- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 1.768
- Поени од реакции
- 31
naj mnogu si go sakam vodno preku leto i prolet...pa si sednes gore na postenski kafence uh kolku kuliracki....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тетово е Лас Вегас за Велес.Блазе си ви шо живеете у вакви убај градови
Озбилен сум за ова, немам зошто да го бранам едниот или другиот, реално кажувам, по неубав град од Велес не сум видел во Македонија.Буквално![]()
Озбилен сум за ова, немам зошто да го бранам едниот или другиот, реално кажувам, по неубав град од Велес не сум видел во Македонија.
Не е ни мало, ни фино, улиците се хаос, една асална улица има и таа е како да се качуваш на планина, мостовите од пред илјада години, возот поминува до куќите т.е до прозор кај што спиијат можеби, 70% од куќите се стари , на распаѓање, не знам каква е ситуацијата со граѓаните и нивниот стандард ама она повеќе личи на циганско маало отколку на град од 50 К.Мене Велес ми е еден од пофините гратчиња у републикава.
Мало, фино, се дешаваат културни, спортски манифестации, многу места за посетување, мошне важни личности произлегле од него итн исл.
За разлика од Тетово каде владее урбана мафија, згради и куќи изградени недоградени, сива економија на кило, депонија од која смрди пола град. Некаков културен настан се дешава еднаш у 3 месеца, монотон живот е прво нешто шо ми текнуа у моментов.
Да не праиме муабет за Охрид, шо ми се седи на сонце покрај пристаниште упм.
Не е ни мало, ни фино, улиците се хаос, една асална улица има и таа е како да се качуваш на планина, мостовите од пред илјада години, возот поминува до куќите т.е до прозор кај што спиијат можеби, 70% од куќите се стари , на распаѓање, не знам каква е ситуацијата со граѓаните и нивниот стандард ама она повеќе личи на циганско маало отколку на град од 50 К.
Инаку Тетово мене ми е сосема ок, изградено, многу модерно, ма да во право си со гужвите, ви се расипа раатот.