Сега засега нема некој достоен кој би го заменил капитенот.Кој мисли дека дресот со број 10 треба да се повлече после Дел Пјеро ???
Јас мислам дека не треба да се повлече бројот али да биде доделен на некој што стварно би му личело и заслужил а не на било кој стигне.Кој мисли дека дресот со број 10 треба да се повлече после Дел Пјеро ???
No. 10. Mythical, this number is usually reserved for the most skillful player of the team.
И после го враќаме назад и му ја даваме10катаAko denes Amauri im ja pomati smetkata na milan(2-2) kje mu bide prosteno za se sto napravi vo Juve!
Единствено шо можи денес да напрај Амаури е да навива да тепаат неговите и со онакви лилави пуфки да мафта во воздухAko denes Amauri im ja pomati smetkata na milan(2-2) kje mu bide prosteno za se sto napravi vo Juve!
Добра тактика.Јас би направил вака еден дрес со златна десетка би го ставил на стадионот или просториите на Јувентус со секако името на Дел Пиеро високо некаде и таа десетка со златни бројки не би ја дал на никој. Регуларната десетка би ја доделил на играч со огромен потенцијал кој го нема навредено клубот а е неверојатен талент а би го одбрал Bouy пошто детето досега фасцинира и во Холандија и за Младинскиот и резервниот состав не прекинува со асистентции и голови таман ке се искали ке излези играчиште од него или на крај краева ако нема веќе на кој пошто нов потпишан играч не треба да го носи оти ништо не направил за клубот сеуште би го дал на Маркизио можи не е најдобриот играч во тимот ама го има она најважното срце на Јувенташ. Па коке заслужи некој нека ја носи златната 10ка