Фан Клуб: Јувентус

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.482
Поени од реакции
5.576
Него Мино Раиола работи и за Арјен Робен,човекот има врски сегде,го знаел татко му на Робен а овој уште немал потпишано договор со Баерн. Сеа работи за нас а миланезите очекуваа од него да им донесе некое jако засилување:)
Мино е адвокатот на ѓаволот. Како не изработе сите за Погба, и сега детето ќе потпиши договор 25 по недела, а сите негови врсници не земаат повеќе од 15 во Јунајтед.

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
После Алекс (да сме реални) тешко, скоро невозможно дека некој ќе може да го замени како капитен, фудбалер, воопшто како појава во Јуве. Можеби е премногу да се повлече засекогаш 10ката, но барем онолку време колку што ќе треба да се најде некој што барем приближно би се споредувал со него, некој што ќе може да влезе во редот на Marko Tardelli, Roberto Bettega, Giampiero Boniperti, Gaetano Scirea, Michel Platini,Gianluce Vialli, Roberto Baggio, Zinedine Zidane, David Trezeguet, Pavel Nedved и се разбира најдобриот што некогаш играл за Јуве, Алекс Дел Пиеро. А дотогаш . . . времето е пред нас.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Мино е адвокатот на ѓаволот. Како не изработе сите за Погба, и сега детето ќе потпиши договор 25 по недела, а сите негови врсници не земаат повеќе од 15 во Јунајтед.
Да ама Погба е дупло појак од неговите врсници во Јунајтед.. и Буи кај нас сигурно зима поголема плата од другите.

Глејте ги овие ,плачеа по судиите со Барса а во Сериа А секое друго коло добиваат вакви пенали.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Еј знаете што има ново Пенал за Милан :гомце::facepalm:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Еј не го видов голо а овие од резултати па немат пишано дека е пенал.
Барем заслужен беше?
Според мене немаше ни П од Пенал.Макси и Настагич се влечеа иако според мене повеќе макси влечеше и Макси падна ко покосен и се разбира дека Пенал ќе се свири за Милан.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Еј не го видов голо а овие од резултати па немат пишано дека е пенал.
Барем заслужен беше?
СМЕШКИ ВО БОЈА. И коментаторот како ретко кога призна дека судиите се наклонети кон Милан. Макси Лопез паѓајки на земја го завлече за дрес играчот на Фиоре , и овој мртов ладен покажа пенал.:tapp:
--- надополнето: 7 април 2012 во 15:53 ---
Ако е ова пенал јас сум Џони Браво :cenzura:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Еј знаете што има ново Пенал за Милан :гомце::facepalm:
Не е ништо ново, за очекување беше 40 мин не можеа до шеснаесетник да дојдат и тука пријдоа судиите, главниот како да чекаше некој да падне и да покаже пенал... И после марли или не знам кој ќе ми рече напаѓаме ние и затоа добиваме пенали :facepalm: нека иде да се самозапали...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.405
АМАУРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ:vozbud:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
AMAУРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ХАХАХАХАХАХИАХАХАХХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХ IN YOUR FACE BITCHES !!! :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom