A
apidrone
Гостин
Ајде нешто во врска со Јуве, доста Лацио, Удинезе, Рома, Наполи...
Brighi to referee Palermo v Juventus
Brighi to referee Palermo v Juventus
Филмот е што лани Удинезе ке освоеше титулата да не почнеа да местат до крајот на сезоната. Удинезе беше ненормално уигран и ненормално јак како тим па сите дерби ги тепа ама почнаја да си местат ко сега шо прат.Па и лани Лацио газеше секаде, ама Реја на крај доживеа Крах и дозволи едно удинезе Само со санчез и динателе да му го земе местото кое води во ЛШ и годинава истото ќе му се деси ја се кладам со кого сакате на форумов дека Лацио нема да игра ЛШ
Како што пренесувак Скај Спорт , вчера беше одржан состанок на акционерите на Јувентус, па посе изгледа заради тоа ќе биде прес конференцијата, и изгледа одржан е состанок заради запленувањето на акциите од Гадафи па да почекаме до утре да види ме што ќе биде!Само што почнавме да потпишуваме петиции за останување на Алекс , Ањели закажува прес конференција ... Многумина шпекулираат дека ке има новости и на оваа тема. Утре сабајле во 9, Да се Молиме на промена на мислењето на Ањели
Па реално, и јас не очекувам нешто конкретно за Алекс. Но наше е да се молиме, и да го бараме тоа од клубот.Како што пренесувак Скај Спорт , вчера беше одржан состанок на акционерите на Јувентус, па посе изгледа заради тоа ќе биде прес конференцијата, и изгледа одржан е состанок заради запленувањето на акциите од Гадафи па да почекаме до утре да види ме што ќе биде!
Ќе ни каже ањели дека планира да вложи Пари и дека ќе донесат топ играчи, само се молам да не ги сметаат Топ Играчи од типот на Бориело, Падоин итн, ако веќе трошат пари на засилувања, нека донесат од светска класа нешто!Па реално, и јас не очекувам нешто конкретно за Алекс. Но наше е да се молиме, и да го бараме тоа од клубот.
Виља од Барса? Не заебаај бе, 30 години, со тешка повреда...Виља за Џовинко......ххммммм