Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Многу слабо ојт продажбатa на дресови, незнам зш, Барса имат продаденo повеќе дресови од Јуве, Милан и интер заедно.
брат кој ќе ти го купува овој дрес juventus_away_football_shirt_2012.jpg :X3:

па и црнобелиот со тие жолтите бројки ич не ми се свиѓа.

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Нашиот Јуве со играта која што ја прикажува целата сезона нема од што да стравува, единствената пречка што може да се испречи меѓу Јувентус и Скудетото се судиите. Ниедна од екипиве нема капацитет да се спротивстави сериозно освен една Рома која игра неконстатно. Така да, да се надеваме на фер судење до крајот.

A

apidrone

Гостин
Ако напаѓачите не се глупираат и ги користат шансите максимално, можат да се ебат судиите.
--- надополнето: 8 април 2012 во 20:31 ---
@delpieroale

С

сашенко

Гостин
Абе нека се ебат они, и ние ке ги ебеме ама муабетот ми е дека нема фер судење во калчото.Крш се судиите и не верувам дека има тим годинава кој не бил оштетен од судиите барем еднаш.Сите го јаделе по неколку пати од тоа слепците

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.494
Поени од реакции
87.406
Него што ќе кажете за одбраната :vozbud: ? Не им дозволуваат на противниците акција да направат + на голот Џиџи. Сакам на еден натпревар Касерес и Лихтштајнер да играат заедно( како wingback ) на терен, е тогаш ќе има орање на терен, 90 минути напред-назад. Нека продолжи одбраната вака, и ќе немаме гајле, само нападов ме плаши што тешко даваат голови :eek:.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Него што ќе кажете за одбраната :vozbud: ? Не им дозволуваат на противниците акција да направат + на голот Џиџи. Сакам на еден натпревар Касерес и Лихтштајнер да играат заедно( како wingback ) на терен, е тогаш ќе има орање на терен, 90 минути напред-назад. Нека продолжи одбраната вака, и ќе немаме гајле, само нападов ме плаши што тешко даваат голови :eek:.
одбраната е добра али нападов мене ме плаши да али во последниве 4 утакмици има дадено 12 гола од каде што бевме на 5 6 место во нападот моментално сме меѓу првите 3 милан имат 61 дадено наполи 55 јувентус 51 и рома 49 !Можеби немаме дадено колку милан голови но, интересно е што Милан имет + 35 а Јувентус + 34 голови така да само еден гол е разликата ! тука така сме но сакам да напоменам дека Милан помалце се троши на утакмици но Милан од 61 гол има 9 пенали а јувентус само еден. сакам да кажам дека нападот на милан нее нешто појак од онај на јуве !

С

сашенко

Гостин
Ок, бац, ама на јуве напаѓачите колку голови имаат дадено од тие голови? Нас 60% од головите ни се средина/одбрана.Мора да си поработиме на нападот летово, мора да се донесе некој со подобра реализација и шо ке дава без проблем 20ка у лигата годишно

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ок, бац, ама на јуве напаѓачите колку голови имаат дадено од тие голови? Нас 60% од головите ни се средина/одбрана.Мора да си поработиме на нападот летово, мора да се донесе некој со подобра реализација и шо ке дава без проблем 20ка у лигата годишно
да да не викам дека нее така али си искажувам мое мислење

С

сашенко

Гостин
Ако правиме споредба со Милан за нападот (шо нема смисла) тука ни фали статиската за тоа колку од тие головите нивни ги постигнале напаѓачите а колку други играчи.Мада свесни сме дека имаат боље напад и ни треба нас засилување таму за следната година.Али да, интересно е тоа шо Милан со каде каде подобар напад имаат само гол повеќе од нас + тоа што имаа и пенали повеќе досудено.Али они скоро цела година играат без Пато така да...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
брат кој ќе ти го купува овој дресПрегледај го приврзокот 41886:X3:

па и црнобелиот со тие жолтите бројки ич не ми се свиѓа.
немој да ми го вреџаш среќниот дрес........многу бода донесе сезонава амајлијава,можеби противниците мислеа дека играат против некоја детска градинка,то е мање битно ;)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Што му фали на розевиот дрес?

Верувајте, и поинаков да беше, горе доле таа ќе беше продажбата, немаше да има драстични промени.

С

сашенко

Гостин
Што му фали на розевиот дрес?

Верувајте, и поинаков да беше, горе доле таа ќе беше продажбата, немаше да има драстични промени.
Следнава година идеме во ЛШ,ако останеме таму наредниве неколку години (а ќе) ке се дигне продажбата.Луѓето заборавија кои беа Јувентус, очекувано е ова шо...

G

grande-juve

Гостин
Во Серија А, напаѓачите имаат 21 гол, средината 22, одбраната 8. Напаѓачите само 11 пати го отвориле резултатот за Јуве, а тоа ни е најголемиот проблем, да го дадеме првиот гол. Мнооогу ќе биде важно кој напаѓач ќе го купиме летово.
Иначе на Милан напаѓачите во лигата имаат 35 гола.

Kajgana Shop

На врв Bottom