Фан Клуб: Јувентус

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Nemora da znaci! Spored mene najteska utakmica ke bide taa protiv Lecce e jas od niv se plasam najmnogu se borat za da ne ispadnat a gledas kako pomina Roma a i vo prethodnoto kolo Catania koga Lecce im ja svrte vo 88 i 90 min!
Јас Лече го гледам више во Сериа Б пошто нема шанси Фиорентина, Парма и Џенова некој од овие да испадни за да опстани лече мора еден тим од овие три што ги наборјав да испадни така да Лече е завршена приказна за во Сериа А

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Nemora da znaci! Spored mene najteska utakmica ke bide taa protiv Lecce e jas od niv se plasam najmnogu se borat za da ne ispadnat a gledas kako pomina Roma a i vo prethodnoto kolo Catania koga Lecce im ja svrte vo 88 i 90 min!
Па Катанија ја шитна утакмицата, не им требаат на нив бодови...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
A Roma ?? Ako slednovo kolo uspeat da im skinat bodovi na Lazio znaci epten e neso mutno
Па знаеш дека Рома играат топло-ладно, не верувам дека би им ја дале, али утакмицата Катанија-Лече беше чиста намештаљка. Иначе не верувам Лацио да ја шитнат бидејќи се борат за ЛШ..

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Јас Лече го гледам више во Сериа Б пошто нема шанси Фиорентина, Парма и Џенова некој од овие да испадни за да опстани лече мора еден тим од овие три што ги наборјав да испадни така да Лече е завршена приказна за во Сериа А
Prethodnata godina istoto go mislev i za Sampdoria si vikam nema sansi da padnat pa 2-3 kola pred kraj izigrav all in staiv singl 1000 den. i op nazdravje bricenje :D mi go plesnaa ubavo i Sampdoria ispadnaa
--- надополнето: 17 април 2012 во 16:42 ---
Па знаеш дека Рома играат топло-ладно, не верувам дека би им ја дале, али утакмицата Катанија-Лече беше чиста намештаљка. Иначе не верувам Лацио да ја шитнат бидејќи се борат за ЛШ..
Dovolno e da izigraat 0-0 ili 1-1 :) Eden bod im e premija na Lecce.Kje bide zustro i za ispaganje i za titula :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Prodadeni site preostanati bileti za 40 minuti , za natprevarot Juventus-Roma ..

--- надополнето: 17 април 2012 во 19:14 ---
Vidal saka da se vrati vo reprezentacijata na Cile ..

С

сашенко

Гостин
Која глупост ја наприја тогаш :tapp: треба да го вратат престрого беше.

A

apidrone

Гостин
Arjen Robben:"I am yet to renew my contract with Bayern and Juventus' interest makes me happy."

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Arjen Robben:"I am yet to renew my contract with Bayern and Juventus' interest makes me happy."[/quote
Робен!... Хммм.. Во Италија не би се снашол, пошто е многу стаклен, болје би го земал Рибери него Робен, повеќе ќе се лечи во болница него што ќе игра!

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Сакав да споделам една супер фотка :)

И да не бидеме шампиони на крај пак ќе бидам радосен и среќен ради оваа прекрасна Прва сезона на Конте :) имавме незаборавни моменти :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.405
Ако ја победиме Рома 80% титулата е наша...
Ние да гледаме сите да ги победиме до крај, не само Рома, и верувајте гадно сте се заебале ако мислете дека помаливе екипи ќе ги "мачкаме на леб".

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ние да гледаме сите да ги победиме до крај, не само Рома, и верувајте гадно сте се заебале ако мислете дека помаливе екипи ќе ги "мачкаме на леб".
Имаме уште 6 утакмици до крај.. Играме со Чезена и Новара и ако овдека не тепаат значи не се за титула.. Еве да ги сметаме за победи овие 2 утакмици значи остануваат уште 4 утакмици .. Ако ја добиеме Рома значи остануваат уште 3 утакмици.. Последно коло играме дома против Аталанта и ако таа утакмица решава 100% ја добиваме, значи уште 2 утакмици остануваат ... Убаво викам 80% решена е титулата ако ја тепаме Рома..

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Трезеге- Дел Пиеро - Раул
Едно вакво трио да си направите а?
Посебно со формата на Раул...
Смеј се !
Сите ни се смеевте кога го земавме Пирло па сега љубоморите .
Јувентус изгледа му било речено најдобрите да ги земе беспари (Барзањи,Пирло) Додека богатсрвото потросено на Диего (25 милиони евра)Фелипе Мело (25милиони евра) Амаури (22 милиони евра ) да бидат златни канти во Италија .

Kajgana Shop

На врв Bottom