Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
:pos: Овој Хајнце е меѓу најглупите што некад заиграле за клубов. Каква кариера само можеше да има а бараше трансфер во ни помалку ни повеќе, во Ливерпул, за следната сезона без него да освоиме европски дабл :pos:
може би во донесување глупи одлуки ... ама кога играше за нас беше стварно ѕвер ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
може би во донесување глупи одлуки ... ама кога играше за нас беше стварно ѕвер ...
Супер беше, ама дојде подобар од него :) Иначе мислев на постапките глуп, да побараше во Реал ајде де мада тој период бевме класи над Реал. Ама у Ливерпул :facepalm:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Мислам дека е оваа утакмица, само не можам голот за Арсенал да го најдам..
Точно.. Кога ќе ми текне дека после овој натпревар, ја земав крпата Манчестер и рипав дома по креветот, бидејќи титулата беше заверена.. Ехеееј од 2003та немавме освоено ПЛ.. :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Точно.. Кога ќе ми текне дека после овој натпревар, ја земав крпата Манчестер и рипав дома по креветот, бидејќи титулата беше заверена.. Ехеееј од 2003та немавме освоено ПЛ.. :icon_lol:
Шо се 3 години, некој 23 нема освоено :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.530
Само сити да го направи киксот ова коло, а ние да победиме, со нерешено или победа на Етихад стануваме шампиони.
Само да кикснат :D

A

apidrone

Гостин
Нема шанси да кикснат, со Волвс играат, кои се веќе испаднати...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кога ќе ми текне на 2006/07, колку само добра сезона беше, многу подобра и поемотивна од 2007/08 иако освоивме дабл во нареднава.

Ко прво, САФ го продава Руд а го носи само Керик, сите можни новинари уште во августот се изнапишаа како ова е почетокот на крајот на империјата на Фергусон :icon_lol:
Челзи, најголемиот конкурент, го носи Ешли Кол (тогаш најдобриот лев бек), Шевченко :eek:, Балак, ни го украдоа Оби Микел :D а ние само со Керик ко засилување :D Новинариве готово, тешко нас ќе биде :icon_lol: Уште еден доказ дека не е се во засилувањата со звучни имиња..

Премногу јаки натпревари, Фулам на гости, голот на Роналдо на крајот, е на тоа како се дерев само од радости :vozbud:, пресвртот против Евертон, Фил Невил си даде автогол да ни помогне :pos: О`Шеј против Ливерпул, како славеа Гери и ВДС и таму на крајот од сезоната пеналот на Васел што го фати ВДС и champagne on ice :) За ЛШ нема што да се збори, Рома :icon_lol: а и Милан дома беше одличен натпревар, се вративме, само што на гости немавме среќа, бевме десеткувани и тоа е тоа :)

Одлична сезона, маестрално!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Кога ќе ми текне на 2006/07, колку само добра сезона беше, многу подобра и поемотивна од 2007/08 иако освоивме дабл во нареднава.

Ко прво, САФ го продава Руд а го носи само Керик, сите можни новинари уште во августот се изнапишаа како ова е почетокот на крајот на империјата на Фергусон :icon_lol:
Челзи, најголемиот конкурент, го носи Ешли Кол (тогаш најдобриот лев бек), Шевченко :eek:, Балак, ни го украдоа Оби Микел :D а ние само со Керик ко засилување :D Новинариве готово, тешко нас ќе биде :icon_lol: Уште еден доказ дека не е се во засилувањата со звучни имиња..

Премногу јаки натпревари, Фулам на гости, голот на Роналдо на крајот, е на тоа како се дерев само од радости :vozbud:, пресвртот против Евертон, Фил Невил си даде автогол да ни помогне :pos: О`Шеј против Ливерпул, како славеа Гери и ВДС и таму на крајот од сезоната пеналот на Васел што го фати ВДС и champagne on ice :) За ЛШ нема што да се збори, Рома :icon_lol: а и Милан дома беше одличен натпревар, се вративме, само што на гости немавме среќа, бевме десеткувани и тоа е тоа :)

Одлична сезона, маестрално!
Се сложувам една од поомилените сезони иако ЛШ не освоивме на крајот. Уште од прво коло ветуваше сезоната со победата над Фулам се сеќавам од 5-1. Новинарите ај што галамеа за Руд, но сети се и за инцидентот на Роналдо и Руни на СП и кога беше под прашалник нивното партнерство на теренот, а тие ги демантираа уште од првиот меч заедно во ПЛ. И Солскер таа сезона играше малку почесто. Ларсон дојде во Јануари и одигра одлично. Сеуште ме боли тој пораз од Арсенал на гости кога на крајот ни направија пресврт. А и педерскиот потег на Гигс против Лил за голот од слободен исто ни се врати како бумеранг на крајот против Милан кога бевме практично без одбрана. Е сега не ми текнува смешниот авто гол на Рио против Портсмут дали беше таа или сезоната после неа. Како и да е, таа сезона беше пресвртот за тоа што изгледаше во наредниот период и за тоа што изгледа сега :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Се сложувам една од поомилените сезони иако ЛШ не освоивме на крајот. Уште од прво коло ветуваше сезоната со победата над Фулам се сеќавам од 5-1. Новинарите ај што галамеа за Руд, но сети се и за инцидентот на Роналдо и Руни на СП и кога беше под прашалник нивното партнерство на теренот, а тие ги демантираа уште од првиот меч заедно во ПЛ. И Солскер таа сезона играше малку почесто. Ларсон дојде во Јануари и одигра одлично. Сеуште ме боли тој пораз од Арсенал на гости кога на крајот ни направија пресврт. А и педерскиот потег на Гигс против Лил за голот од слободен исто ни се врати како бумеранг на крајот против Милан кога бевме практично без одбрана. Е сега не ми текнува смешниот авто гол на Рио против Портсмут дали беше таа или сезоната после неа. Како и да е, таа сезона беше пресвртот за тоа што изгледаше во наредниот период и за тоа што изгледа сега :)
Мислам дека беше таа, му се дереше на Кушчак после :D
--- надополнето: 18 април 2012 во 23:26 ---
И мислам истава сезона баш Рио ја опна една жена по глава со топка :pos:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Мислам дека беше таа, му се дереше на Кушчак после :D
--- надополнето: 18 април 2012 во 23:26 ---
И мислам истава сезона баш Рио ја опна една жена по глава со топка :pos:
Таа сезона бил...ВДС сепак бранел

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
The most valuable team is Manchester United, which won the English Premiership in 2011 and is owned by billionaire Malcolm Glazer and his family. The Red Devils, who have been the top soccer team every year since Forbes began calculating valuations for the sport in 2004, are worth $2.24 billion, 20% more than last year. Manchester United’s global fan base of some 330 million also helps makes it the most valuable team in any sport, worth $385 million more than both Major League Baseball’s New York Yankees and the Dallas Cowboys of the National Football League.

Credit to our marketing management team (y)

G

Gray Foxx

Гостин
Мислам дека е оваа утакмица, само не можам голот за Арсенал да го најдам..
Не беше овој, Челзи играше на гости. Арсенал поведе, после Есиен даде гол и до крај се отепаа од напаѓање ама издржија Арсеновци. :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
‎"It's always nice to get on the scoresheet but the main objective was getting the win which meant we won the league. That was the main aim going into the game and we managed to do that so it was good. The defence played quite a high line at Newcastle so I was always looking to get through and, in the end, I should've scored six but I'll take four as I'm happy with that. We usually play 4-3-3 so, most of the time, I've been on my own up front and it's been quite tough so when Ritchie [De Laet] came up, it helped. He's a big, physical presence and his pace helped me get a bit more time and he assisted me as well so it was good."

- Will Keane

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
The Mirror report Reserves captain Davide Petrucci has agreed a three-year deal with the club. :vozbud:

Сеуште нема официјално али би требало да се потврди, дај боже ова да е вистина кој го гледа дечково знае што зборам и зашто волку се радувам. Инаку резервите денес играат со Ливерпул во гости со почеток од 15.00.

Kajgana Shop

На врв Bottom