Фан Клуб: Јувентус

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ако има интерес од Барселона за Џовинко кој се проценува на 18-20 милиони попрво би го мењал за Санчез отколку за Виља.Санчез беше ѕвер во Удинезе и со овој среден ред во Јувентус и еден голгетер покрај него (Суарез,Џеко...) би имале страшен напад

Суарез ?!? Суарез ??? For real Man ???

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Според Sky, пресот на Ањели утре ќе послужи за промовирање на новиот спонзор на дресовите на Јуве - станува збор за JEEP
Иначе да разјасниме дека JEEP е прозивод на FIAT. Така да сеуште се држи под строга тајна зошто е свикана прес конференцијата но СКАЈ шпекулира дека би можело да биди тема враќањето на ФИЈАТ како спонзор на Јувентус, бидејќи Елкан бил присутен до доцните часови заедно со финансискиот директор. Ако е вистина очекувајте тешко трошење летово.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.405
Lo sponsor ufficiale della Juventus per il prossimo anno sarà il marchio Jeep da cui riceveremo 35 milioni di euro in 3 anni

F

FuckYouAll

Гостин
35 милиони за 3 годинки.
Напредуваме. :D
--- надополнето: 6 април 2012 во 12:29 ---
Виља од Барса? Не заебаај бе, 30 години, со тешка повреда...
Виља плус доплата, јас сум за.
Џио не ми е многу стабилен. :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
^Тој што ги правел дресовите на фотошоп требал уште една ѕвезда да стави на дресот:)

Ако бидат вакви дресовите , гостинскиот веднаш го купувам , се надевам со име на некое јако засилување.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Ако има интерес од Барселона за Џовинко кој се проценува на 18-20 милиони попрво би го мењал за Санчез отколку за Виља.Санчез беше ѕвер во Удинезе и со овој среден ред во Јувентус и еден голгетер покрај него (Суарез,Џеко...) би имале страшен напад
Санчез е далеку од звер,имаше блесок на неколку натпревари,а 35-40 мил евра барса ги фрли пошто момакот не ги оправдува очекувањата.....гвардиола проба да го замени корпулентниот центарфор со максимално брз напаѓач,но и во случајот како со ибра не се покажува успешно и е можеби најслаба позиција во тимот на барса........ето`о е едноставно незаменлив

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Давид Виља е класа бре што зборувате вие .
Јас мислам дека Реал Мадрид ке продаде еден од двајцата т.е Игуаин или Бензема бидејки мислам дека ке земат напаѓач .

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Лично сакам Јуве да може да ги земе и Суарез и РВП кој е еден од најдобрите (моментално) напаѓачи на светот!И да се врати Бориело од кај што дојде!

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Суарез ?!? Суарез ??? For real Man ???
Секако дека има и подобри напаѓачи,али зборев за оние што се достапни за во лето.Има доста шпекулации дека Суарез ќе го напушти Ливерпул,истото важи и за Џеко.Кој и да дојде од овие двајца на лето би било премија за мене,со оглед на куповната моќ на Италијанските екипи.
Мада мене ми се свиѓа како напаѓач Суарез,може да игра на повеќе позиции и како шпиц и како крилен напаѓач како што игра за Уругвај.

Санчез е далеку од звер,имаше блесок на неколку натпревари,а 35-40 мил евра барса ги фрли пошто момакот не ги оправдува очекувањата.....гвардиола проба да го замени корпулентниот центарфор со максимално брз напаѓач,но и во случајот како со ибра не се покажува успешно и е можеби најслаба позиција во тимот на барса........ето`о е едноставно незаменлив
Не значи ако не се покажал во Барса,дека не е квалитетен напаѓач.И Ибрахимович не се покажа во Барса,али во Милан е бог,едноставно му лежи Серија А.
Кој прател Калчо знае кој звер беше Санчез во Удинезе.Во сезоната пред да дојде во Барса,со Ди Натале заедно имаа дадено 39 голови,со што станаа втор најдобар тандем во Италија по постигнати погодици.Пред нив е дуото Дел Пиеро-Трезеге кој во 2008 даде 41 гол.
Типот е млад има 23 години,има веќе искуство во Серија А и според мене би би топ инвестиција.Али тешко дека би дошол сезонава.Нема никакви најави за негово заминување,а и не верувам дека Гвардиола би се откажал од него по само една сезона,поготово што Барса даде голема сума за него.Чисто го ставив онака како моја желба за во нападот следната сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom