(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
ка се нервирам нема да можам да ја гледам цеча утакмица со зенит ... на тренинг сам од 8 :(
Заеби тренингот. :helou:

Иначе за утакмицава мислам дека ќе има голема борба, нема да ја добиеме лесно, сепак Зенит покажа каков напредок има, со заслуженото освојување на УЕФА Купот. Е сега, не ги пратам во последно време како стојат. Знам дека во Русија полусезоната измина, еве сега видов на сајтот дури 6-то место се...
Абе сепак, ние само да си ја играме нашата игра и ќе нема проблеми.
Ај да си прославиме уште една титула, да се зголеми самодовербата.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.742
Поени од реакции
11.626
конечно манчестер извади работна виза за Манучо веке ке може да игра за манчестер ке носи број 26 на дресот а и се пуштени во продажба веке неговите дресови.
Ооооо... :eek:lee::eek:lee:

Давај линк.. :vozbud::vozbud:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.742
Поени од реакции
11.626
Клик ТУКА за да ги видите новите (трети) дресови на Манчестер Јунајтед. :)

едит: ВТФ?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Ова за Видо е чисто Срање на 24фудбал.ком

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе го пишува и по другите страни ама овие на 24фудбал место да си прават копи пејст пробале да преведат. Тој рекол само дека нема намера да остане со Јунајтед за понатаму. Не за сега.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Еве што изјавил Видич.

А еве нешто од Рио за фризурата на Андерсон:

However, the ever-fashion conscious Rio was not as impressed by Anderson's hairstyle.
"His barnet's shocking at the minute! His extensions have come out and he's been in China where he's had nobody with the capability to braid him up. Hopefully now he's back in Manchester he can get hold of the person who normally does it for him!"

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
ке видите дека видич ке игра барем уште најмалку 3 години

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
да ти ибам времето да ти ибам...па и овој може да се стрпи уше 2год барем и ке се навикне и се ке биде топ...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
3 години?Доволно, и онака Видич нема намера да игра подолго.За тие три години многу може да направи:)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе добро де не рече сака одма во моментот да си иде. Тоа било интервју за некое списание и го прашувале разни ствари па тојго кажал и тоа. Зошто не го изјавил на друго место?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Таман Иванс ќе дојде тогаш на негово место.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Абе добро де не рече сака одма во моментот да си иде. Тоа било интервју за некое списание и го прашувале разни ствари па тојго кажал и тоа. Зошто не го изјавил на друго место?
точно :smir: не рече дека сака да си оди во моментот

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
За 3 години можеме да си најдеме и нов одбранбрен играч али сепак видич си е видич...али ке остане бе;)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе ајде глупости сега,ќе мислиме за 3 години што ќе се случи...Он за три години ќе се навикне на живот во Англија...
П.С За три години ќе освои 8-9 титули со Јунајтед и ќе се предомисли:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom