Фан Клуб: Јувентус

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Давајте стримови Ноле изгледа нема да ја заврши работата со Мареј у пичку матер :mad:

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Не сакам да плукам по Марота,како и секој спортски директор имал и добри и лоши потези.Ова со Дел Пиеро ќе биде еден од полошите на управава.Прво Андреа уште на почетокот на сезоната искочи со непромислена изјава,за која уште тогаш кажав дека е избрзана.
Таман кога сите фанови се понадеваа дека управата ќе размисли да го задржи Дел Пиеро уште една година во Јувентус,Марота искача со изјава со која ја потврдуваат нивната одлука.Наспроти сите совети од фудбалските експерти во Италија,вклучувајќи го Моџи дека искуството на Дел Пиеро ќе биде од голема корист следаната година кога тимот ќе игра на 3 фронта.

Стварно не ми е јасно како може играч како Дел Пиеро (кој е миленик на публиката,легенда на тимот,играч кој има огромно искуство во ЛШ и Серија А,кој не се буни да седи на клупа и ја чека својата шанса кога ќе му биде потребен на тимот,кој со еден потег знае да реши меч) може да биде од штета за тимот.
Никој не бара Дел Пиеро да игра до 40 и кусур години,али земете го за пример Хавиер Занети кој игра на позиција каде што бара многу повеќе трчање и сеуште е клучен играч кај Интер.Па истиот тој Дел Пиеро не вадеше од гомна минатата година кога нападот на Дел Нери беше КРШ.

Ја прават истата грешка како со Трезеге...
Се прашувам само едно, што ли ќе се случи со нас навивачите. Мора да си признаеме едни на други дека заради Дел Пиеро сме го засакале Јувентус. За мене тоа важи. Мора, едноставно, мора Капитенот да остане барем уште една сезона во тимот, единствено само преку него (па добро и преку Џиџи) се одржува духот на Јуве. Во спротивно, кажете си збогум со Јуве, затоа што нема кој после Дел Пиеро да биде духовен предводник на овој тим. Не смееме истата грешка да ја правиме како со Трезеге. Дел Пиеро може уште многу да му понуди на овој тим. Доволно е само да се појави на теренот и одма атмосферата е друга. Човекот знае да запали публика, игра со душа и со цело срце за тимот. БРАВО за Капитенот. Вечерва ќе даде гол од слободен удар.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Дајте некој Квалитетен стрим да не е Сопкаст.
На овие телма Живитеее

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Ми се стемни кога ги видов копуциве Вучиниќ и Бориело - фризот. Да ти ибам сељачиштата, не заслужуваат да стапнат на стадионов. Каде ли е само ДЕЛ ПИЕРО?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овие Вучиниќ и Бориело уништуваат скоро се што ќе креира остатокот од тимот. :/ Не ве следам многу годинава ама од тоа што имам гледано, така е.

С

сашенко

Гостин
Бориело неможе топка да прими пред гол и да дојде до позиција да шутне како што треба :tapp:.Ме интересира со што го убедува Конте да го пушти во игра пред Матри, Кваља и Дел Пиеро на една ваква битна утакмица :confused:

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Што утнаа само Бориело у почетокот :tapp:

Мора да влезе Квалјарела или Алекс ..

Се друго е ОКККККК до сега..

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Бориело со оваа игра нема ни во Рим да го примат ќе оди во трета екипа до година незнам зашто е стартер

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Значи Телма се надминаја себеси.
Како можи да ми дават некој смрден поен таму, Мареј дури си го чеша газот да ми го дават бе.

Треба нешто да се преземи после, дали масовен игнор од навивачите на форумов, пцуење на фан страна :D или ... ај ... ќе смислиме

Засега , за мечот. БОРИЕЛО, МРШ, да дај госпо Кампањаро нога да му скрши.

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
Битно беше да ги догледаме Јувентус во последните 5 минути од прво полувреме наместо финалето на Џоковиќ. Fail Telma.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
бонучииииииииииииииии

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
ГООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ Бонучиииииииииииии!!!
Ако неможе нападот, тука е одбраната :D

Kajgana Shop

На врв Bottom