е многу добар бек, според мене најдобар и највреден у нашата репрезентација
--- надополнето: Sep 12, 2011 5:46 PM ---
unledvyy.jpg

ја го забраев Попов... ама преку топов, ќе газим и ваке :sneaky:

извини вака шо се мешам али мора да ти кажам дека освен нападот другите ти се хаос, полош тим не си можел да направиш ама никако, но секој си има право на свој избор и јас го поштувам тоа, уживај :)

извини вака шо се мешам али мора да ти кажам дека освен нападот другите ти се хаос, полош тим не си можел да направиш ама никако, но секој си има право на свој избор и јас го поштувам тоа, уживај :)
А што им фали на средината и голманот? а за одбраната си знам дека нечини.. ама највише поени носат напаѓачите, со постигнат гол - асистенција... ваљда си играл ова и други години. Одбраната со жолт-црнен само у минус ќе те пикнат :LOL:

Handanovic
Amorebieta-Almeida-Popov-Joao Perreira
Etuhu-Jurado-Lennon
Raul Gonzalez (C)-Defoe-Di Natale

Leoni
Pitroipa
Savic
Johansen

гледам многу го имаат Клозе во својот тим па да ве известам дека тој нема да игра во четврток против Васлуи така да ке треба да го замените со друг напаѓач, исто така и Ван дер Варт ако го имаат некои да знаат да го бришат бидејќи не е номиниран во составот на Тотенхем за групната фаза во ЛЕ

Абе ќе го играат Џеко вечер овие? Нејќам толку пари да ми седат на клупа :cautious:

Имам 41 поен од 2-то коло, од напаѓачот на Твенте Јанко 10 и плус шо ми е капитен па дури 20 само од него, од другите слабо

6-ти во кајгана лигата :)

Еве ми го тимот за вечерва. Барам помош, ваше мислење за тоа кој да го ставам капитен? :D
uel.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom