Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.184
- Поени од реакции
- 3.513
Прочитав некаде, ак најдам ќе ти дам линк.од кај знајш ?ЧП
одбраната е добра али нападов мене ме плаши да али во последниве 4 утакмици има дадено 12 гола од каде што бевме на 5 6 место во нападот моментално сме меѓу првите 3 милан имат 61 дадено наполи 55 јувентус 51 и рома 49 !Можеби немаме дадено колку милан голови но, интересно е што Милан имет + 35 а Јувентус + 34 голови така да само еден гол е разликата ! тука така сме но сакам да напоменам дека Милан помалце се троши на утакмици но Милан од 61 гол има 9 пенали а јувентус само еден. сакам да кажам дека нападот на милан нее нешто појак од онај на јуве !Него што ќе кажете за одбраната ? Не им дозволуваат на противниците акција да направат + на голот Џиџи. Сакам на еден натпревар Касерес и Лихтштајнер да играат заедно( како wingback ) на терен, е тогаш ќе има орање на терен, 90 минути напред-назад. Нека продолжи одбраната вака, и ќе немаме гајле, само нападов ме плаши што тешко даваат голови .
да да не викам дека нее така али си искажувам мое мислењеОк, бац, ама на јуве напаѓачите колку голови имаат дадено од тие голови? Нас 60% од головите ни се средина/одбрана.Мора да си поработиме на нападот летово, мора да се донесе некој со подобра реализација и шо ке дава без проблем 20ка у лигата годишно
немој да ми го вреџаш среќниот дрес........многу бода донесе сезонава амајлијава,можеби противниците мислеа дека играат против некоја детска градинка,то е мање битнобрат кој ќе ти го купува овој дресПрегледај го приврзокот 41886
па и црнобелиот со тие жолтите бројки ич не ми се свиѓа.
Следнава година идеме во ЛШ,ако останеме таму наредниве неколку години (а ќе) ке се дигне продажбата.Луѓето заборавија кои беа Јувентус, очекувано е ова шо...Што му фали на розевиот дрес?
Верувајте, и поинаков да беше, горе доле таа ќе беше продажбата, немаше да има драстични промени.