Провокации во фан клубовите!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Чистете ми го јувеперсемпре од тема Фан Клуб Милан !

Значи пред важни мечеви од ЛШ ич не ми е по кејф да глеам членови ко него како ми изиграваат паметни!

Благодарам однапред.

Едитирано од модератор: Несоодветен јазик.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Чистете ми го јувеперсемпре од тема Фан Клуб Милан !

Значи пред важни мечеви од ЛШ ич не ми е по кејф да глеам членови ко него како ми изиграваат паметни!

Благодарам однапред.

Едитирано од модератор: Несоодветен јазик.
Средено. Во иднина припази на речникот, во спротивно и ти ќе бидеш санкциониран.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Средено. Во иднина припази на речникот, во спротивно и ти ќе бидеш санкциониран.
Искрено не се ни сеќавам шо пишав ама океј,фала на предупредување а воедно и предупреди си ги падобранците од твој фан клуб.

Патем нема да припазам на речник со такви падобранци,санкционирај следна прилика шо да ти речам.
Исто така ако ме фатиш мене у друг фан клуб да провоцирам банирај ме без објаснување.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Искрено не се ни сеќавам шо пишав ама океј,фала на предупредување а воедно и предупреди си ги падобранците од твој фан клуб.

Патем нема да припазам на речник со такви падобранци,санкционирај следна прилика шо да ти речам.
Исто така ако ме фатиш мене у друг фан клуб да провоцирам банирај ме без објаснување.
Си доби тој официјална опомена а нареден пат ако се повтори ќе одмара од форумот, не се секирај не сум пристрасен кон јувенташите, доколку заслужуваат адекватно и ќе бидат казнети од моја страна. Ти не навредувај, барем не јавно. Само за тебе лошо си правиш, ја разбирам фрустрацијата ама ништо не добиваш со тоа само лоша слика оставаш за себе кај другите членови. По приватни пораки колку сакате вреѓајте се, али јавно нема да биде толерирано. Пријавувај ги провокациите и навредите во иднина, ние ќе средиме. ;)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Си доби тој официјална опомена а нареден пат ако се повтори ќе одмара од форумот, не се секирај не сум пристрасен кон јувенташите, доколку заслужуваат адекватно и ќе бидат казнети од моја страна. Ти не навредувај, барем не јавно. Само за тебе лошо си правиш, ја разбирам фрустрацијата ама ништо не добиваш со тоа само лоша слика оставаш за себе кај другите членови. По приватни пораки колку сакате вреѓајте се, али јавно нема да биде толерирано. Пријавувај ги провокациите и навредите во иднина, ние ќе средиме. ;)
Океј е,ќе бидам искулиран и ќе пријавувам.
А и у право си ама ете сеа не издржав па пишав некое погрдно зборче.

Поздрав и се најдобро.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ај фан клуб Милан бе има еден идиот!

Ќе почнам да му пцујам се...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Ај некој нека прошета у фан клуб Тетекс, цел муабет е хахаха, хухуху, кај сте, шо праите, колку сте, две и пол димни.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.349
Поени од реакции
8.433
Зошто сум казнет со перманетен бан ?од темата на вардар скопје каде згрешив кого навредиш ...
Вистината знам дека боли но јас никаде не згрешив во псотовите и не прекршив ниту едно правило на форумот !

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Зошто сум казнет со перманетен бан ?од темата на вардар скопје каде згрешив кого навредиш ...
Вистината знам дека боли но јас никаде не згрешив во псотовите и не прекршив ниту едно правило на форумот !
Нема правда другар, а? :icon_lol:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.349
Поени од реакции
8.433
Нема правда другар, а? :icon_lol:
Јас знам од секогаш велев дека форумот е чисто скопски и не му одговара коаг се зборува против нивните брендови и против нивната метропола ама тоа е :tapp:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Јас знам од секогаш велев дека форумот е чисто скопски и не му одговара коаг се зборува против нивните брендови и против нивната метропола ама тоа е :tapp:
Тоа е друже, НЕЗАВИСНА И АВТОНОМНА БИТОЛА само спасот е

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.349
Поени од реакции
8.433
Тоа е друже, НЕЗАВИСНА И АВТОНОМНА БИТОЛА само спасот е
Прајте мајтап ама ова го нема никаде ! Па во споствена држава и наш форум да се осеќаш како граѓанин од 3 ред !Зошто ? Само заради тоа што некој нема разумни одговори на моите постови и налет друго нема никава опомена заради некоја провокација или навреда туку директно перманетен бан за ништо а јас се жалев за една слика на сите можни места и се уште ен избршана арно темаат е подзаборавена па сликата нема никаква улога

ps.а најчешит е тоа што ми ги избришал постовите а уствари сите стојат оти на сите ми реплицираа и убаво се гледа дека нема ништо прекшено од правилата !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.058
Прешкрено е едно правило, не смееш да провоцираш во туѓи фан клубови,а ти токму тоа го направи. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom