Фан Клуб: Јувентус

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Следнава година идеме во ЛШ,ако останеме таму наредниве неколку години (а ќе) ке се дигне продажбата.Луѓето заборавија кои беа Јувентус, очекувано е ова шо...
Следните години друга приказна ќе биде. :) И дреч зелени да се, ќе порасне продажбата колку толку. Зависи и од тоа кои играчи ќе се купат. Кагава (пример) да го донесат, ќе скокне драстично продажбата на дресови во Јапонија, со тоа и општото ниво на продажба.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Фер судење? Калчо е ова, никогаш нема фер судење.
ахахах зошто така ги потценуваш судиите ?
Го гледаше ли денеска натпреварот на Манчестер ?
Руни беше еден метар во опсејт,му дадија пенал на Манчестер и црвен на КПР .
--- надополнето: 8 април 2012 во 22:19 ---
Ако напаѓачите не се глупираат и ги користат шансите максимално, можат да се ебат судиите.
--- надополнето: 8 април 2012 во 20:31 ---
@delpieroale
Тоа сите знаеме дека ни е слаба точка ама за срека ја имаме обраната и средината да дава голови .
п.с остави го Манчестер навивај сега со цело срце за Јувентус :D

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Многу слабо ојт продажбатa на дресови, незнам зш, Барса имат продаденo повеќе дресови од Јуве, Милан и интер заедно.
Барса последниве године е хит,сите почнаа да навиваат за нив башка што имаат многу ѕвезди у екипа на чело со Меси и многу јасно е дека имаат голема продажба на дресови.За Интер со Снајдер и Милан со Ибра ми е малце чудно што имале мала продажба на дресови иако имаат далеку помалце фанови од Јуве во Италија.За нас ке треба да дојде некој играч од типот на Суарез,Игуаин за да се покачи продажбата на дресови..Ма да и некој добар дизајн поради тоа што годинешниве според мене се лоши :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Дечки да си гледаме во својот двор најубаво е.. Читам калкулации правите, а богами има милијарда калкулации но едно е сигурно ние имаме предност макар што и бод е предноста но се е во наши раце... Играле милан со судии или не тоа не треба да не занима, да се консолидираат нашите напаѓачи и да се искачи на минимум 40% реализација, па од толку многу шанси што правиме ќе даваме минимум по 3 гола на натпревар... И да, највеќе ќе биде неизвесно на натпреварот со Рома, ако не им е денот лесно ќе ги тепаме ама ако им е денот тешко нас.. Другите 2 дома (со Лацио и Аталанта) мислам дека релативно лесно ќе ги добиеме, и се останува на гости како ќе одиграме, језда со Чезена и Новара би ги добиле али со Каљари ќе биде многу тешко.. Според мене шанса да кикснат нашите, односно ултра тешки утакмици ќе ни бидат со Рома и Каљари..

A

apidrone

Гостин
Кое тролање би ни го приредила управата, ако на лето ни го донесе Балотели :D Не дај боже

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Кое тролање би ни го приредила управата, ако на лето ни го донесе Балотели :D Не дај боже
Значи на Балотели и Тевез очи нејќам да им видам, такви проблематични створења не се за кај нас да ни го нарушат тимскиот дух и морал.. Иначе, го ругавме го пцуевме го колневме абе све зло му мислевме на Амаури, али ако освоиме треба сите У ГЗ да го бациме дечкото :icon_lol:

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Многу ми е мерак што ги победивме Палермо 2 пати сезонава, им вративме за претходните години.Некој ако сака повторно да го изгледа натпреварот нека повели, без симнување директно го има тука.
Со Лацио мислам дека лесно ќе поминеме повеќе ме плашат 3то разредниве екипи што играат бункер.

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Дечки да си гледаме во својот двор најубаво е.. Читам калкулации правите, а богами има милијарда калкулации но едно е сигурно ние имаме предност макар што и бод е предноста но се е во наши раце... Играле милан со судии или не тоа не треба да не занима, да се консолидираат нашите напаѓачи и да се искачи на минимум 40% реализација, па од толку многу шанси што правиме ќе даваме минимум по 3 гола на натпревар... И да, највеќе ќе биде неизвесно на натпреварот со Рома, ако не им е денот лесно ќе ги тепаме ама ако им е денот тешко нас.. Другите 2 дома (со Лацио и Аталанта) мислам дека релативно лесно ќе ги добиеме, и се останува на гости како ќе одиграме, језда со Чезена и Новара би ги добиле али со Каљари ќе биде многу тешко.. Според мене шанса да кикснат нашите, односно ултра тешки утакмици ќе ни бидат со Рома и Каљари..
Да си ми жив за напишаново бај д веј послатко е кога титулата ја дигаш на домашен теренк,и не очајувте ЈУВЕ нема да киксне самиот Мистер рече дека се од нас завиши!GRANDE JUVE!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.494
Поени од реакции
87.406

Можните дресови за следната сезона

Kajgana Shop

На врв Bottom