Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.643
Поени од реакции
17.523
Сезонава Трезеге во Јувентус ако немаше над 15 гола до сега, јас глата ја сечам. Ама не, Тони со 4 милиони по сезона е подобар од него, и Бориело е подобар.
Tони требаше да добие шанса од Конте и сигурен сум дека ке даеше 10 + голови ама Конте не ги користи така напаѓачите кој се силни не ги користи за голови имаше и статија сега на football-italia баш за Бориело денес и очигледно е дека уште не е уигран не дека очекувам чуда ама не е лош напаѓач за рома и милан се истури голој клавање кога не беше повреден.

Него дајте линк ми треба за другарче да ја гледа цела утакмица

A

apidrone

Гостин
Можеби нема дадено многу голови но 90 посто учествува во акциите за гол !
Да имавме врвен напаѓач (некаква 10 години помлада верзија на Алекс), досега одамна ќе ја имавме обезбедено титулата.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Да имавме врвен напаѓач (некаква 10 години помлада верзија на Алекс), досега одамна ќе ја имавме обезбедено титулата.
Да ама мораше прво вакви играчи да се купат за да се има основа за да се земе некаков играч што знае да реши утакмица а таков би требало да се земе ова лето

A

apidrone

Гостин
Да ама мораше прво вакви играчи да се купат за да се има основа за да се земе некаков играч што знае да реши утакмица а таков би требало да се земе ова лето
И ја истото го мислам... :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Според последните летоска шпекулации нели загреани беа вашиве за Агуеро,ако го земевте него..... ПЕПЕЛИИИИ ПЕПЕЛИИИИ ! :cuc:

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Мое мислење : Матри и Квајарела ке седат на клупа вгодина, Вучко и уште еден врвен напаѓач (јас лично сакам Фалкао:cool:) ке играт напад, ке земат некој млад талент да се шета на позајмици и еден јак играч од средината за да има замена за Маркизио и Видал.

Толку мислам ке биди летниот пазар:icon_lol:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Мое мислење : Матри и Квајарела ке седат на клупа вгодина, Вучко и уште еден врвен напаѓач (јас лично сакам Фалкао:cool:) ке играт напад, ке земат некој млад талент да се шета на позајмици и еден јак играч од средината за да има замена за Маркизио и Видал.

Толку мислам ке биди летниот пазар:icon_lol:
Најверојатно така и ќе биди. Само шо не заборавај дека ќе ни треба длабочина.
- За средината мислам дека нема да застанат само на толку. Мислам дека имаме сериозни проблеми со длабочина на клупата на средина. Со оглед дека ќе играме на три фронта сигурно ќе треба свежина. Од друга страна прашање е Пирло со бастунот до кога ќе можи да пружи добри партии. Ако е ко Алекс не мора да бериме гајле али сепак. Имаме само 2ца стабилни за средина. Има неколку надежни деца, ама „надежни“ и ќе треба фурни да јадат за да носат товар.
- Нападот отприлика го погоди. Можно е и на Алекс да му се дај договор се дури не се обезбедиме со стабилен напаѓач овај да е џокер. Ама нема да ме изненади и ако не му го продолжат договорот. Сепак во овие две сезони премалку игра.
- Пак во нападот отворено е прашањето за Џовинко. И покрај грзините шо ги јади по медиуми, ич не знајме на шо сме со него. Мислам дека е профил на играч кој ненормално многу одговара на играта на Конте само како шо го знајме колку е кревок прашање е колку можи да го издржи физички онаквото темпо. Повеќе е експлозивен отколку издржлив и капак мислам дека неможи да помага премногу во одбраната. Факт е дека дрибла како луд ама барем за мене безидејно дрибла (налик на Џакерини).

A

apidrone

Гостин
^^ Среќа што некои порелевантни не мислат исто како тебе.

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Првиот гол на вчерашниот меч му е доделен на Мирко Вучиниќ. По прегледувањето на снимките, тоа е конечната одлука на Лега Серија А. Ова ќе биде 6-ти гол за Мирко
Подобро да не беше гол, отколку него да му го признаат. Уффф колку ме нервира копуков. Му го зема местото на ДЕЛ ПИЕРО, а врска нема од фудбал. Дошло копиле во голем клуб.
--- надополнето: 2 април 2012 во 23:11 ---
Можеби нема дадено многу голови но 90 посто учествува во акциите за гол !
Овој дома да си го носиш, играјте заедно во маало. Само за таму го бива. Кои црни 90% ги најде бе? Па подобро овој на клупа, ма каква клупа ни за таму не е. Ти викам земи си го под рака и дома нека ти шета.

A

apidrone

Гостин
Подобро да не било гол?? Се гледа ти колку го сакаш клубот уствари...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ne be De Ceglie e podobar od Vucinic :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom