Хип хоп културата во Македонија

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Се разбираме братми но муабетот е можда му било мерак на тој бит да рецитира.
Нормално, негово право си е тоа...

Тоа не е теорија, тоа е информација која доаѓа од најсигурни извори, онака најсигурни. :) Ваљда имаш хинт од кого
Трикот околу цела оваа фама дека дисот е сниман порано да се ичисти образот на Тонио Сан со тоа „Ќе го сторам сам“, ама кога јасно ќе се анализира тексот на ЛД лесно може да се дојде до констатација дека е сниман со револт по одговорот на Зен (зошто никој не очекуваше таков чекор од него). Тие приказни дека е порано сниман не можат кај секого да пројдат, затоа според мене таа теорија паѓа во вода:))
И јас во вакви услови би делел такви информации кога некој од екипата ќе ми биде баш загрозен. Затоа останува само тоерија...Нешто смрди сепак ;)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Епа значи не е срамота;)
Дека е дис е оправдано горе долу...Сепак не оправдувам такви дела јас.

Сети се само која фама ја кренаа тврдите легијаши по јутјуб за тоа што Зен копирал со леќите за споредба само, а камо ли да беше битот плагијат што ќе беше. Се сеќавам дури и видео беше направено едно со наслов Тони Деген - Повеќе од копија (мислам беше):tapp::tapp:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Сети се само која фама ја кренаа тврдите легијаши по јутјуб за тоа што Зен копирал со леќите за споредба само, а камо ли да беше битот плагијат што ќе беше. Се сеќавам дури и видео беше направено едно со наслов Тони Деген - Повеќе од копија (мислам беше):tapp::tapp:
Хаха не се нормални,многу има деца што се фанови на легија глумат тешки рапери.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дека е дис е оправдано горе долу...Сепак не оправдувам такви дела јас.

Грин аут бандити секогаш на терен :D :pos: Деца бе, шо очекуваш, и ја сум против дисови и такви срања ама ете.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Хаха не се нормални,многу има деца што се фанови на легија глумат тешки рапери.
Грин аут бандити секогаш на терен :D :pos: Деца бе, шо очекуваш, и ја сум против дисови и такви срања ама ете.
Ако го имате Желе за пријател на фб...отворете што се случува кај него...Има објавено за дисот нешто и дел од малишаниве од токсиколозиве и легијашиве лом се прават хахаха...Стварно лошо е ова, има деца што се нафурани во тој филм и ептен голема омраза се ствара баш меѓу фановите.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ако го имате Желе за пријател на фб...отворете што се случува кај него...Има објавено за дисот нешто и дел од малишаниве од токсиколозиве и легијашиве лом се прават хахаха...Стварно лошо е ова, има деца што се нафурани во тој филм и ептен голема омраза се ствара баш меѓу фановите.
Абе не ги кривам и ја коа ќе се сетам на нивни години... Каде со тој мозок :ROFLMAO: Ќе пораснат ќе сфатат, али ајде за нив, Легијава се уште со тие детски мозоци чим прават дисови за „фејк рапери“ :facepalm:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Абе не ги кривам и ја коа ќе се сетам на нивни години... Каде со тој мозок :ROFLMAO: Ќе пораснат ќе сфатат, али ајде за нив, Легијава се уште со тие детски мозоци чим прават дисови за „фејк рапери“ :facepalm:
Охооо...дукс и спуштени панталони :pos: А за другово не знам стварно што да коментирам. Искрено не очекував таков чекор од нив, ама и тоа се случи. Можеби стварно пукнало нешто, можеби е за публицитет, но напоменав дека во моментов имат многу поквалитетни групи што прават стварно топ ствари и тоа ме радува.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Богами сите коа ке се сетиме сме биле такви,ако интересно им е сеа моментално.
Сериозно Легијата уште бива слушана?o_O
Како што можеш да приметиш сега се во приматот на кариерата :vozbud:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
И според мене е најдолното од цела нивна екипа. Една песна нема ко шо треба.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Антипатичен ми е многу,никогаш не ми бил добар.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
офф мајко... се дисале тие јадните со по 50 денари во џеб. За пазар и за тиражи ли се борат. ..
Ова ако не им е договор да се вратат меѓу живите и едните и другите, да се направи галама, пошто веќе ни средношколците што им одеа на настапи не ги ебат- еве на.

Нека земат пример од Кумновцине и Прилепчанине,... па и од Миста досадниот бугарин на крај краева, сите до еден се декани за нив.
држи вода муабетов , тинејџерките пораснаа новата генерација свршава на виктор и кико од една страна од друга добар дел хц револуционерите/интернет бандити ги открија благодетите на кафаната и социјалниот живот надвор од фејсбук па полека паѓаат у заборав па покушаваат да повторно да бидат интересни. Како и да е ќе си пукаме сеир ...

За дисот на Лд мислам дека не ни после ни пред Одмазда направена туку во исто време. Иста структура ко на Рнс траката влада Џеј Џеј ќе ве скинам не ве бива не сте рапери бла бла бла ... Исто срање друго паковање.

Kajgana Shop

На врв Bottom