Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Балотели мораше да добие директен црвен и суспензија до крајот на сезоната за онај старт. Ако во Англија се казнува намерата, тогаш тука имаше и намера (врз Сонг) и старт. Но, Ектинсон само го продолжи падот на Англиските судии, кој се дефинитивно ШИТ !

Честитки ганери !

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Премногу е статичен некако Џеко за брзата игра што ја практикуваат Арсеналци :) Не, озбилно, Балотели е поталентиран напаѓач за мене од Џеко и да имаше барем 2 грама мозок ќе беше со Руни, РвП и Ба рамо до рамо сезонава, ама кога му фали цело детство ... :D

Gary Neville on Mario Balotelli: "Whenever you create a circus, there will always be clowns..."

:pos:
Оти ваква изјава за Џеко?
Џеко не почна вчера кариера.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
М? Како мислиш? :) Не е за тоа што вчера дали почнал или не, само сметам дека Балотели е поталентиран од него, друго е што нема црпка :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
М? Како мислиш? :) Не е за тоа што вчера дали почнал или не, само сметам дека Балотели е поталентиран од него, друго е што нема црпка :)
Според мене Балотели исто така е моментално најталентиран напаѓач, но тоа што нема грам мозок повеќе е на штета на тимот од колку што е неговиот талент од корист, но проблемот исто така не е до него во сити, според мене Манчини има помалку мозок од Балотели тука е главниот проблем!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Најталентиран шпиц,но никако да ме убеди особено последниве 2-3 натпревари шо сум ги гледал за Сити... вчера од мн. филмање Балотели изгуби неколку топки.....
Да најталентиран е алал да му е,ама во ГЛУПОСТИ! :icon_mrgr:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Незнам колку е точно, но пишуваат некои медиуми и фб страници дека овие двајца имале кавга е само незнам дали и тепачката е точно дека се случила... по повод на тоа еве ја и сликата заслужна за тие акции :)

H

HoT IcE

Гостин
Одлично идат работиве, Арсенал го плесна Сити, сега Тотенхем да направи уште еден кикс, а Челзи да игра како до сега, и ќе имаме одлична четворка за ЛШ, петлињата неможам да ги смислам, а камоли пак во ЛШ, само поради онај Реднап и Леви.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Челзи нема да тепа денес.
Тотенхем лагано против Норич 3:0. Време е и Бејл да даде гол.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Кој фејл човече, изгубени у простор.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од