Фан Клуб: Јувентус

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Najverojatno Milos Krasic ke si zamine od klubot kon krajot na sezonata. Toj ne dobiva mnogu priliki da igra vo prviot sostav na Konte. Mozno e srpskiot fudbaler da se preseli vo Anglija. Vo ovaa sezona Krasic ima odigrano samo na sedum natprevari i ima postignato eden gol..

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Кај соседите од Милано има 13 повредени играчи :icon_lol:
Сега му е мајкатаааааа :vozbud:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786

:drk:

Бај д уеј, Маркисио и Бонучи неизвесни за утре. Маркизио заработил мала повреда на мечот со Палермо, а Бонучи имал настинка.

Вечер да се надеваме на уште еден кикс на Милан, а утре да ја продолжиме серијата!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Изгледа само на мене не ми бендисуваат новиве дресови :confused:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Изгледа само на мене не ми бендисуваат новиве дресови :confused:
не бери гајле :D,сигурно нема вакви да бидат пошто не можи да го има и штитот на средина и тоа над nike што е знакчето.:cool:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ќе наведам неколку причини зошто Јувентус може а и треба да ја освои Сериа А годинава...

1. Од калчополи немаме титула
2. Да го испратиме со титула капитенот бидејќи последна му е сезоната
3. Немаме пораз ( + најдобра одбрана у европа моментално)
4. Навивачите кои што не се откажаа дури и Јуве кога играше во Б и тие заслужуваат да се израдуваат
5. Новиот стадион ..

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ќе наведам неколку причини зошто Јувентус може а и треба да ја освои Сериа А годинава...

4. Навивачите кои што не се откажаа дури и Јуве кога играше во Б и тие заслужуваат да се израдуваат
5. Новиот стадион ..
Еве ти неколку причини зашто јуве не може а и не треба да освои Сериа А годинава

1. И покрај тоа што игра само 1 неделно и има дупло помалце утакмици од Милан разликата е само 1 бод
2. Клубот нема никаква почит кон Капитенот ( навивачите имаат , клубот нема)
3.Точно е дека нема пораз но затоа има 14 нерешени натпревари ( тоа е дупло од лидерот во холандија ајакс)
4. Најслаб напад од сите лидери во европа ( еден монтепелјер има повеќе голови дадено од Јувентус
5. Трансферот на Бориело ( сосема непотребен )

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.963
Еве ти неколку причини зашто јуве не може а и не треба да освои Сериа А годинава

1. И покрај тоа што игра само 1 неделно и има дупло помалце утакмици од Милан разликата е само 1 бод
3.Точно е дека нема пораз но затоа има 14 нерешени натпревари ( тоа е дупло од лидерот во холандија ајакс)
4. Најслаб напад од сите лидери во европа ( еден монтепелјер има повеќе голови дадено од Јувентус
Какви тешки глупости :facepalm:
Заради трансферот на Бориело не заслужиле титула :pos:
Што има врска тоа што клубот не му нуди договор на Дел Пиеро со освојување титула?

Има 14 нерешени, ама во директни дуели си ги изделка сите фаворити :)
Сеуште не се најде јунак кој ќе го победи Јуве :icon_mrgr:

Може нема дадено најмногу голови, ама има примено најмалку.

А во Италија е трет по дадени голови.

Јуве игра и финале на куп, и го победил тимот што играл дупло повеќе утакмици :pos:
А тимот што играл дупло повеќе утакмици има на хартија два пати подобар тим, и пак е втор.

Ете зошто Јуве ја заслужува титулата :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288

НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЕБА се тешки зборови пријателе во врска со тимов сезонава заедно со неговиот тренер

за набројаните афекти не можам да реплицирам,се извинувам :facepalm:

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377

Насловов на темава е Фудбал фан клуб Јувентус . . . Не се потребни вакви боцкања

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

5. Новиот стадион ..
6.Амаури:pos:

Без разлика што ќе направи Милан вечер Јуве мора да тепа!

Една најавна слика од јувентусмк,ебење!!
juve lazio poster.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom